واردات برنج یک نوع هندی ممنوع شد قیمت هر کیلو شیرخام ۲۳ هزار تومان تعیین شد افزایش اکتشاف گوهرسنگ‌ها در خراسان رضوی | مانع‌زدایی از مسیر گوهرسنگ‌ها تأثیر اجرایی‌شدن تجارت آزاد ایران و اوراسیا بر صادرات خراسان رضوی | فرصت طلایی تجارت با اوراسیا قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ملون کیلویی ۱۰ هزار تومان یک میلیارد تومان وام خرید مسکن بگیرید؛ ۳ میلیارد تومان پس بدهید! قیمت طلای جهانی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | بازار طلای جهانی یخ زد تقابل سیگنال‌های خارجی و داخلی در بورس تهران | بررسی روند معاملات در هفته منتهی به ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ بزرگ‌ترین معدن مس، طلا و نقره جهان کشف شد درآمد مالیاتی دولت از حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان ۲ برابر اصناف است مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد
سرخط خبرها

رکود تورمی در بازار مسکن | آیا نوسانات ارز و طلا روی بازار مسکن تاثیرگذار است؟

  • کد خبر: ۲۲۰۰۷۲
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۸
رکود تورمی در بازار مسکن | آیا نوسانات ارز و طلا روی بازار مسکن تاثیرگذار است؟
عضو هیئت مدیره انجمن انبوه سازان خراسان رضوی گفت: در حال حاضر رکود تورمی بر بازار مسکن حاکم است. خریداران رغبتی برای خرید و سرمایه گذاری ندارند و از طرفی هم سازندگان نمی‌توانند پیش فروش کنند.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

نعمت الله ظریف در گفتگو با خبرنگار شهرآرنیوز تصریح کرد: با نوسانات قیمت و ریسک‌های بالای ساخت و ساز، انبوه سازان در ابتدای سال جدید دچار سردرگمی هستند. علی رغم اینکه مقام رهبری هم تاکید بر تولید و اقتصاد داشتند، اما به نظر می‌رسد زیر ساخت‌های آن آماده نیست.

به گفته وی، ما به عنوان سرمایه گذاران انبوه ساز رسالت داریم در این بازار وارد شویم و تولید را افزایش دهیم. افزایش تولید مسکن مسلما دلگرمی برای مردم به خصوص قشر کارمند است که با این میزان وام‌هایی که داده می‌شود عملا امکان خرید خانه‌ها با متراژ پایین هم نیست.

عضو هیئت مدیره انجمن انبوه سازان خراسان رضوی یادآورشد: در حال حاضر رکود تورمی بر بازار مسکن حاکم است. خریداران رغبتی برای خرید و سرمایه گذاری و پیش خرید ندارند و از طرفی هم سازندگان نتوانند پیش فروش کنند تامین مصالح سخت است.



وی تاکید کرد: روابط بالادستی باید توسط دولت به بخش خصوصی، انبوه سازان و سرمایه گذاران اعتماد بیشتری صورت بگیرد. باید درتصمیم گیری‌های کلان ازنظرات این بخش استفاده شود.

به گفته ظریف، به طور متوسط سالانه در دولت قبلی و فعلی حداکثر ۴۰۰ هزار واحد بیشتر تولید نشده است این در حالی است که حداقل نیاز سالانه حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد است که بتواند ۲.۵ درصد استهلاک را هم پوشش دهد که این فاصله زیاد در تولید و نیاز مسکن وجود دارد.

دبیر تشخیص صلاحیت انجمن انبوه سازان استان در ادامه یادآورشد: نباید نوسان دلار و افزایش نرخ طلا بر بازار مسکن تاثیر گذار باشد. مسکن در کشور ۹۰ درصد آن وابسته به منابع داخلی است که متاسفانه این ۹۰ درصد هم متاثر از نوسانات ارزی است.

وی گفت: باید از نظرات انبوه سازان بیشتر استفاده شود. چرا که بخش خصوصی از زیر و بم مشکلات در این حوزه اطلاع دارد، در نتیجه در تصمیم گیری‌ها این بخش می‌تواند موثر باشد. باید دستورالعمل‌ها واقعی و عینی باشد تا به کمک بخش خصوصی و انبوه سازان مشکل کمبود مسکن حل شود.

ظریف افزود: بانک‌ها به هیچ وجه تمایلی برای استفاده از منابع خودشان برای در اختیار گذاشتن منابع به بخش مسکن ندارند. عملا.۵۵۰ میلیون تومانی که در طرح نهضت ملی مسکن داده می شود بیشتر از ۳۰ درصد قیمت مسکن را تامین نمی‌کند و مابقی باید توسط بهره بردار و ذینفع تامین شود که برای مردم تامین آن بسیار مشکل است.

عضو هیئت مدیره انجمن انبوه سازان استان یادآور شد:  اگر ثبات در بخش مسکن و بازار مصالح مسکن بر قرار باشد و من سازنده بتوانم بر اساس قیمت‌های با ثباتی برنامه ریزی داشته باشم بهتر می‌توانم سرمایه ام را به این بخش وارد کنم و بهره بردار هم با خیال راحتی می‌تواند بیاید پیش خرید انجام دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->