نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴)| ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟ اوسمار اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد ادعای عجیب درویش: با اوسمار بعد از هفته پنجم توافق کردم! سکوت اوسمار در فرودگاه تفاوت باقری و پیروانی در حمایت از هاشمیان مرگ مغزی صابر کاظمی تأیید شد (۷ آبان ۱۴۰۴) شاگردان غلامی بر بام والیبال جوانان آسیا ایستادند وضعیت نامعلوم محل برگزاری دربی ۱۰۶ | مشهد، شیراز، شاید اراک! هشدار بزرگ ساپینتو به بازیکنان استقلال: به صدرنشین هفته آخر جام می‌دهند سایه تاجرنیا روی سر مدیرعامل آینده استقلال قهرمانی مقصودلو در اروپا معجزه، راه نجات صابر
سرخط خبرها

جدال جوانان فنرباغچه با غول‌های گالاتاسرای

  • کد خبر: ۲۲۰۵۸۹
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵
جدال جوانان فنرباغچه با غول‌های گالاتاسرای
فنرباغچه امشب در سوپرجام برابر گالاتاسرای با بازیکنان زیر ۱۹ سال خود در زمین حاضر خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، امشب از ساعت ۲۲ به وقت تهران قرار است در شهر اورفا، دیدار سوپرجام فوتبال ترکیه بین دو رقیب سنتی فنرباغچه و گالاتاسرای برگزار شود.

این بازی قرار بود دسامبر گذشته در عربستان برگزار شود که مسئولان سعودی به دلیل اینکه دو تیم قصد داشتند با پیراهن‌های منقش به تصویر آتاتورک وارد میدان شوند، از این اقدام جلوگیری کردند و دو تیم نیز تصمیم گرفتند برای بازی در زمین حاضر نشوند.

بازی به امشب موکول شده، اما فنر در یک حرکت تاریخی قصد دارد امشب با بازیکنان تیم زیر ۱۹ سال خود در میدان حاضر شود. گالاتاسرای قبلاً به این شهر سفر کرده و با بهترین ترکیب خود وارد زمین می‌شود، اما فنرباغچه با تیم زیر ۱۹ سال خود برای اعتراض به فدراسیون فوتبال ترکیه (حوادث اخیر بعد از بازی با ترابزون) این کار را انجام خواهد داد.

دراماتیک‌ترین اتفاق این است که آنها می‌خواهند تنها با ۹ بازیکن وارد زمین شوند و پس از شروع بازی سه بازیکن به دلیل مصدومیت زمین را ترک کنند. طبق آیین نامه فدراسیون، اگر تیمی با شش بازیکن باقی بماند، مسابقه برگزار نمی‌شود و رقیب با تصمیم هیئت مدیره فدراسیون برنده اعلام می‌شود، اما در این صورت نمی‌تواند مراسم جام قهرمانی را برگزار کند. 

فنرباغچه این کار را انجام می‌دهد تا سال آینده از حضور در جام حذفی ترکیه محروم نشود، زیرا در صورت عدم حضور در سوپرجام، تا دو فصل آینده مجوز شرکت در مسابقات مذکور را نخواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->