«خط مقاومت» به آنتن شبکه سه بازگشت + زمان پخش بازیگران «جزر و مد» خواستار پاسخ‌گویی پلتفرم استارنت شدند اولین همکاری رضا عطاران و نوید محمدزاده در اثری جدی هزینه تولید فصل اول «جوکر» فاش شد! منیر قیدی، کارگردان سینما: نگاه انسانی به سینما داشته باشیم «در آغوش ایران» فرصتی برای اکران تولیدات سینمایی | نشست صمیمانه فیلم‌سازان جوان مشهدی با منیر قیدی، کارگردان سینما + فیلم بهرام افشاری با نقشی متفاوت به جشنواره فجر می‌رود آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود بازگشت قدرتمندانه داستان اسباب‌بازی‌ها | پیکسار هنوز استاد احساس است توقف اجرای نمایش‌های کمدی و غیرکمدی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) (۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۴) پرستاره‌ترین فیلم کمدی سینما اکران شد | نگاهی به فیلم «آقای زالو» با بازی مهران مدیری انتشار کتاب «من خبرنگارم» به قلم ارسلان رسولی مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مجریانی که بازیگر شدند بحران نبود استقلال | نگاهی به سریال «محکوم»، ساخته سیامک مردانه تولید اثر؛ از دردسر‌های اداری تا هزینه‌های سرسام‌آور | نگاهی به مشکلات تولید و اجرای تئاتر در مشهد جان ویلیامز موسیقی فیلم جدید استیون اسپیلبرگ را می‌سازد بازگشت «محمدرضا گلزار» به شبکه نمایش خانگی بلیت ۲ میلیون تومانی برای نمایش بهنوش طباطبایی و هوتن شکیبا!
سرخط خبرها

تلاش کنیم جوان هنر انقلاب را بشناسد

  • کد خبر: ۲۲۰۸۷۹
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۷
تلاش کنیم جوان هنر انقلاب را بشناسد
یک فیلمساز مشهدی گفت: همیشه به صورت مقطعی از هنر انقلاب حمایت شده است بنابراین باید آینده روشنی در این عرصه شاهد باشیم.

سیدعلی موسی نژاد در گفت‌وگو با شهرآرانیوز گفت: هنر انقلاب به نظرم اگر با نگاهی عمیق و بین‌المللی دیده شود در این بازه زمانی به محصول و میوه خودش رسیده است. یعنی دیگر از برهه شکوفایی گذشته و شاهد میوه دادنش هستیم؛ آثارش را هم در جهان شاهد هستیم البته. در کشور‌های دیگر آثار تولیدی را می‌بینیم که نگاه انقلابی را در خودش دارد. نگاه انقلابی یک نگاه اصلاح‌گر است و با آنکه بسیاری از کشور‌ها فکر می‌کردند نگاه انقلابی به کشورشان راه نخواهد داشت امروزه می‌بینیم که اتفاقا آثار هنریشان این نگاه را یدک می‌کشد.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم بگوییم هنر انقلاب مرهون و مدیون چه چیزی است، بنظرم پاسخ دغدغه‌های فردی و جریانی است. یعنی هنر در یک جریان قرار می‌گیرد و در یک زمان و برهه دیگر این جریان لغو می‌شود و حمایت‌ها از این جریان هم برداشته می‌شود بنابراین می‌بینیم که هنر انقلاب در بازه‌های تاریخی به صورت مقطعی رشد می‌کند نه در یک چارچوب و روش مشخص. اتفاقا به صورت منسجم یک برنامه‌ریزی برای آن انجام می‌شد میتوانستیم شاهد رشد قابل توجهی باشیم.

این فیلمساز گفت: البته هنر انقلابی تاثیر خودش را گذاشته است. در رسانه‌های بی‌شماری، وقتی به تماشای آثار هنری کشور‌ها می‌نشینیم شاهد هنر انقلاب و رشد آن هستیم. اما معضل اصلی هنر انقلاب همین مقطعی رشد کردن و حمایت شدن از آن است. با اینکه یک مرکزیت و دبیرخانه خاصی برای هنر انقلاب ساخته شده است اما هیچوقت پایگاهی برای جهان پیرامونش نبوده است. به نوعی تنها مربوط به تهران و پایتخت بوده است. امیدواریم با آسیب شناسی بهتری شاهد یک خط مشی کلی برای سبک انقلابی داشته باشیم.

موسی نژاد تاکید کرد: مشکلات به صورت زنجیره‌ای به یکدیگر متصل هستند و سبب می‌شود در یک دوره، از هنر انقلاب حمایت زیادی شده و در یک دوره این حمایت‌ها قطع شود. ثمره این اتفاق شعارگرایی و درست شناخته نشدن است. این درحالی است که مشارکت جونان پس از شناخت رخ می‌دهد. اکنون باید تلاش کنیم که جوان هنر انقلاب را بشناسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->