«عیسی بخشی» آخرین بازمانده بخشی‌های کرمانج خراسان شمالی درگذشت + علت فوت صداوسیما یکی از بهترین‌هایش را از دست داد فیلم‌‌های سینمایی امروز تلویزیون (جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) «لالایی» در شبکه نمایش خانگی | عمو پورنگ بازیگر شد سریال جدید «رخنه» درباره امنیتی‌ترین عملیات نفوذ + زمان پخش ماجرای عجیب آهنگ «تنهاترین عاشق» که به نام فریدون فروغی دست‌به‌دست می‌شود! + فیلم چرا تکرار «پایتخت ۶» پخش نمی‌شود؟ روایت پردیس پورعابدینی از سکانس ملاقات شرعی با شهاب حسینی در «گناه فرشته» + فیلم برگزاری گردهمایی کارشناسان روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سراسر کشور در مشهد مقدس بازیگر فیلم سینمایی «اخراجی‌ها ۲»: روش تدریس تام‌کروز در «تاپ‌گان» متعلق به یک خلبان ایرانی است خانه انیمیشن UP در دنیای واقعی + فیلم و عکس معاون وزیر فرهنگ: سابقه ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات درخشان است درباره زنده یاد حسن حامد، نمایشنامه نویس و کارگردان فقید مشهدی| خاموشی در اوج درخشش کاش سریال بود! | درباره «مست عشق»، فیلم مهم حسن فتحی بازدید هیأت رسانه‌ای ایران از مؤسسه العلمین عراق + تصاویر ویژه‌برنامه «کوی محبت» در شب شهادت امام جعفر صادق (ع) + زمان پخش فیلم‌های سینمایی تلویزیون برای تعطیلات آخر هفته (۱۳، ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان تعطیلی سینما‌های مشهد به مناسبت شهادت امام‌جعفر‌صادق‌(ع) ناگفته‌های پردیس پورعابدینی درباره «فرشته» ستاره‌بازی
سرخط خبرها

تلاش کنیم جوان هنر انقلاب را بشناسد

  • کد خبر: ۲۲۰۸۷۹
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۷
تلاش کنیم جوان هنر انقلاب را بشناسد
یک فیلمساز مشهدی گفت: همیشه به صورت مقطعی از هنر انقلاب حمایت شده است بنابراین باید آینده روشنی در این عرصه شاهد باشیم.

سیدعلی موسی نژاد در گفت‌وگو با شهرآرانیوز گفت: هنر انقلاب به نظرم اگر با نگاهی عمیق و بین‌المللی دیده شود در این بازه زمانی به محصول و میوه خودش رسیده است. یعنی دیگر از برهه شکوفایی گذشته و شاهد میوه دادنش هستیم؛ آثارش را هم در جهان شاهد هستیم البته. در کشور‌های دیگر آثار تولیدی را می‌بینیم که نگاه انقلابی را در خودش دارد. نگاه انقلابی یک نگاه اصلاح‌گر است و با آنکه بسیاری از کشور‌ها فکر می‌کردند نگاه انقلابی به کشورشان راه نخواهد داشت امروزه می‌بینیم که اتفاقا آثار هنریشان این نگاه را یدک می‌کشد.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم بگوییم هنر انقلاب مرهون و مدیون چه چیزی است، بنظرم پاسخ دغدغه‌های فردی و جریانی است. یعنی هنر در یک جریان قرار می‌گیرد و در یک زمان و برهه دیگر این جریان لغو می‌شود و حمایت‌ها از این جریان هم برداشته می‌شود بنابراین می‌بینیم که هنر انقلاب در بازه‌های تاریخی به صورت مقطعی رشد می‌کند نه در یک چارچوب و روش مشخص. اتفاقا به صورت منسجم یک برنامه‌ریزی برای آن انجام می‌شد میتوانستیم شاهد رشد قابل توجهی باشیم.

این فیلمساز گفت: البته هنر انقلابی تاثیر خودش را گذاشته است. در رسانه‌های بی‌شماری، وقتی به تماشای آثار هنری کشور‌ها می‌نشینیم شاهد هنر انقلاب و رشد آن هستیم. اما معضل اصلی هنر انقلاب همین مقطعی رشد کردن و حمایت شدن از آن است. با اینکه یک مرکزیت و دبیرخانه خاصی برای هنر انقلاب ساخته شده است اما هیچوقت پایگاهی برای جهان پیرامونش نبوده است. به نوعی تنها مربوط به تهران و پایتخت بوده است. امیدواریم با آسیب شناسی بهتری شاهد یک خط مشی کلی برای سبک انقلابی داشته باشیم.

موسی نژاد تاکید کرد: مشکلات به صورت زنجیره‌ای به یکدیگر متصل هستند و سبب می‌شود در یک دوره، از هنر انقلاب حمایت زیادی شده و در یک دوره این حمایت‌ها قطع شود. ثمره این اتفاق شعارگرایی و درست شناخته نشدن است. این درحالی است که مشارکت جونان پس از شناخت رخ می‌دهد. اکنون باید تلاش کنیم که جوان هنر انقلاب را بشناسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->