حاجی‌بگلو: جشنواره طعم و رنگ الگویی ملی از نشاط اجتماعی در مشهدالرضا(ع) است جشنواره‌های فصلی زمینه‌ساز شادی و همدلی در مشهد هستند حجت‌الاسلام منصوریان: شهروندان مشهدی از فضاهای شاد شهری استفاده کنند شهردار مشهد مقدس: جشنواره‌های فصلی به نشاط اجتماعی کمک می‌کنند + فیلم برگزاری چهارمین جشنواره «طعم و رنگ پاییز» در مشهد بازگشت بازیکن جنجالی استقلال به ایران کیفیت هوای مشهد در نخستین روز آبان ناسالم اعلام شد قیمت طلای جهانی امروز (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) اعلام شد | عقب‌نشینی طلای جهانی به کانال ۴۰۰۰ دلار گزارشی از چالش های رانندگان تاکسی مشهد | پشت فرمان گلایه های خطی های زرد! پیشرفت ۱۴‌ درصدی در ساخت فرهنگ‌سرای «انتظار» با معماری و فناوری جدید جایگاه مشهد مقدس در دیپلماسی همسایگی اجرای فاز نخست پروژه میان‌گذر جنوبی با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مشهد آغاز عملیات عمرانی فاز دوم خط ۳ متروی مشهد تا میدان فردوسی با اعتبار ۶ هزار میلیارد تومان هدف‌گذاری برای افزایش حجم تبادلات تجاری ایران و ترکمنستان به ۳ میلیارد دلار  مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه: خراسان رضوی سهم قابل‌توجهی در افزایش صادرات کشور در یک سال گذشته داشته است + فیلم پیش‌بینی تداوم آلودگی هوای مشهد برای گروه‌های حساس طی امروز و فردا (۳۰ مهر و یکم آبان ۱۴۰۴) دیپلماسی منطقه‌ای، پلی به سوی توسعه پایدار خراسان | مشهد، میزبان دومین رویداد استانی وزارت امور خارجه «قربانعلی شیرازی» مشاور شهردار مشهد در امور شهرسازی و معماری شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) ولیعهد عربستان با ترامپ دیدار می‌کند
سرخط خبرها

تا ۹ فروردین ماه؛ ۴۷۶۵ نفر بهبودیافته از بیماری کرونا در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۲۱۳۵
  • ۰۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۷
تا ۹ فروردین ماه؛ ۴۷۶۵ نفر بهبودیافته از بیماری کرونا در خراسان رضوی
تاکنون چهار هزار و ۷۶۵ بیمار مبتلا به عفونت حاد تنفسی و مشکوک به کرونا که در بیمارستان‌های خراسان رضوی بستری بودند از این بیماری بهبود یافته و به خانه بازگشته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکترحمیدرضا رحیمی افزود: ظرف ۳۸ روز گذشته منتهی به هشتم فروردین ماه جاری پنج هزار و ۴۳۷ شهروند مبتلا به عفونت حاد تنفسی و مشکوک به کرونا در بیمارستانهای خراسان رضوی بستری شده‌اند.

وی ادامه داد: سه هزار و ۳۷۴ نفر از مجموع بیماران مشکوک به کرونا در خراسان رضوی مربوط به مشهد و ۱۲ شهرستان دیگر زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند که تاکنون دو هزار و ۸۲ نفر از این تعداد بهبود یافته و از بیمارستان راهی منزل شده‌اند.
مسوول کارگروه اطلاع‌رسانی بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در این مدت ۸۵۸ بیمار مبتلا به عفونت حاد تنفسی نیز در بیمارستانهای زیر نظر دانشکده علوم پزشکی نیشابور که شهرستان فیروزه را نیز زیر پوشش دارد بستری شده اند که ۷۴۳ نفر از این تعداد با دریافت خدمات‌ درمانی مناسب و بهنگام، سلامتی خود را باز یافته‌اند. 
وی افزود: ۴۴۲ بیمار حاد دستگاه تنفسی نیز ظرف همین مدت در مراکز درمانی حوزه جغرافیایی تحت مسوولیت دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه بستری و تاکنون ۳۶۶ نفر از آنها درمان و از بیمارستان مرخص شده‌اند. 
دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه به ۳۷۱ هزار نفر جمعیت ساکن شهرستانهای تربت‌حیدریه، زاوه و مه‌ولات خدمات ارایه می‌دهد. 
دکتر رحیمی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی سبزوار نیز که پنج شهرستان خوشاب، جوین، جغتای، داورزن و سبزوار را در غرب خراسان رضوی زیرپوشش دارد ظرف همین مدت ۲۹۹ بیمار حاد تنفسی داشت که ۱۹۸ نفرشان درمان شده و بهبود یافته‌اند.

وی همچنین به وضعیت حوزه جغرافیایی دانشکده علوم پزشکی تربت‌جام شامل شهرستانهای تایباد، باخرز، صالح‌آباد و تربت‌جام اشاره و بیان کرد: ۲۵۴ نفر در این منطقه بخاطر عفونت حاد تنفسی در بیمارستان بستری شدند که با تلاش پزشکان و پرستاران ۲۰۹ نفر از آنان تاکنون سلامتی خود را بازیافته‌اند. 

مسوول کارگروه اطلاع‌رسانی بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه، تعداد بیماران مشکوک به کرونا و بستری در حوزه دانشگاه علوم پزشکی گناباد را نیز ۲۱۰ نفر اعلام و بیان کرد: تاکنون ۱۶۸ نفر از این بیماران درمان شده‌اند.
شهرستانهای گناباد و بجستان با ۱۴۰ هزار نفر جمعیت در جنوب استان خراسان رضوی زیر پوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد قرار دارند.
پنج میلیون نفر از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و بقیه ساکنان این استان زیرپوشش خدمات دانشکده و دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌جام، تربت‌حیدریه و نیشابور هستند.
بر اساس آخرین آمار رسمی، شمار مبتلایان قطعی به ویروس کووید ۱۹ عامل بیماری کرونا که نوع بسیار حاد عفونت تنفسی و یک بیماری نوپدید همه‌گیر است در استان خراسان رضوی هزار و ۱۳۳ نفر گزارش شده است.
تعداد جانباختگان در خراسان رضوی بر اثر بیماری کرونا نیز که آزمایش آنها به طور  قطعی مثبت شده ۱۸۵ نفر است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->