وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد خبر داد؛ برگزاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع دستی در مشهد با حضور ۴۹۰ شرکت‌کننده
سرخط خبرها

مشارکت اساتید طب سنتی مشهد در کمک به درمان بیماران کرونایی

  • کد خبر: ۲۲۱۹۲
  • ۰۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۰
مشارکت اساتید طب سنتی مشهد در کمک به درمان بیماران کرونایی
رئیس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: اقدامات لازم برای حضور اساتید طب سنتی در بیمارستان‌های شریعتی و امام رضا (ع) انجام شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، مهدی یوسفی با بیان اینکه دستورالعمل‌های پیشگیرانه طب سنتی در خصوص بیماری کرونا به سلامت‌کده‌ها ارسال شده است، خاطرنشان کرد: علاوه بر این اساتید طب سنتی در ده محور اعلام آمادگی کردند تا با تدوین بسته‌های آموزشی، حضور در بالین بیماران و اقدامات پیشگیرانه در راستای مقابله با کرونا تلاش کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه طرح طب سوزنی از دو یا سه روز آینده در بیمارستان امام رضا (ع) اتفاق می‌افتد، عنوان کرد: در شرایطی که بیماری کرونا سلامتی مردم را تهدید می‌کند مردم حجم غذای معمول خود در روز را کاهش دهند و از سوپ جو نیز بهره بگیرند.

رئیس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه غذا‌های گرم مزاج حرارت بدن را افزایش می‌دهد و از همین رو از غذا‌هایی با طبع خیلی گرم یا خیلی سرد پرهیز شود، عنوان کرد: اگر در بینی، حلق و حنجره احساس تنگی می‌کنید ترکیبی از سیر و خیار یا سیرترشی یا پیازترشی توصیه می‌شود.

یوسفی با بیان اینکه سیر در حد یک یا دو حبه در روز برای بهبود حال بیماران کرونایی مصرف شود، گفت: اجتناب از سرخ کردنی، فست فود‌ها و غذا‌های پر گوشت توصیه می‌شود و علاوه براین بادکش انداختن در قفسه سینه نیز به بهبود حال بیماران کمک می‌کند.

وی با اشاره به اینکه بیماران کرونایی از تماس با گرده‌های گل و پر پرندگان پرهیز کنند، عنوان کرد: اگر بیماران ترشحات بینی دارند از آب و نمک برای شستشو استفاده کنند؛ علاوه بر این جوشانده بابونه نیز برای بهبود شرایط بیمار توصیه می‌شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در کنار درمان‌های نوین که توسط پزشکان توصیه می‌شود، برای سرفه زیاد به‌دانه، آویشن شیرازی، بارهنگ، آب گل خطمی، آب سپستان شرایط بیمار را بهبود می‌دهد.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->