به گزارش شهرآرانیوز، مهدی یوسفی با بیان اینکه دستورالعملهای پیشگیرانه طب سنتی در خصوص
بیماری کرونا به سلامتکدهها ارسال شده است، خاطرنشان کرد: علاوه بر این اساتید طب سنتی در ده محور اعلام آمادگی کردند تا با تدوین بستههای آموزشی، حضور در بالین بیماران و اقدامات پیشگیرانه در راستای مقابله با کرونا تلاش کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه طرح طب سوزنی از دو یا سه روز آینده در بیمارستان امام رضا (ع) اتفاق میافتد، عنوان کرد: در شرایطی که
بیماری کرونا سلامتی مردم را تهدید میکند مردم حجم غذای معمول خود در روز را کاهش دهند و از سوپ جو نیز بهره بگیرند.
رئیس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه غذاهای گرم مزاج حرارت بدن را افزایش میدهد و از همین رو از غذاهایی با طبع خیلی گرم یا خیلی سرد پرهیز شود، عنوان کرد: اگر در بینی، حلق و حنجره احساس تنگی میکنید ترکیبی از سیر و خیار یا سیرترشی یا پیازترشی توصیه میشود.
یوسفی با بیان اینکه سیر در حد یک یا دو حبه در روز برای بهبود حال بیماران کرونایی مصرف شود، گفت: اجتناب از سرخ کردنی، فست فودها و غذاهای پر گوشت توصیه میشود و علاوه براین بادکش انداختن در قفسه سینه نیز به بهبود حال بیماران کمک میکند.
وی با اشاره به اینکه بیماران کرونایی از تماس با گردههای گل و پر پرندگان پرهیز کنند، عنوان کرد: اگر بیماران ترشحات بینی دارند از آب و نمک برای شستشو استفاده کنند؛ علاوه بر این جوشانده بابونه نیز برای بهبود شرایط بیمار توصیه میشود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در کنار درمانهای نوین که توسط پزشکان توصیه میشود، برای سرفه زیاد بهدانه، آویشن شیرازی، بارهنگ، آب گل خطمی، آب سپستان شرایط بیمار را بهبود میدهد.
منبع: فارس