نگاهی به قسمت جدید «اکنون» | بازگشت جنجالی مجتبی شکوری معرفی برگزیدگان جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان برد پیت و جورج کلونی با یک فیلم طنز به سینما می‌آیند تغییر رئیس سازمان سینمایی تکذیب شد «بچه مردم» برنده جایزه بهترین فیلم جشنواره کودک و نوجوان شد فتوکال مهمانان ویژه جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان | از عمو پورنگ تا سامان احتشامی محمد کاسبی در بیمارستان بستری شد + علت کتابی با آموزه‌های رهبری برای کودکان منتشر شد پژمان جمشیدی با «شاخ» به سینما می‌آید + عکس «رویای آمریکایی» آماده نمایش شد طرح بلیت نیم‌بهای «یوز» موفق عمل کرد | فروش میلیاردی در روز نخست اعتراضی سینمایی به جنگ در فیلم «ما» گریم دامبلدور در سریال «هری پاتر» لو رفت + عکس مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی هنری امروز (پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴) حراج بین‌المللی ۳۰ تابلوی «باب راس» نقاش محبوب رونمایی از مستند استاد فرشچیان و نماهنگ «چای و گلاب» در مشهد اکران فیلم سینمایی «لیپار» آغاز شد وزیر فرهنگ: بعد از سفر شجریان، درباره کنسرتش گفت‌وگو می‌کنیم + فیلم
سرخط خبرها

«انگشت طلا» جوایز جوایز فیلم هنگ‌کنگ را درو کرد

  • کد خبر: ۲۲۲۰۳۴
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۵
«انگشت طلا» جوایز جوایز فیلم هنگ‌کنگ را درو کرد
چهل و دومین دوره جوایز فیلم هنگ‌کنگ شب پیش برندگان خود را شناخت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ درام جنایی «انگشت طلا» دیروز (یکشنبه) ۶ جایزه از جوایز فیلم هنگ‌کنگ ۲۰۲۴ را از آن خود کرد، با این حال جایزه بهترین فیلم به «عذاب وجدان» رسید که رکوردشکن گیشه‌های سینما‌ها هم شده است.

«انگشت طلا» یک فیلم مهیج با بازی تونی لیونگ چیووای و اندی لائو تاک-وا جوایز فنی شامل فیلمبرداری، کارگردانی هنری، لباس و گریم، طراحی صدا و جلوه‌های بصری و نیز جایزه بهترین بازیگر نقش اول را برای لئونگ به دست آورد.

در این مراسم ۲ فیلم هر یک با ۳ جایزه به خانه رفتند: «در روز روشن» تحقیقی درباره سواستفاده در یک خانه مراقبت از سالخوردگان و «سرنوشت دیوانه» درباره خرافات در شهر. «در روز روشن» که همین آخر هفته در سینما‌های چین اکران شد، جایزه بهترین بازیگر زن برای جنیفر یو، بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای دیوید چیانگ و بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای ریچل لیونگ را برد. «سرنوشت دیوانه» ساخته چیانگ پو-سوی هم که اولین بار در فوریه ۲۰۲۳ در برلین اکران شد، جایزه بهترین کارگردانی، بهترین فیلمنامه و بهترین تدوین فیلم را از آن خود کرد. چیانگ با جدیدترین فیلم خود «گرگ و میش جنگجوی به دیوارزده» نماینده هنگ‌کنگ در جشنواره کن ماه آینده خواهد بود.

«عذاب وجدان» به کارگردانی جک نگ در ۱۰ رشته نامزد شده بود، اما در پایان تنها یک جایزه را از آن خود کرد و آن جایزه بهترین فیلم بود. این فیلم درباره وکیلی است که تلاش می‌کند سهل‌انگاری خود را جبران کند و موکلی را که به اشتباه به قتل محکوم شده بود، آزاد کند. این فیلم سال گذشته ۱۱۴ میلیون دلار هنگ‌کنگ (۱۴.۶ میلیون دلار) فروش کرد و رکورد گیشه‌ها را برای یک فیلم داخلی شکست.

در این مراسم به سامو هونگ مجری، رزمی کار و کارگردان کهنه کار جایزه یک عمر دستاورد اهدا شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->