انفجارهای شدید در حیفا و عکا سرزمین‌های اشغالی باقری حادثه تیراندازی در عمان را محکوم کرد نانسی پلوسی از هریس حمایت کرد مقامات امنیتی اسرائیل با خروج از غزه موافقت کردند باقری‌کنی: حمایت بی‌دریغ یمن از مردم مظلوم غزه مایه مباهات امت اسلامی است حزب‌الله لبنان محل استقرار نظامیان صهیونیست را هدف قرار داد یورش نظامیان صهیونیست به «طولکرم» (یکم مرداد ۱۴۰۳) نیروی دریایی سپاه: شناور خارجی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس را توقیف کردیم (یکم مرداد ۱۴۰۳) نگرانی سخنگوی «گوترش» از حمله اسرائیل به یمن حمله اسرائیل به خان‌یونس ۷۰ شهید و بیش از ۲۰۰ مجروح برجای گذاشت (یکم مرداد ۱۴۰۳) ایروانی: ایران کاملاً متعهد به کمک به راه‌حل سیاسی بحران سوریه است آیین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ابلاغ شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) انهدام جنگ‌افزارهای متجاوز صهیونیستی از سوی قسام پزشکیان: حساب مردمی که به هر دلیلی ناراضی هستند، از دشمنان و بددلان جداست حملات سنگین مقاومت لبنان به شمال سرزمین‌های اشغالی + فیلم (یکم مرداد ۱۴۰۳) حمله وزیر تندرو رژیم صهیونیستی به ارتش اسرائیل فرماندار یک ایالت آمریکا: «ترامپ» یک جنایتکار، مرتکب تجاوز جنسی و دروغگوی مادرزاد است العربیه مدعی توقیف نفتکشی باپرچم «توگو» در ۶۱ مایلی بوشهر شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) اردوغان و بشار اسد دیدار می‌کنند؟ سرلشکر سلامی: از طرح انزوای دشمنان خارج شده‌ایم
سرخط خبرها

آمریکا چهار نهاد چینی و بلاروسی را به اتهام همکاری با پاکستان تحریم کرد

  • کد خبر: ۲۲۲۸۷۰
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۶
آمریکا چهار نهاد چینی و بلاروسی را به اتهام همکاری با پاکستان تحریم کرد
آمریکا در ادامه اقدامات یکجانبه خود علیه همکاری‌های دفاعی سایر کشور‌ها آمریکا چهار نهاد چینی و بلاروسی را به اتهام همکاری با پاکستان تحریم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت خارجه ایالات متحده چهار نهاد چینی و بلاروسی را به اتهام اشاعه سلاح‌های کشتار جمعی و تامین و انتقال وسایل آن به پاکستان تحریم کرد.

آمریکا مدعی شد که ۳ نهاد مستقر در چین و یک نهاد مستقر در بلاروس اقلام قابل استفاده در موشک را برای برنامه موشک‌های بالستیک پاکستان از جمله برنامه موشک‌های دوربرد، به اسلام آباد عرضه کرده‌اند.

آمریکا در آذرماه ۱۴۰۱ نیز چند شرکت پاکستانی را به دلیل آنچه ارتباط این شرکت‌ها با فعالیت‌های هسته‌ای غیر ایمن خواند، در فهرست سیاه خود قرار داده بود.

پاکستان همواره تاکید کرده است که فعالیت‌های این کشور در زمینه تولید تسلیحات نظامی شامل انواع موشک‌ها و سلاح‌های هسته‌ای، کاملا مشخص است و این کشور مرتکب خطایی در این مسیر نشده است.

پاکستان به عنوان یکی از قدرت‌های هسته‌ای جهان، پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی (NPT) را امضا نکرده و براساس گزارش ادعایی برخی موسسات مطالعاتی و تحقیقاتی بین المللی، این کشور با سرعت در حال افزایش توانمندی‌های نظامی خود در حوزه موشکی و هسته‌ای است و ممکن است تا سال‌های آینده، بعد از آمریکا و روسیه به سومین قدرت هسته‌ای جهان تبدیل شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->