کشف ۱۳۶ کیلوگرم تریاک در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) انفجار پالایشگاهی در «ازمیت» ترکیه ۱۰ زخمی برجای گذاشت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) دستگیری ۲۰ فعال یک شرکت هرمی در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) فوت دختر یازده‌ساله در کاشمر براثر ضرب‌وجرح بوده است در آغوش مرگ و در بند فقر: قصه تلخ کارگران سالن تشریح پزشکی قانونی توقیف پراید با راننده یازده‌ساله در اصفهان + عکس اعلام اولویت‌ها و هزینه اولیه حج ۱۴۰۴ جهانگیر: اجل مهلت نداد حکم شارمهد اجرا شود تهاتر بدهی‌های دارویی سازمان غذا و دارو و تأمین اجتماعی افراد تحصیل‌کرده کمتر به زوال عقل مبتلا می‌شوند بررسی یکی از علل سقط جنین در خانواده‌ها پیش‌بینی شروع پیک اول آنفلوانزا از اواخر آذر ۱۴۰۳ آغاز فاز جدید رتبه‌بندی معلمان از مهرماه ۱۴۰۴ تحول نظام سلامت در ایران در گرو هوش مصنوعی است این متن را با صدای آهسته بخوانید! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۱۵ آبان ۱۴۰۳) | کاهش دمای ۱۱ تا ۱۵ درجه‌ای در انتظار استان پرونده سرم‌های آلوده دیالیز روی میز دستگاه قضا ۱۰ درصد سالمندان «کم‌ماهیچگی» یا «تحلیل عضلانی» دارند کمبود معلم، مانعی بر سر راه آموزش باکیفیت در مدارس ابتدایی | ثبت‌نام ۹ میلیون دانش‌آموز در مقطع ابتدایی عملکرد پزشکی قانونی خراسان رضوی در شش ماه اول ۱۴۰۳ | ۱۶۱ مرگ داغ در بهار و تابستان کاهش ابتلای بانوان به سرطان پستان و تخمدان از جمله تأثیرات مثبت فرزندآوری است چرا گردشگران ایرانی فقط استانبول و آنتالیا را برای سفر انتخاب می‌کنند؟ تنها مکان مطمئن برای عرضه دارو «داروخانه» است کاهش تدریجی قد یکی از علائم پوکی استخوان است  کشف ۵۷ کیلوگرم زعفران تقلبی در طرقبه‌شاندیز (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پایان رفاقت بیست‌ساله با قتل ناموسی در مشهد تداوم بارش باران در برخی استان‌ها (۱۵ آبان ۱۴۰۳) تزریق واکسن «روتاویروس» تا ۳ هفته آینده در سراسر کشور آخرین آمار بازماندگان از تحصیل در خراسان رضوی چقدر است؟ رسیدگی به اعتراضات پرونده‌های کد «۱۹» و «۵» آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش تا پایان آذرماه مردمی‌سازی، هدف اصلی در امر مبارزه با مواد مخدر در خراسان رضوی
سرخط خبرها

انتشار بیانیه شماره ۳ سازمان جهانی گردشگری حلال (GHTO)

  • کد خبر: ۲۲۳۸۷
  • ۱۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۰
انتشار بیانیه شماره ۳ سازمان جهانی گردشگری حلال (GHTO)
در بیانیه‌های قبلی این سازمان آمادگی خود را در خصوص رویارویی با ویروس کرونا یا کووید ۱۹ اعلام کرده است
به گزارش شهرآرانیوز، در بیانیه‌های قبلی این سازمان آمادگی خود را در خصوص رویارویی با ویروس کرونا یا کووید ۱۹ اعلام کرده است.
 
این‌بار نیز در این بیانیه جهان را به واقع بینی و شفاف دیدن این بحران در سراسر جهان و راه‌های مبارزه با آن فرا می‌خواند سازمان جهانی گردشگری حلال بر پایه چهار اصل کیفیت، سلامت، حلیت و اصالت اعلام میدارد که تمامی ادعا‌ها مبنی بر راهکار‌های دارویی درمان کوید ۱۹ صرفا یک نظریه است و هیچ اساس علمی و اثبات شده ندارد.
 
محققان این سازمان همواره با بررسی راه‌های مختلف تنها به صورت تجربی می‌توانند اذعان دارند که چه مواد غذایی موثر و مفید است و این در حالی است که نه تنها کوید ۱۹ بلکه هر بیماری دیگری که در آینده گریبانگیر بشریت و جهان شود در ابتدا ذهن و اندیشه انسان‌ها درگیر و بیمار می‌کند پس بهترین راه شفاف سازی و بیان حقایق بدون هر گونه پرده پوشی و عاری از هر ملاحظه‌ای است.

در این نقطه سازمان جهانی گردشگری حلال (GHTO) صراحتا اعلام می‌دارد که هیچ دارویی یا واکسنی تاکنون برای درمان کووید ۱۹ یافت یا اختراع نشده است و حداقل تا ۷ یا ۸ ماه آینده هم این امکان وجود ندارد.
 
از آنجایی‌ که تمامی آزمایشات برروی حیوانات انجام میشود و این ویروس به نظر می‌رسد تاکنون برروی حیوانات اثری ندارد پس نمیتوان به نتایج امیدوار بود، زیرا این آزمایشات باید در شرایط کاملا یکسان شبیه سازی شده با بدن انسان انجام شود.
 
بنا براین تنها راه مبارزه با ابتلا به این ویروس در حال حاضر جلوگیری از شیوع بیشتر آن است. با توجه به اینکه در یک تا دو ماه آینده گستردگی این بیماری بیشتر خواهد شد بهترین روش برای مبتلا نشدن ماندن در خانه، رعایت فاصله فیزیکی ورعایت بهداشت فردی است. توصیه اکید محققان این سازمان در زمان قرنطینه خانگی بالا بردن ایمنی بدن با مصرف ویتامین‌ها و انجام حرکات ورزشی است.

همچنین این سازمان از افرادی که مدعی داشتن راهکار‌های درمانی هستند دعوت می‌کند تا چنانچه دانسته‌ها و دستاوردهایشان تخصصی می‌باشد آن را در اختیار سازمان‌های بین المللی ذیربط قراردهند تا این یافته‌ها را به صورت همگانی از طریق رسانه‌ها و فضای مجازی در اختیار عموم قراردهند همچنین سازمان جهانی گردشگری حلال (GHTO) از تمامی مردم جهان تقاضا دارد تا هر آنچه را که از طریق افراد متخصص یا غیر متخصص می‌شنوند نپذیرند و بر آن صحه نگذارند مگر اینکه روایی و پایایی آن‌ها از طریق مراجع بین المللی تایید شده باشد و دارای شناسه و کد اعتبار سنجی باشند، زیرا چنانچه این بیماری درمان نشود مشکلات عدیده روحی و روانی دیگری مزید بر علت خواهد بود پس از پذیرفتن هرگونه سفارش و یا توصیه‌ای که بدون ذکر منبع و شناسه اعتباری می‌باشد و صرفا دهان به دهان است بپرهیزند.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->