قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سامندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین
سرخط خبرها

کاهش ۷۰ درصدی سفر‌های ناوگان عمومی مسافری

  • کد خبر: ۲۲۴۰۸
  • ۱۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۲
کاهش ۷۰ درصدی سفر‌های ناوگان عمومی مسافری
​از ۲۵ اسفند ماه ۹۸ تا یازدهم فروردین ماه، تعداد سفر‌های ناوگان عمومی مسافری ۷۰ درصد کاهش و جابه جایی تعداد مسافرین ۷۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ مهران قربانی معاون حمل و نقل این سازمان با بیان این خبر اظهارداشت: پس از اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی نیز استفاده از ناوگان عمومی مسافری روند کاهشی داشته است؛ به نحوی که بیش از ۲۰ درصد کاهش را نشان می‌دهد.
معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای درباره آخرین وضعیت ترمینال‌های مسافری و ایجاد محدودیت و ممنوعیت برای سفر‌های نوروزی، بیان کرد: در شرایط فعلی، رویکرد صحیح در حمل و نقل عمومی مسافر برون شهری، ارجحیت انجام سفر‌های ضروری و اجتناب ناپذیر مردم با ناوگان حمل و نقل عمومی بوده، زیرا قابل بررسی و مدیریت است؛ لذا سیاست صحیح فعلی، ایجاد محدودیت‌ها به صورت مدیریت شده و انجام سفر‌ها به صورت کنترل شده است ونه ممنوعیت سفر‌ها.
وی درخصوص اینکه چگونه سفر‌های غیرضروری مردم در این زمینه کنترل خواهد شد، اعلام کرد: با توجه به سازو کار‌های اتخاذ شده و تعطیلی کلیه اماکن اقامتی، تفریحی و سیاحتی عملا استفاده از حمل و نقل عمومی با قصد سفر‌های ضروری و غیر قابل اجتناب در حال انجام است که گریزناپذیر است. تدابیر لازم برای تامین سلامت و بهداشت سفر‌های ناوگان عمومی در مراحل تهیه بلیت و حین سفر‌ها اتخاذ و ابلاغیه‌های مربوطه صادر شده است که با اجرای آن‌ها از سوی شرکت‌های حمل و نقل مسافری، رانندگان و رعایت خود مسافران شرایط مطلوب برای انجام سفر‌های ضروری تامین می‌شود.
معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خاطرنشان کرد: استقرار تیم‌های بهداشتی ذی ربط همچون هلال احمر و اورژانس در هر یک از استان‌ها برای کنترل وضعیت سلامت راننده و مسافران در محل پایانه‌های مسافری جاده‌ای در مبدا و مقصد سفر‌ها متعاقب صدور صورت وضعیت برای ناوگان اعزامی بهترین اقدامی بوده که در قالب پایانه‌ها مدنظر بوده است و چنانچه با قوت و مستمر با اهتمام استانداران و مدیران و عوامل استانی پی گیری شده و تداوم یابد، قطعا ضریب اطمینان بالاتری در خصوص سلامت و بهداشت مسافران عزیز تامین خواهد شد.
قربانی افزود: علاوه بر کنترل‌های ارشادی و عملیاتی مذکور، مسئولیت کنترل مبادی ورودی و خروجی شهر‌ها به عهده نیرو‌های محترم انتظامی است که شواهد و قرائن حکایت از کنترل جدی در این زمینه دارد.
وی یاد آور شد:بسته‌های حمایتی در دو گروه حمایت‌های عمومی شامل کمک‌های یارانه‌ای دولت و وام خرید کم بهره برای کلیه آحاد آسیب پذیر خانواده حمل و نقل که بیشترین ضرر‌ها را متحمل شده اند در دست پیگیری و کارسازی می‌باشد. در خصوص حمایت‌های تخصصی هم اقدامات متنوعی همچون تخصیص سوخت یارانه‌ای، حذف هزینه‌های جاری در فرآیند فعالیت‌ها مثل تمدید غیرحضوری کارت هوشمند و؛ و پیگیری تعویق در پرداخت حق بیمه و موارد مشابه مد نظر می‌باشد که به محض نهایی شدن و قطعیت آن‌ها موارد جدید اطلاع رسانی خواهند شد.
معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، اعلام کرد: هیچ یک از پایانه‌های مرزی از سوی کشورمان مسدود نیست و برخی به صورت یک طرفه از سوی کشور‌های مقابل مسدود شده است البته این موضوع بین سایر کشور‌های دیگر جهان هم در این ایام و شرایط خاص هم اتفاق افتاده است.
وی افزود:مرز‌های چزابه، شلمچه، مهران و خسروی با عراق تا تاریخ ۲۷ فروردین، رازی، سرو و بازرگان با ترکیه، سرخس، اینجه برون، لطف آباد و باجگیران با ترکمنستان تا ۱۱ اردیبهشت ماه، مسدود می‌باشند ومیرجاوه با پاکستان به مدت ۲ هفته از ۲۵ اسفند مسدود بوده که البته فعلا بازگشایی نشد.
قربانی همچنین بیان کرد: سایر مرز‌ها با ظرفیت کامل به فعالیت ادامه می‌دهند و ارتباط ریلی با کشور‌های ترکمنستان و ترکیه برقرار است. رایزنی‌ها با وزارت بهداشت کشورمان و کشور‌های همسایه به منظور تهیه پروتکل بهداستی مشترک در حال انجام است تا نگرانی در حوزه حمل ونقل بین الملل و ترانزیت جاده‌ای کالا برای همه کشور‌ها مرتفع گردد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->