روایتی از آخرین دستاورد‌های مدیریت شهری مشهد در دوازدهمین نمایشگاه تخصصی خدمات شهری | از دستگاه ریشه‌کن تا پهپاد‌های اطفای حریق + فیلم شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی‌بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی شش‌هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد + تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی‌کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است ورود نخستین اتوبوس برقی به مشهد تا ۴۵ روز دیگر ارتقای پرشتاب زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل بار در مشهد عزم جدی شورا و مدیریت شهری مشهد مقدس برای تقویت دیپلماسی شهری برگزاری اولین نشست شهر‌های ایرانی شرکت‌کننده در اجلاس بریکس پلاس در مشهد + فیلم (یکم آذر ۱۴۰۳) اجرایی‌شدن تنها ۳۰ درصد از پروژه‌های عمرانی مصوب شهر مشهد قطار برقی مشهد-تهران روی ریل تحقق | استاندار خراسان رضوی: با حمایت و اعتبار بودجه‌های ملی قرار است این پروژه به سرانجام برسد آغازبه‌کار دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری در نمایشگاه بین‌المللی مشهد از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) رونمایی از پهپاد‌های آتش نشان در نمایشگاه تخصصی خدمات شهری شهردار مشهد: تقویت دیپلماسی، از سیاست‌های اصلی مدیریت شهری است نشست رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با احزاب سیاسی | گفتگو با فعالین اجتماعی، کلید بهبود مدیریت شهری در مشهد حضور دادپزشک در آرامستان‌های شهرداری مشهد برای تسریع خدمت‌رسانی به خانواده‌های متوفیان تقدیر فرماندار مشهد از شهردار مشهدمقدس (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

پیش‌ بهار در «خانه بهار»

  • کد خبر: ۲۲۵۰
  • ۳۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۶
پیش‌ بهار در «خانه بهار»

زوزنی - یکم - چندی است اخبار متنوعی درباره ساخت المان ها و مجسمه های شهری در مشهد منتشر می شود و همه ما از اینکه چهره شهر نونوار می شود، خرسندیم. اینکه یک المان یا آرایه شهری به شهر اضافه می شود و -در حداقل ترین شکل ممکن- اسباب سلفی(خودعکس) گرفتن را فراهم می کند یا تبدیل می شود به یک هویت شهری، جای درنگ دارد. بیشتر از همه این ها اینکه یک المان یا مجسمه، برگرفته از هویت و میراث شهر ساخته شود، زیبنده است. با یک یادآوری ساده می‌شود دریافت کدامیک از تولیدات جشنواره بهاره شهر، با هر نامی که برگزار می‌شده است، در مشهد ماندگار و کدام مصرفی بوده است. قطعا آنهایی که پشتوانه ای از پژوهش و دغدغه را داشته‌اند به هویتی برای شهر مشهد بدل شدند و آنهایی هم که بی دغدغه فقط برای خوشایند مخاطب تولید شده‌اند دیری نپاییده که به ضایعات و نخاله ساختمانی تبدیل شدند.

دوم- به تازگی هنرمندان مشهدی و احتمالا هنرمندان کشور از انتشار فراخوان جشنواره «خانه بهار» باخبر شده اند. این موضوع را که فراخوان این جشنواره چند ماه زودتر از زمان همیشه اش منتشر شد، باید زیر ذره بین گذاشت و از آن به همین سادگی نگذشت. به گفته مسئولان برگزار کننده جشنواره خانه بهار، این پیش بهار خانه بهار به منظور فراهم آوردن فرصت کافی برای هنرمندانی است که قصد دارند در جشنواره شرکت کنند؛ فرصتی برای مطالعه، تحقیق، ایده پردازی و ساخت یک المان برپایه مولفه های هویتی شهر مشهد. در همه جشنواره های معتبر دنیا که بنیاد علمی هم دارند و به دنبال ایجاد مفهومی در جهان پیرامون خود برگزار می شوند، این شیوه متداول است که هنرمندان به تولید آثاری بپردازند که با اهداف جشنواره همخوانی دارد.

سوم- رویکرد مدیران فرهنگی شهر به فراهم کردن زمان کافی خلاصه نمی شود و آن ها قصد دارند در این مدت با برگزاری کارگاه های ایده پردازی و پرورش ایده با حضور مجریان در این حوزه به سمت تولید آثاری بادوام و ماندگار در شهر بروند؛ آثاری که نه فقط برای یک «نوروز» که سال های سال در شهر پابرجا باشد و به بخشی از هویت آن تبدیل شود. این رویه نشان از یک جهش و تغییر در برگزاری
جشنواره ای دارد که در دوازدهمین سال خود به بینش درستی رسیده است؛ اینکه نمی خواهد فقط یک جشنواره باشد که به داوری و قضاوت میان آثار راه یافته به دبیرخانه اش، بسنده کند. این جشنواره می خواهد یک جشنواره پویا باشد که هنرمندانش را به رشد می‌رساند. این جشنواره می خواهد یک انجمن علمی باشد برای همه آن هایی که دلشان برای هویت شهر مشهد می تپد. امید که چنین باشد!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->