تخفیف ۲۴ درصدی شهرداری مشهد برای عوارض ساختمانی تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهمترین و فوری‌ترین مسئله مشهد، فرزندآوری و جمعیت است شهردار مشهد مقدس: بازسازی معراج شهدا در مراحل پایانی قرار دارد آلودگی هوای مشهد ۱۰ روزه شد | کیفیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) منور شد جهان از نور احمد(ص) | خیابان امام رضا(ع)، میزبان جشن مردمی ولادت پیامبر اکرم(ص) و امام صادق(ع) + فیلم ۳۱شهریور آخرین فرصت استفاده از شرایط ویژه تخفیف و تقسیط بدهی مودیان حقیقی و حقوقی به شهرداری است تقویت ناوگان اتوبوسرانی در خطوط منتهی به حرم مطهر رضوی همزمان با سالروز میلاد پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع) تهیه پیوست زیست‌محیطی برای پروژه‌های عمرانی | مشهد پیشتاز در حفاظت محیط زیست شهری ورود خودروهای پلاک مشهد به بوستان زائرپذیر غدیر ممنوع شد پیشرفت ۸۰ درصدی پروژه بازسازی بازار فرش منطقه ثامن مشهد | اجرای دو فاز با ۷۵ میلیارد تومان اعتبار و ۲۴ گنبد آجری فروش غیرقانونی قرص‌های سقط در فضای مجازی جرم است افزایش نرخ سرویس مدارس مشهد در حد میانگین نرخ تورم است | امسال در زمینه تأمین خودرو چالشی نخواهیم داشت + فیلم درخشش خراسان رضوی در جشنواره تعاونی‌های برتر کشور مشهدالرضا؛ غرق شادی و سرور میلاد رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) بهره‌گیری از پساب در آبیاری فضای سبز مشهد با مشارکت بخش خصوصی توسعه زیرساخت‌های اقامتی مشهد طی افتتاحیه‌های هفته دولت شهروند خبرنگار | چالش‌های پارک حاشیه‌ای در خیابان فرهاد مشهد+ پاسخ کیفیت هوای مشهد همچنان در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: قرارگاه ساماندهی ساخت‌وساز شهری تشکیل شود تخریب دامنه شمالی و نوک قله اژدرکوه | جاده شمالی تیر آخر را به قلب اژدها زد!
سرخط خبرها

پیش‌ بهار در «خانه بهار»

  • کد خبر: ۲۲۵۰
  • ۳۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۶
پیش‌ بهار در «خانه بهار»

زوزنی - یکم - چندی است اخبار متنوعی درباره ساخت المان ها و مجسمه های شهری در مشهد منتشر می شود و همه ما از اینکه چهره شهر نونوار می شود، خرسندیم. اینکه یک المان یا آرایه شهری به شهر اضافه می شود و -در حداقل ترین شکل ممکن- اسباب سلفی(خودعکس) گرفتن را فراهم می کند یا تبدیل می شود به یک هویت شهری، جای درنگ دارد. بیشتر از همه این ها اینکه یک المان یا مجسمه، برگرفته از هویت و میراث شهر ساخته شود، زیبنده است. با یک یادآوری ساده می‌شود دریافت کدامیک از تولیدات جشنواره بهاره شهر، با هر نامی که برگزار می‌شده است، در مشهد ماندگار و کدام مصرفی بوده است. قطعا آنهایی که پشتوانه ای از پژوهش و دغدغه را داشته‌اند به هویتی برای شهر مشهد بدل شدند و آنهایی هم که بی دغدغه فقط برای خوشایند مخاطب تولید شده‌اند دیری نپاییده که به ضایعات و نخاله ساختمانی تبدیل شدند.

دوم- به تازگی هنرمندان مشهدی و احتمالا هنرمندان کشور از انتشار فراخوان جشنواره «خانه بهار» باخبر شده اند. این موضوع را که فراخوان این جشنواره چند ماه زودتر از زمان همیشه اش منتشر شد، باید زیر ذره بین گذاشت و از آن به همین سادگی نگذشت. به گفته مسئولان برگزار کننده جشنواره خانه بهار، این پیش بهار خانه بهار به منظور فراهم آوردن فرصت کافی برای هنرمندانی است که قصد دارند در جشنواره شرکت کنند؛ فرصتی برای مطالعه، تحقیق، ایده پردازی و ساخت یک المان برپایه مولفه های هویتی شهر مشهد. در همه جشنواره های معتبر دنیا که بنیاد علمی هم دارند و به دنبال ایجاد مفهومی در جهان پیرامون خود برگزار می شوند، این شیوه متداول است که هنرمندان به تولید آثاری بپردازند که با اهداف جشنواره همخوانی دارد.

سوم- رویکرد مدیران فرهنگی شهر به فراهم کردن زمان کافی خلاصه نمی شود و آن ها قصد دارند در این مدت با برگزاری کارگاه های ایده پردازی و پرورش ایده با حضور مجریان در این حوزه به سمت تولید آثاری بادوام و ماندگار در شهر بروند؛ آثاری که نه فقط برای یک «نوروز» که سال های سال در شهر پابرجا باشد و به بخشی از هویت آن تبدیل شود. این رویه نشان از یک جهش و تغییر در برگزاری
جشنواره ای دارد که در دوازدهمین سال خود به بینش درستی رسیده است؛ اینکه نمی خواهد فقط یک جشنواره باشد که به داوری و قضاوت میان آثار راه یافته به دبیرخانه اش، بسنده کند. این جشنواره می خواهد یک جشنواره پویا باشد که هنرمندانش را به رشد می‌رساند. این جشنواره می خواهد یک انجمن علمی باشد برای همه آن هایی که دلشان برای هویت شهر مشهد می تپد. امید که چنین باشد!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->