اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

جزییات پرونده مرگ اسرار آمیز ۳ زن و یک مرد روی میز بازپرس جنایی

  • کد خبر: ۲۲۵۰۹۷
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۸
جزییات پرونده مرگ اسرار آمیز ۳ زن و یک مرد روی میز بازپرس جنایی
در جریان ۳حادثه جداگانه، ۳زن و یک مرد جانشان را از دست دادند و حالا رازگشایی از این پرونده‌ها توسط تیم جنایی پایتخت آغاز شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، نخستین حادثه که صبح دیروز به بازپرس جنایی تهران گزارش شد، مرگ اسرار آمیز مادر و دختری بود که ساکن برجی در شمال پایتخت بودند. آنها از چند روز قبل ناپدید شده بودند و یکی از اقوامشان گزارش گم شدن آنها را به پلیس داده بود.

وقتی مشخص شد که از کشور خارج نشده‌اند، مأموران وارد خانه مادر و دختر شده و با اجسادشان مواجه شدند. چند روزی از مرگشان می‌گذشت و در خانه‌شان پوکه‌های قرص پیدا شده بود در این میان مشخص شد. آنطور که بستگان این مادر و دختر می‌گویند، آنها وضع مالی بسیار خوبی داشتند، اما از مشکلات روحی و روانی رنج می‌بردند و با کسی رفت‌وآمد نداشتند.

هم‌اکنون اجساد این مادر و دختر به دستور بازپرس جنایی تهران به پزشکی قانونی منتقل شده تا علت اصلی مرگ آنها مشخص شود. همچنین به‌زودی در تحقیقات تکمیلی مشخص خواهد شد که مرگ آنها خودکشی بوده یا خیر.

کشف جسد بی سر در فضای سبز

دومین پرونده‌ای که در دادسرای جنایی تهران تشکیل شده مربوط به مرگ مردی است که جسدش در فضای سبز کشف شده است. وقتی تیم جنایی در محل حادثه در بزرگراه همت، خروجی کن حاضر شدند، با جسد بدون سر مواجه شدند که متعلق به مردی جوان بود. او با یک ضربه چاقو به شکمش، به قتل رسیده بود.

بررسی‌ها نشان می‌داد که خون‌ها شسته شده و قاتل یا قاتلان، جسد را در فضای سبز حاشیه بزرگراه رها کرده‌اند. حتی روی آن برگ ریخته بودند که جسد پوشانده شود.

روی شانه‌های مقتول، ستاره و روی سینه‌اش دو تبر خالکوبی شده بود که جسد وی به دستور بازپرس جنایی به پزشکی قانونی انتقال یافت. از سوی دیگر تحقیقات برای شناسایی هویت مقتول و سپس دستگیری قاتل یا قاتلان آغاز شده است. با توجه به اینکه در اطراف محل کشف جسد، چندین کارگاه وجود دارد، به‌نظر می‌رسد که مقتول کارگر یکی از کارگاه‌ها بوده است. با این حال تحقیقات به شکل ویژه در این پرونده ادامه دارد.

مرگ مشکوک دختر جوان در میهمانی شبانه

اما سومین پرونده‌ای که در دادسرای جنایی تهران تشکیل شده، مربوط به مرگ اسرار آمیز دختری جوان است. وی به همراه نامزدش به یک مهمانی دعوت شده بود، اما در آنجا حالش بد شده و توسط نامزدش به بیمارستان انتقال یافته بود.

دختر جوان، اما به‌رغم تلاش پزشکان جانش را از دست داد و گزارش این مرگ مشکوک نیز به بازپرس جنایی تهران مخابره شد.

به دستور او تحقیقات آغاز شد و صاحب خانه گفت: در خانه‌ام مهمانی برپا کرده بودم که متوفی به همراه نامزدش وارد شدند. دقایقی بعد دختر جوان حالش بد شد که نامزدش او را به بیمارستان برد. در ادامه خانواده دختر جان باخته از نامزد وی شکایت کردند.

پسر جوان بازداشت شد و در تحقیقات گفت: من نمی‌دانم چه شد که ناگهان حال نامزدم در مهمانی بد شد. وقتی از حال رفت، فورا او را به بیمارستان رساندم، اما زنده نماند و من نیز از مرگ او شوکه شدم. جسد این دختر به پزشکی قانونی منتقل شده تا علت اصلی مرگ وی مشخص و معمای این پرونده رازگشایی شود.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->