ویدئو | منصور ضابطیان در «آپارات» میزبان ستارگان دوران مدرن می‌شود ویدئو | بخش هایی از گفتگوی جنجالی محمدحسین مهدویان با هوشنگ گلمکانی حادثه در تنکابن | یادی از مرحوم منوچهر حامدی خراسانی، بازیگر سینما و تلویزیون تمدید مهلت ارسال اثر به نوزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر به نام مادر | مروری بر مشهورترین مادر‌های سینمای پس از انقلاب اسلامی بومیان جزیره سی پی یو آموزش داستان نویسی | شکل مولکول‌های جهان (بخش اول) همه چیز درباره فیلم گلادیاتور ۲ + بازیگران و خلاصه داستان نقش‌آفرینی کیانو ریوز و جیم کری در یک فیلم کارگردان فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای ردپا: پیام انسانی، رمز موفقیت در جشنواره‌های جهانی است اسکار سینمای اسپانیا نامزدهای خود را معرفی کرد برج میلاد، کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر شد آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (٢ دی ١۴٠٣) استوری رضا کیانیان در واکنش به بستری‌شدن محمدعلی موحد و آلودگی هوا + عکس صوت | دانلود آهنگ جدید بهرام پاییز با نام مادر + متن صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳
سرخط خبرها

مهدی پور: نزدیکی فکری، سیاسی و رسانه ای بین ایران و عراق در موضوع غزه، از قله های پیوند دو کشور است

  • کد خبر: ۲۲۵۹۰۷
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۰
مهدی پور: نزدیکی فکری، سیاسی و رسانه ای بین ایران و عراق در موضوع غزه، از قله های پیوند دو کشور است
معاون امور رسانه ای و تبلیغات وزارت ارشاد در دیدار با رئیس سندیکای روزنامه نگاران جهان عرب با اشاره به مسئله غزه گفت: یکی از قله های پیوند ایران و عراق نزدیکی فکری، سیاسی و رسانه ای بین ما و شما در موضوع غزه و فلسطین بود که احاد مردم عراق یکپارچه علیه ظلم رژیم صهیونیستی به تکاپو افتادند.

به گزارش شهرآرانیوز، مؤید اللامی، رئیس سندیکای روزنامه نگاران عراق و‌ جهان عرب در دیدار با فرشاد مهدی پور، معاون امور رسانه ای و تبلیغات وزارت ارشاد کشورمان گفت: در ماه آینده ما یادبود تاسیس سالگرد روزنامه نگاری عراق را داریم و این مصادف با صدوپنجاهمین سالگرد تاسیس اولین روزنامه عراقی است که به دو زبان ترکی و عربی منتشر می شود. این روزنامه برای اولین بار در سال ۱۸۶۹ میلادی تاسیس شده است.

او توضیح داد: سندیکای ما ۳۰هزار عضو دارد که به صورت رسمی در سرتاسر عراق از شهرها تا روستاها ثبتنام کرده اند.

رئیس سندیکای روزنامه نگاران عراق ادامه داد: طرح پروژه تاسیس شبکه تلویزیونی ماهواره ای را داشتیم اما به علت اینکه تمام شبکه های تلویزیونی در عراق طبق آیین نامه باید ثبتنام کنند، این موضوع را به تعویق انداختیم.

او گفت: تمامی روزنامه ها و خبرگزاری ها در عراق ثبتنام کرده اند، پرونده دارند و اجازه فعالیت پیدا کرده اند. تمام این خدمات مقابل اشتراکات سالانه ای است که به ما پرداخت می شود. علاوه بر آن در ازای اشتراکات و شهریه هایی که به ما پرداخت می شود، سندیکای روزنامه نگاری خدماتی به آن ها ارایه می دهد. برای مثال توزیع زمین های دولتی به خبرنگاران، تخفیف بلیط برای سفر خبرنگاران که به ۵۰ درصد تخفیف می رسد، درمان رایگان بخصوص عمل های سخت پزشکی که گران تمام می شود، پشتیبانی مالی از برخی موسسات رسانه ای و روزنامه نگاران به صورت انفرادی و… از جمله حمایت های این سندیکا از اعضا است.

او با اشاره به ریاستش در سندیکای روزنامه نگاران جهان عرب گفت: من از سال ۲۰۱۶ به عنوان رئیس سندیکای روزنامه نگاران جهان عرب انتخاب شدم. مقر این اتحادیه در قاهره مصر است که بیش از ۲۱ کشور در آن عضو هستند که اکثرا شامل کشورهای عربی می شود. همچنین ۲ سال پیش هم دوباره به عنوان رئیس انتخاب شدم. مصر به عنوان پایتخت زبان و فرهنگ عرب است که نیازمند تلاش و تحمل سختی است.

رئیس سندیکای روزنامه نگاران جهان عرب ادامه داد: آقای رئیس جمهور برای انتخاب من به عنوان رئیس سورپرایز شدند و از من برای بلوکه کردن عضویت رژیم صهیونیستی در سندیکاهای جهانی و‌ عربی تشکر کردند. اتحادیه خبرنگاران رژیم صهیونیستی نقش مهمی در اتحادیه خبرنگاران و رسانه های جهانی داشتند و بلوکه کردن عضویتشان نتیجه بسزایی داشت. مقر این اتحادیه جهانی در بروکسل است.

او ادامه داد: پروژه بلوکه کردن اسرائیل از اتحادیه خبرنگاران جهانی با ۱۲ کشور از قاره های مختلف جهان؛ از امریکای جنوبی، اروپا، آفریقا، جهان عرب و آسیا شکل گرفت. به عقیده من یک حالت استثنایی و یک موفقیت بزرگ بود. در زمان آقای لاریجانی هم وقتی که ریاست مجلس ایران را برعهده داشتند، این خبر را به ایشان اطلاع دادم، خیلی خوشحال شدند و گفتند: بهترین خبری است که تا کنون در حوزه خبرنگاری و اتحادیه جهانی شنیده ام.

به گزارش شفقنا فرشاد مهدی پور، معاون امور رسانه ای و تبلیغات وزارت ارشاد هم در این دیدار تاکید کرد: من هم خیلی خوشحال هستم که در این رویداد همراه با جمعی از رسانه ها حضور پیدا کردم. تعداد رسانه ها در ایران عدد بالایی دارد و بیش از ۱۴ هزار رسانه فعال هستند. به عنوان نمونه ۳۰۰ روزنامه سراسری و محلی، ۲هزار مجله هفته نامه و ماهنامه، یکسری خبرگزاری  و حدود ۴هزار پایگاه خبری در کشور فعال هستند.

او ادامه داد: کمتر از ۲۰ درصد آن ها ماهیت حقوقی دارند یعنی متولی آن ها دانشگاه ها و سازمان های دولتی هستند و ۸۰ درصد از این رسانه ها توسط افراد اداره می شوند.

مهدی پور تاکید کرد: طبیعتا این رسانه ها طبق قانون مطبوعات باید مورد حمایت مادی و‌ معنوی قرار بگیرند که این حمایت ها در قالب یارانه های مستقیم، اختصاص کاغذ، بیمه تکمیلی برای رسانه ها و خبرنگاران، داشتن دادگاه خاص برای رسانه ها و مسئله هیات منصفه از جمله حمایت هاست.

او با اشاره به دوستی ایران و عراق گفت: مودت ایران و عراق خیالی نیست و هرچقدر بتوانیم مودت ایران و عراق را تقویت کنیم، مصالح مهم در پیشرفت ما سرعت بهتری خواهد گرفت. انچه در زیارت اربعین نهفته است اتفاقات در آنجا می افتد و در این چند روز در کربلا شاهد پیشرفت های صنعتی و اقتصادی عراق بودیم که برایمان مثبت بود.

مهدی پور با اشاره به مسئله غزه گفت: یکی از قله های این پیوندها نزدیکی فکری، سیاسی و رسانه ای بین ما و شما در موضوع غزه و فلسطین بود که احاد مردم عراق یکپارچه علیه ظلم رژیم صهیونیستی به تکاپو افتادند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->