مدارس کدام شهرستان‌ها فردا (دوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳) غیر حضوری است؟ هزینه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی هر روز تعطیلی مدارس انتصاب محمدعلی کریمی به سمت مشاور عالی و سرپرست حوزه مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور + سوابق توضیحات دادستان رشت در مورد گروگان‌گیری اعضای یک خانواده به مدت ۲ سال رئیس کل دادگستری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم ساماندهی برنامه‌ها و اقدامات حول خدمت بهتر به مردم تأکید وزیر دادگستری بر توسعه مناسبات حقوقی‌قضایی با عربستان سالانه چه تعداد کودک وارد بهزیستی می‌شوند؟ رشد صعودی شاخص تعداد سالمندان کشور، بعد از سال ۱۴۲۰ رتبه‌بندی معلمان فاقد رتبه پایان یافت | بررسی پرونده معلمان باقی‌مانده تا یک ماه آینده نسل مضطرب یادی از دکتر محمداسماعیل تشید، پدر بیهوشی نوین ایران | اعتبار بیهوشی که جان گرفت پیام پزشکیان به مراسم گرامیداشت صدمین سال تأسیس مؤسسه رازی فرصت طلایی فرزندآوری را از دست ندهید سازمان جهانی بهداشت اطلاعیه‌ای درباره همه‌گیری ویروس جدید نداشته است زندگی در سرزمین قصه‌ها | آموزش مهارت‌های مهم زندگی به کودکان در قالب قصه‌گویی ماجرای گروگان‌گیری یک خانواده ۹ نفره در رشت چه بود؟ + عکس امکان ادامه تحصیل دانشجویان ایرانی دانشگاه‌های سوریه و لبنان در کشور فراهم شد تمایل ۱۰ درصدی ایرانی‌ها به اهدای عضو راه‌اندازی ۱۵ رشته ویژه بانوان در دانشگاه‌های خواهران همه چیز در مورد سال نو ۱۴۰۴ + حیوان، رنگ، زمان تحویل سال و مناسبت‌ها درمان سریع خشکی پوست دست پذیرش بیمار خارجی در نیمه اول ۱۴۰۳، فقط به اندازه ۱۰ درصد ظرفیت گردشگری سلامت مشهد زنگ خطر شیوع اعتیاد در بین زنان و نوجوانان خراسان رضوی مدت‌هاست به صدا درآمده است گروه‌های در معرض خطر، واکسیناسیون آنفلوانزا را انجام دهند  چگونه می‌توان نام همسر سابق را از شناسنامه حذف کرد؟ ملکه جیب بر‌ها دستگیر شد | بازداشت باند جیب بری زیر نظر زن ۲۲ ساله توسط پلیس آگاهی مشهد کاهش سهم آموزش در سبد هزینه خانوار‌های کم‌درآمد | وقتی رتبه‌ها نابرابری را فریاد می‌زنند چند درصد مردم کشور درگیر فقر هستند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۶ دی ۱۴۰۳) | آغاز روند کاهش دما از سه‌شنبه دستور وزیر علوم برای حذف محتوای آموزشی مخالف فرزندآوری در دانشگاه‌ها  ریشه‌های اجرانشدن قانون هوای پاک | «هوای پاک»، قربانی بی‌پولی آتش زدن خواهر به خاطر روابط نامتعارف | گذشت پدر از گناه پسر
سرخط خبرها

با کودک بدغذا و کم‌غذا این گونه رفتار کنید

  • کد خبر: ۲۲۶۲۹
  • ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۵
با کودک بدغذا و کم‌غذا این گونه رفتار کنید
همۀ متخصصان اطفال بر سر این موضوع هم عقیده‌اند که بهترین راه حل، نشان دادن کمترین حد ممکن نگرانی والدین در برخورد با بدغذایی یا کم غذایی کودک است. با این حال، این کار آسان نیست. 6 توصیه داریم که می‌توانند به شما کمک کند.
به گزارش شهرآرانیوز، قبل از این که بگویید فرزندتان "بد غذا است" یا بدتر "مشکل تغذیه‌ای دارد"، تمام این موارد را بررسی کنید.

شرایط را در نظر بگیرید
دلایل منطقی متعددی وجود دارند که یک کودک به دفعات، از غذا خوردن امتناع کند:
*وعدۀ قبلی غذایش خیلی حجیم بوده است.
*در بین وعده‌های غذایی، چیز‌های زیادی می‌خورد.
* خسته یا مضطرب است، مثلاً شب‌ها.
*در حال گذار از یک دوره‌ای است که کمتر رشد می‌کند، بنابراین نیاز کمتری به خوردن دارد.

از تمام جایگزین‌ها استفاده کنید
نگرانی عمدۀ والدین این است که، چون فرزندشان از خوردن غذا یا خوردن برخی مواد غذایی خودداری می‌کند، تمام مواد مغذی را که بدنش نیاز دارد، دریافت نکند. این نگرانی کاملاً بی مورد است، کودک نمی‌گذارد که از گرسنگی بمیرد. اما برای اینکه شما خاطر جمع شوید، چند پیشنهاد داریم که می‌توانید در صورت لزوم آن‌ها را جایگزین غذای کودک‌تان کنید:
*سوپ، موادخام یا پوره‌ها به جای سبزیجات پخته
*کمپوت یا آب میوه‌ها به جای خود میوه
*ماست، پنیر یا دیگر لبنیات به جای شیر
*تخممرغ، لبنیات یا حبوبات به جای گوشت

کمی سرسخت باشید
اگر فرزندتان مثلاً از خوردن سبزیجات امتناع می‌کند، در تمام وعده‌های غذایی این مواد را برایش آماده کنید، اما بقیۀ غذا را تغییر دهید: برای مثال گراتین گل کلم و ماهی، یا به همراه گوشت یا سیب زمینی و... اغلب باید در بیش از ۱۰ مورد، یک مادۀ غذایی را به کودک بدهید، تا آن را قبول کند. اگر آن مادۀ غذایی را با خوراکی‌های دیگر همراه کنید، شانس خود را بالا برده‌اید.

جدا یا مخلوط کنید
گوش به زنگ فرزندتان باشید و سعی کنید او را بشناسید. بعضی بچه‌ها در برابر روش پوشش مقاومتی نشان نمی‌دهند، در این روش تکه‌های سبزیجات و غذا‌هایی را که دوست دارد را به چیز‌هایی که به طور عادی دوست ندارد، اضافه می‌کنید. اما بعضی دیگر می‌خواهند چند لقمه از سبزیجات بخورند، اما از خوردن چیز‌های دیگری که با آن مخلوط شده، امتناع می‌کنند. تا قبل از اینکه منوی غذای خانوادگی تان مختل شود، سعی کنید آن را به دست بگیرید و جلوی خراب شدنش را بگیرید.

نگذارید هله هوله‌خوری کند
بچه‌ها مثل همۀ بزرگتر‌ها نباید هرزه‌خوری کنند، اما نه به خاطر اینکه ممکن است مثل بزرگتر‌ها اضافه وزن پیدا کنند، به این علت که هرزه خوری ممکن است جلوی اشتهای کودک را بگیرد؛ بنابراین از دادن خوراکی در بین وعده‌های غذایی به کودک خودداری کنید، به خصوص برای تشویق کردن، آرام کردن یا دلداری دادنش.

با مهم‌ترین‌ها شروع کنید
فرزند شما یک سری الویت‌های غذایی دارد و دنبال خوراکی‌هایی می‌گردد که بیشتر ترجیح می‌دهد و این کاملاً طبیعی است. اما این وضعیت نباید تا آنجا پیش رود که کودک فقط از یک گروه غذایی، تغذیه کند؛ بنابراین سبزیجات (یا مواد غذایی دیگر را که کودک عموماً از خوردن آن خودداری می‌کند) را در اول وعدۀ غذایی به او بدهید. گرسنگی‌اش بقیۀ جریان را پیش می‌برد!
منبع: سلامت نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->