مدارس استان البرز فردا (دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد + جزئیات عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟
سرخط خبرها

واکسنی که ویروس‌های آینده کرونا را هم از بین می‌برد!

  • کد خبر: ۲۲۶۶۰۸
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۳
واکسنی که ویروس‌های آینده کرونا را هم از بین می‌برد!
محققان ۳ دانشگاه مطرح اروپا و آمریکا موفق شدند واکسنی تولید کنند که قادر است ویروس‌های ظهورنیافته کرونا را هم که ممکن است در آینده سبب بروز پاندمی شوند، هدف قرار دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان دانشگاه کمبریج، دانشگاه آکسفورد و کل‌تک در آمریکا مشغول توسعه روشی نوین به نام «واکسن‌شناسی پیشگیرانه» (proactive vaccinology) هستند که هدف آن آموزش سیستم ایمنی بدن برای شناسایی ویروس‌های مختلف کروناست.

این واکسن از آنتی‌ژن‌هایی استفاده می‌کند که در ۸ ویروس کرونای مختلف از جمله ویروسی در خفاش‌ها وجود دارد. آنتی‌ژن ماده‌ای است که واکنش ایمنی در بدن را آغاز می‌کند.

چنین روندی به سیستم ایمنی بدن آموزش می‌دهد تا بخش‌هایی از آنتی‌ژن‌ها را جستجو کند که در ویروس‌های مختلف، از جمله مواردی که در واکسن وجود ندارد، مشترک است. به عنوان مثال واکسن ویروس Sars-CoV-۱ که به همه‌گیری سارس در ۲۰۰۳ میلادی منجر شد را دربر نمی‌گیرد.

به طور معمول واکسن‌ها، مانند نمونه‌هایی که برای مقابله با کووید۱۹ به کار گرفته شدند، از یک آنتی‌ژن برای آموزش سیستم ایمنی استفاده می‌کنند تا ویروس‌های خاص و جداگانه را هدف بگیرند.

روری هیلز محقق فارغ‌التحصیل دانشکده داروسازی کمبریج و مولف ارشد پژوهش در این باره می‌گوید: تمرکز ما توسعه واکسنی است که در مقابل پاندمی ویروس کرونای آینده از انسان‌ها دفاع کند. باید آن را حتی قبل از آغاز همه‌گیری آماده کنیم. ما واکسنی ابداع کردیم که در مقابل طیف وسیعی از ویروس‌های کرونا از جمله نمونه‌هایی که هنوز ناشناخته هستند، محافظت ایجاد می‌کند.

نتایج این پژوهش در ژورنال نانوتکنولوژی منتشر شده است.

مارک هاوارث از دانشگاه کمبریج و مولف ارشد تحقیق می‌گوید: ما نباید منتظر ظهور ویروس کرونای جدید بمانیم. به دانش کافی درباره ویروس‌های کرونا و واکنش‌های سیستم ایمنی به آنها دست یافته‌ایم و اکنون می‌توانیم واکسن‌هایی بسازیم که در مقابل شاخه‌های ناشناخته ویروس کرونا از انسان‌ها محافظت می‌کند.

تحقیق نشان داده واکسن جدید که Quartet Nanocage نام گرفته واکنش ایمنی وسیعی در موش‌ها از جمله حیواناتی که در مقابل Sars-CoV-۲ ایمن شده بودند، ایجاد می‌کند.

طبق این پژوهش طراحی واکسن ساده‌تر از نمونه‌های توسعه یافته است و احتمالا در توسعه واکسن‌هایی برای دیگر مشکلات سلامتی نیز کاربرد دارد. این تحقیق در اوایل ۲۰۲۵ میلادی وارد مرحله یکم آزمایش بالینی می‌شود.


منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->