شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان دزدی چند‌میلیاردی از برادر وجود ۸ میلیون مددجوی بهزیستی در کشور هشدار سازمان نظام پزشکی درباره قرص‌های لاغری با چاشنی اعتیاد معرفی یک ترکیب معجزه‌گر مؤثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر آیا سرکه سیب برای کاهش وزن مؤثر است؟ مصرف قارچ سمی ۶۳ نفر را مسموم و یک نفر را به کام مرگ کشاند خسارت تگرگ به ۲۵۵ هکتار از باغ‌های فریمان در خراسان رضوی (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) معاون رئیس جمهور: مسئله آلودگی هوا باید در اولویت دولت باشد انصاری: نیازمند پیگیری چالش‌های معاینه فنی خودرو‌ها برای کنترل آلودگی هوا هستیم ایران مقصدی مناسب برای گردشگران اندونزیایی است | بررسی موضوع خواهرخواندگی میان دو کشور دژ دفاعی الموت در آستانه جهانی شدن راز پزشک قاتل برملا شد | قتل ۱۵ بیمار طی ۴ سال موافقت مجمع تشخیص مصلحت نظام با معاضدت حقوقی متقابل در امور مدنی و تجاری ایران و پاکستان سازمان بهزیستی: ۹۳ درصد افراد دارای معلولیت در خانه نگهداری می‌شوند حدود ۱۷ هزارنفر از مردم مشهد، امدادگر هلال‌احمر هستند| مشهد، میزبان بزرگ‌ترین بیمارستان امدادی کشور آخرین وضعیت جاده‌های خراسان رضوی | مه‌آلودگی و بارش باران در برخی محورها (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) تاریخ واریز حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ مستمری‌بگیران و بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بانک رفاه کارگران و سایر بانک‌ها + جدول درباره ضرورت توجه به قوانین موتورسواری | مانور مرگ روی دوچرخ! آموزش بی کیفیت؛ دانش آموز کم سواد میزان پرداختی دهک‌ها برای بیمه سلامت اعلام شد
سرخط خبرها

عوامل ابتلا به حساسیت فصلی چیست؟ | راه‌هایی برای کاهش علائم آلرژی

  • کد خبر: ۲۲۶۹۸۳
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۴
عوامل ابتلا به حساسیت فصلی چیست؟ | راه‌هایی برای کاهش علائم آلرژی
آلرژی یا حساسیت زمانی رخ می‌دهد که سیستم ایمنی به یک ماده خارجی حساسیت‌زا، که معمولاً بی ضرر است، بیش از حد واکنش نشان می‌دهد، اما راهکار‌هایی برای کاهش علائم حساسیت فصلی وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، آلرژی یا حساسیت زمانی رخ می‌دهد که سیستم ایمنی به یک ماده خارجی حساسیت‌زا، که معمولاً بی‌ضرر است، بیش از حد واکنش نشان می‌دهد.

عوامل حساسیت‌زای رایج عبارتند از گرده، کپک، گرد و غبار و برخی غذاها. سیستم ایمنی، آلرژن را با یک ماده مضر اشتباه می‌گیرد و برای مبارزه با آن آنتی بادی تولید می‌کند. این آنتی بادی‌ها ترشح هیستامین را تحریک می‌کنند که منجر به علائم آلرژی مانند عطسه، آبریزش بینی و خارش می‌شود.

انجام اقداماتی برای جلوگیری از واکنش‌های آلرژیک و کاهش علائم می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی شما کمک کند.

چه کسانی بیشتر در معرض خطر آلرژی هستند؟

آلرژی یک بیماری شایع است که افراد را در هر سن و زمینه‌ای تحت تاثیر قرار می‌دهد. عوامل خطر خاصی با افزایش خطر ابتلا به آلرژی مرتبط هستند، از جمله:

سن: آلرژی در هر سنی ممکن است ایجاد شود، اما برخی از آنها در سن خاصی بیشتر احتمال دارد مثلاً آلرژی‌های غذایی در نوزادان و کودکان شایع‌تر است، اما می‌تواند در هر سنی شروع شود.

آنتی بیوتیک‌ها: برخی شواهد نشان می‌دهد که مواجهه و مصرف زودهنگام آنتی بیوتیک‌ها ممکن است خطر ابتلا به آلرژی را افزایش دهد.

قومیت: تحقیقات نشان داده است که گروه‌های نژادی خاص بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به آلرژی هستند برای مثال کودکان بیشتر از کودکان سفیدپوست آلرژی غذایی دارند.

سابقه خانوادگی: در صورت داشتن اعضای خانواده مبتلا به آلرژی، احتمال ابتلا به آلرژی بیشتر است.

جغرافیا: آلرژی در مناطق شهری و کشور‌های توسعه یافته شایع‌تر است. این ممکن است به دلیل افزایش قرار گرفتن در معرض آلاینده‌ها در این مناطق و تفاوت در رژیم غذایی و سبک زندگی باشد.

جنسیت: تحقیقات نشان داده است که زنان بیشتر از مردان در معرض ابتلا به آلرژی هستند.

راه‌هایی برای کاهش علائم حساسیت فصلی

در ادامه راهکار‌هایی برای کاهش علائم انواع حساسیت‌ها از جمله حساسیت فصلی آمده است:

تمیز نگه داشتن محیط خانه: مواد حساسیت‌زا مانند گرد و غبار، پوست حیوانات خانگی و کپک می‌توانند در خانه تجمع کنند. تمیز نگه داشتن محیط می‌تواند به کاهش قرار گرفتن در معرض آلرژن‌ها کمک کند.
 از نگهداری حیوانات پرهیز کنید.
حداقل هفته‌ای یکبار گردگیری کنید.
سیگار را ترک کنید و از قرار گرفتن در معرض دود سیگار خودداری کنید.
ملافه‌ها را در آب داغ بشویید.
شیر مادر به کودکان خود بدهید: خطر ابتلا به آلرژی و اگزما را در کودکانی که شیر مادر مصرف می‌کنند کاهش می‌یابد.
ایمونوتراپی: ایمونوتراپی آلرژن یکی از راه‌های کاهش ابتلا به این بیماری است. منظور از ایمونوتراپی، قرار گرفتن در معرض مقادیر کم و فزاینده یک عامل حساسیت‌زا برای ایجاد تحمل و از بین بردن تدریجی واکنش‌های آلرژیک است. این یک درمان طولانی مدت است که شامل تزریق واکسن یا قرص‌های زیر زبانی برای کاهش یا از بین بردن آلرژی است.
مصرف پروبیوتیک‌ها: پروبیوتیک‌ها ممکن است خطر ابتلا به آلرژی را به ویژه در نوزادان و کودکان کاهش دهند. این باکتری‌ها و مخمر‌های مفید ممکن است فواید سلامتی داشته باشند. ماست، کفیر و غذا‌های تخمیری (مانند کلم ترش یا ترشی) سرشار از پروبیوتیک هستند. پروبیوتیک‌ها را می‌توان به عنوان مکمل غذایی نیز مصرف کرد. تصور می‌شود پروبیوتیک‌ها باعث رشد باکتری‌های مفید در روده می‌شوند که به جلوگیری از رشد بیش از حد باکتری‌هایی که ممکن است در ایجاد آلرژی کمک کنند، کمک می‌کند.


منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->