۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند فعالیت فرودگاه‌های کشور به حالت عادی بازگشت (پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است این شکل از ناشتایی، شما را لاغر می‌کند آسیب به ۳۶ مدرسه در جنگ ۱۲روزه توسط رژیم صهیونیستی تأمین‌اجتماعی معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را چه زمانی پرداخت می‌کند؟ داروخانه‌ها ملزم به ارائه خدمات حتی در روز‌های تعطیل شدند توصیه‌هایی برای جبران بدخوابی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا یکشنبه هفته آینده رئیس سازمان بهزیستی کشور در مشهد: امسال در استان خراسان رضوی پشت‌نوبتی مستمری‌بگیر نخواهیم داشت «شیر» بهترین جایگزین آب در گرمای تابستان آخرین فرصت ثبت‌نام مسکن فرهنگیان، دوشنبه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) است اعلام زمان برگزاری آزمون عملی و تشریحی کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ اطلاعیه ثبت‌نام مسکن فرهنگیان شاغل و بازنشستگان منتشر شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کرونا در کمین سیگاری‌ها

  • کد خبر: ۲۲۷۵۱
  • ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۷
کرونا در کمین سیگاری‌ها
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که افراد سیگاری ریسک بالاتری از ابتلا به کووید-۱۹ را دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، افراد سیگاری احتمالاً در برابر کووید- ۱۹ آسیب پذیرتر هستند، زیرا استعمال سیگار به معنای این است که انگشتان دست (احتمالاً سیگار آلوده) با لب در تماس است که احتمال انتقال ویروس از دست به دهان را افزایش می‌دهد.

 

به نقل از سازمان بهداشت جهانی، افراد سیگاری ممکن است بیشتر به بیماری ریه یا کاهش ظرفیت ریه مبتلا باشند که خطر ابتلا به بیماری جدید را افزایش می‌دهد.

 

سازمان بهداشت جهانی همچنین تأکید کرده است که شرایطی که نیاز به اکسیژن را افزایش یا توانایی بدن در استفاده صحیح از آن را کاهش می‌دهد، بیماران را در معرض خطر جدی التهاب ریه قرار می‌دهد.

 

چندی پیش نیز نتایج یک آزمایش تازه که بر طیفی گسترده از مبتلایان به ویروس کرونا انجام شد، نشان داد که احتمال بروز نارسایی‌های جدی و مرگ در میان مردان سیگاریِ مبتلا به این بیماری به مراتب از افراد دیگر بیشتر است. یافته‌های این مطالعه که از سوی متخصصان علوم پزشکی در چین و آمریکا روی ۸۰۰۰ فرد مبتلا انجام شده، نشان می‌دهد احتمال بیشتری وجود دارد که مردان سیگاری به این  بیماری مبتلا شوند. همچنین بیماری در آن‌ها با علائم شدیدتری همراه خواهد بود و احتمال مرگ نیز به همین میزان در میان این دسته از افراد بالاتر است.

 

میزان بالای خطر در گروه افراد سیگاریِ مبتلا پیش از این در مورد بیماری‌های هم‌خانواده کروناویروس جدید، یعنی سارس و مرس نیز مشاهده شده بود.

 

کرونا ویروس از دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان چین شیوع پیدا کرد و بر اساس آمار سایت "worldometers" تاکنون کرونا بالای یک میلیون نفر در بیش از ۱۹۰ کشور دنیا را درگیر کرده و بیش از ۵۹ هزار نفر جان خود را در اثر ابتلا به این ویروس از دست داده‌اند.

 

کووید- ۱۹ ویروسی است که دستگاه تنفسی را نشانه می‌گیرد و  قابل پیشگیری است. برای پیشگیری از آن باید از تماس‌های غیرضروری و حضور در میان جمعیت پرهیز شود، فاصله منطقی با همه افراد (یک متر) رعایت شده و روبوسی و دست دادن‌های غیرضروری کنار گذاشته شود. شستن مداوم دست‌ها با آب و صابون یکی از بهترین راهکارها برای پیشگیری از ابتلا به این ویروس است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->