خط و نشان ترامپ برای TSMC: یا در آمریکا کارخانه بسازید یا مالیات ۱۰۰ درصدی بدهید آیفون ۱۷ پرو یک قابلیت ویژه خواهد داشت: ضبط هم‌زمان با دوربین جلو و عقب نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست نتیجه پژوهشی جدید: مصرف ماریجوانا بر فعالیت مغز و حافظه تأثیر می‌گذارد کاهش مصرف اینترنت کشور در زمان پخش سریال «پایتخت»! + عکس معنای «گوگل» افشا شد| تاریخ سازی یک اشتباه تایپی گوشی هوشمند، سومین کالای عمده وارداتی در سال ۱۴۰۳ بوده است آیا طراحی آیفون ۱۷ پرو متفاوت از نسل قبل خواهد بود؟ هوش مصنوعی واتساپ و اینستاگرام معرفی شد | Llama ۴، قوی‌تر از مدل‌های گوگل و OpenAI درباره گوشی جدید اینفینیکس که در هوا عطر پخش می‌کند + مشخصات و قیمت همه‌چیز درباره Corleo، ربات چهارپای کاوازاکی که می‌توانید سوارش شوید + فیلم راهنمای افزایش سرعت اینترنت رایتل 4g نتایج تحقیقات جدید: افراد متأهل بیشتر از مجردان به زوال عقل مبتلا می‌شوند دانشمندان می‌گویند ممکن است ما در کره ماه زندگی میکروبی به جا گذاشته باشیم
سرخط خبرها

اولین دریافت‌کننده کلیه خوک در جهان، بعد از دو ماه درگذشت

  • کد خبر: ۲۲۷۵۴۶
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۷
اولین دریافت‌کننده کلیه خوک در جهان، بعد از دو ماه درگذشت
خانواده مرد ۶۲ ساله‌ای که اولین دریافت‌کننده کلیه خوک در جهان بود از مرگ او خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز - ریچارد اسلِیمن در ماه مارس در بیمارستان عمومی ماساچوست تحت عمل چهارساعته پیوند خوک قرار گرفت و دو هفته بعد در ۲ آوریل از بیمارستان مرخص شد.

البته این بیمارستان تاکید کرد که هیچ نشانه‌ای از مرگ ناگهانی اسلیمن به دلیل این پیوند وجود ندارد.  بیمارستان عمومی ماساچوست در بیانیه‌ای گفت:

«تیم جراحی این پیوند عمیقاً از درگذشت ناگهانی آقای اسلیمن ناراحت هستند. ما هیچ نشانه‌ای نداریم که این مرگ در نتیجه پیوند اخیر او باشد.»

این بیمارستان در زمان پیوند گفته بود که اسلیمن سال‌ها با دیابت نوع ۲ و فشار خون بالا زندگی می‌کرده است. او سال‌ها تحت دیالیز بود تا اینکه در دسامبر ۲۰۱۸ در بیمارستان عمومی ماساچوست پیوند کلیه را از یک اهداکننده درگذشته انسانی دریافت کرد.

با این حال، کلیه حدود پنج سال بعد شروع به از کار افتادن کرد و اسلایمن مجبور شد در ماه می ۲۰۲۳ دیالیز را از سر بگیرد، که به گفته بیمارستان کیفیت زندگی او را تحت تاثیر قرار داد.

بیمارستان در بیانیه خود بعد از مرگ اسلیمن گفت: «آقای اسلیمن برای همیشه به عنوان چراغ امیدی برای بیماران بی‌شمار پیوند در سراسر جهان دیده خواهد شد و ما عمیقا از اعتماد و تمایل او برای پیشرفت در زمینه پیوند خارجی سپاسگزاریم. ما از صمیم قلب به خانواده و عزیزان آقای اسلیمن تسلیت می‌گوییم.»

شرکت eGenesis که یک شرکت داروسازی مستقر در کمبریج است، کلیه یک خوک را که به صورت ژنتیکی با استفاده از فناوری CRISPR-Cas ۹ ویرایش شده بود برای اسلیمن تهیه کرد. به گفته بیمارستان، ژن‌های مضر خوک حذف شدند و ژن‌های انسانی خاصی برای بهبود سازگاری آن با انسان به آن اضافه شده بود.

خانواده اسلیمن در بیانیه‌ای از پزشکان و تیم مراقبتی وی در بیمارستان عمومی ماساچوست به این شکل تشکر کردند:

«خانواده ما عمیقاً از درگذشت ناگهانی ریک عزیزمان متأسف هستند، اما از اینکه او الهام‌بخش بسیاری از افراد بوده است، احساس آرامش می‌کنند. میلیون‌ها نفر در سراسر جهان با داستان ریک آشنا شده‌اند. ما از احساس و خوش‌بینی‌ای که او هنوز به بیماران در انتظار پیوند ارائه می‌دهد، احساس آرامش می‌کنیم. ما از تیم مراقبت او در بیمارستان عمومی ماساچوست و ماس جنرال بریگام، به ویژه دکتر ویلیامز، دکتر کاوای و دکتر ریلا بسیار سپاسگزاریم، که واقعاً هر کاری که در توان داشتند برای کمک به ریک انجام دادند. پیوند زنوترانسپلنت به خانواده ما هفت هفته بیشتر فرصت بودن کنار ریک را داد و خاطرات ما با او در این مدت در ذهن و قلب ما باقی خواهد ماند.»

خانواده او گفتند که یکی از دلایلی که اسلیمن تحت این پیوند خاص قرار گرفت، ایجاد امید برای هزاران نفری بود که در انتظار پیوند هستند تا زنده بمانند. ریک به آن هدف دست یافت و امید و خوش‌بینی او برای همیشه ماندگار خواهد بود. میراث او الهام بخش بیماران، محققان و متخصصان مراقبت‌های بهداشتی در همه جای جهان خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->