کوچه چهنو مشهد، راه‌آبِ کهنِ شهر که قدمتش به قبل دوره قاجار می‌رسد اختصاص ۷۰ هکتار زمین رهاشده برای محرومیت‌زدایی در منطقه ۴ شهرداری مشهد ثبت تردد بیش از ۲ میلیون وسیله نقلیه در مبادی ورودی و خروجی خراسان رضوی در آبان ۱۴۰۳ حاجی‌بگلو: ورود تفکر جهادی و بسیجی به هر عرصه‌ای، رفع گره‌ها و پیشرفت حتمی را به دنبال دارد تأکید شهردار مشهد بر همکاری همه‌جانبه شهرداری با سازمان بسیج شهرداری مشهد + فیلم مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی منصوب شد (۵ آذر ۱۴۰۳) خدمت بهتر با سیره و اخلاص بسیجی ثبت‌نام اعتکاف ماه رجب در حرم امام‌رضا(ع) آغاز شد (۵ آذر ۱۴۰۳) + لینک شهردار مشهد مقدس: پایه اصلی قوت و قدرت دفاعی کشور‌های اسلامی بسیج است نقش کلیدی مساجد در توسعه و مدیریت شهری همیاری خیران شهریار برای سازندگی در مشهد کشف و جمع‌آوری ۱۳ انشعاب غیرمجاز آب از یک مجتمع ویلایی در گلبهار مشهدِ بسیجی، امن‌تر و زیست‌پذیرتر است پاسخ گویی مسئولان اتوبوس رانی مشهد با حضور در خیابان عمار یاسر ۱۲۵ عملیات اطفای حریق توسط آتش نشانان مشهدی طی یک هفته دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری مشهد | نوآوری‌ها و فناوری‌های جدید در خدمت شهروندان+ فیلم استاندار خراسان رضوی: برای جبران عقب‌ماندگی‌ها راهی جز عبور از مسیر اقتصاد دیجیتال نداریم آغاز فعالیت کافه بازی‌ها در بوستان‌های بانوان مشهد (۳ آذر ۱۴۰۳) یادی از حاج حسین ملک، بزرگ‌ترین واقف تاریخ معاصر ایران | مردی که افسانه نبود دردسر‌های ترافیک شهری در خیابان مهندس مشهد
سرخط خبرها

لزوم تعامل مدیریت شهری مشهدمقدس با حوزه‌های علمیه در حوزه‌های فرهنگی و مساجد

  • کد خبر: ۲۲۸۱۱۷
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۲
لزوم تعامل مدیریت شهری مشهدمقدس با حوزه‌های علمیه در حوزه‌های فرهنگی و مساجد
شهردار مشهدمقدس گفت: ارتباط بین حوزه‌های مختلف از موضوعات مهم جامعه است. مسائلی که به اعتقادات و دین مرتبط می‌شود از اهمیت بسیار زیادی برخوردار هستند و همه کار‌ها باید مبتنی بر دین باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف، در آیین تکریم و معارفه مشاور شهردار در امور دینی، روحانیت و حوزه علمیه که صبح امروز برگزار شد، اظهار داشت: مشهد شهر امام هشتم بوده و فرهنگ رضوی بر این شهر حاکم است؛ این فرهنگ باید بر کل جامعه حاکم شود و اگر این اتفاق بیفتد، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد. 

قلندرشریف خاطرنشان کرد: طرح تحول طبیعی است و به سمت مثبت بوده و حجت‌الاسلام فاطمی‌ارفع نیز از نیرو‌های توانمندی است که می‌تواند به مدیریت شهری کمک‌های بسیار زیادی بکند.

وی افزود: تعاملات مدیریت شهری با دیگردستگاه‌ها باید به نحو مطلوب برقرار باشد و تعامل با حوزه علمیه نیز اهمیت بسیاری دارد که امیدواریم حجت‌الاسلام فاطمی‌ارفع با توجه به شناخت زیادی که از حوزه فرهنگ و مدیریت شهری دارد، بتواند این تعامل را به بالاترین حد ممکن برساند. بحث مسجدمحوری نیز باید مورد توجه باشد.

در ادامه این جلسه، حجت الاسلام والمسلمین فاطمی ارفع، مشاور شهردار در امور دینی، روحانیت و حوزه علمیه بیان کرد: شهر مشهد مقدس با عنایت به ظرفیت‌های متعدد و فراوانی که دارد، هویت ملی، دینی و معنوی دارد. 

او گفت: شهرداری متخصص تربیت انسان‌ها و شهروندان نیست، اما رسالت دارد تا نهاد‌هایی که متولی خودسازی انسان‌ها قرار دارد را پای‌کار آورد و در این دوره این عزم جدی است و همت زیادی برای آن وجود دارد. شهرداری می‌تواند خدمات را برای دستگاه‌های خدمت رسان تسهیل سازد.

همچنین حجت الاسلام والمسلمین مقامی، مشاور سابق شهردار در امور دینی، روحانیت و حوزه علمیه در این جلسه اظهار داشت: خداوند را شاکرم که حدود ٢ سال و ٧ ماه در سمت‌ها و مسئولیت‌های مختلف در خدمت مردم بوده ایم. 

وی افزود: شورا‌های سه گانه، شورا‌های کشوری هستند که نمونه و ناظر آن وجود دارد و بنده نیز در این مدت نایب رئیس این شورا بودم؛ هویت این شورا نیز ستادی است و در عرصه اقامه نماز، امر به معروف و نهی از منکر و صیانت از حقوق شهروندی فعالیت دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->