ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی تاثیر کرونا بر روح و روان| ۳۰ درصد مبتلایان به کرونا درگیر مه مغزی هستند سرنوشت متفاوت برای ۵ قاتل پای چوبه دار جاده کندوان یکطرفه شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستگیری نخستین سارقی که با پابندالکترونیکی قصد سرقت داشت ! خراسان رضوی بیش از ۹ هزار زائر حج تمتع آماده اعزام دارد تداوم وزش باد و بارش باران در خراسان رضوی(۷ اردیبهشت) کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق و دستگیری ۱۳ قاچاقچی در مرز‌های خراسان رضوی راهکار جدید وزارت راه و شهرسازی برای حاشیه‌نشینی| نوسازی بافت‌های فرسوده تسریع می‌شود فرونشست زمین در خیابان کلاهدوز مشهد + تصاویر (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداری اسکیمری قرار نگیریم؟ شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود برگزاری همایش روز روان‌شناس و مشاور در مشهد | ارتقای سلامت جامعه باعث تشخیص روان‌شناس‌نما‌ها می‌شود انفجار گاز در نیشابور، یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) رییس سازمان حج و زیارت: میانگین سن حجاج امسال ۵۷ سال است جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد طی سال جاری (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افزایش نسبی دما در غالب مناطق کشور تا اواسط هفته آتی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تالاب جازموریان جان دوباره گرفت ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود نزاع دسته جمعی در پل قویون ارومیه+ فیلم
سرخط خبرها

تصمیمات جدید برای جمع آوری معتادان متجاهر اعلام شد

  • کد خبر: ۲۲۸۳۱
  • ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۵
تصمیمات جدید برای جمع آوری معتادان متجاهر اعلام شد
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت از تصمیم نهایی برای جمع آوری معتادان متجاهری که به دلیل جلوگیری از شیوع بیماری کرونا رها شده بودند، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ عبدالوهاب حسنوند  اظهار داشت: روز گذشته دو جلسه برگزار شد و تمامی افرادی که در جمع‌آوری و ساماندهی معتادان به ویژه معتادان متجاهر نقش داشتند، در آن جلسه حضور پیدا کردند.

 

وی افزود: خرد جمعی بر این شد که معتادان جمع‌آوری شوند، اما این اقدام و ساماندهی معتادان، نیاز به پروتکل بهداشتی دارد چرا که نمی‌شود معتادان را بدون هیچ دستورالعمل بهداشتی جمع‌آوری و وارد مرکز‌های ماده ۱۶ کرد.

 

نگران دیگر مددجویان مراکز ماده ۱۶ هستیم

 

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت گفت: امکان دارد این افراد به بیماری کرونا، مبتلا و حتی ناقل باشند و هنگامی که ما آن‌ها را وارد مراکز ماده ۱۶ می‌کنیم، به دیگران هم انتقال دهند؛ به همین دلیل باید یک پروتکل بهداشتی برای جمع‌آوری و ساماندهی آن‌ها در نظر گرفته شود.

 

حسنوند بیان کرد: نظر پلیس بر این است که اگر امکان داشته باشد، شهرداری، بهزیستی یا دیگر نهاد‌ها یک مرکز جداگانه در اختیار پلیس قرار دهند تا این معتادانی که از الان آزاد شده‌اند، جمع‌آوری و در همان مرکز نگهداری شوند یعنی معتادان متجاهر با مددجویانی که از قبل در کمپ‌ها بودند، تماسی نداشته باشند.

 

۵ هزار معتاد متجاهر آزاد شده‌اند

 

وی تصریح کرد: در پایتخت حدود ۵۰۰۰ معتاد آزاد شده‌اند که البته ما یک ظرفیت ۱۰ هزارتایی هم در پایتخت داریم. این ۵۰۰۰ معتاد، معتادانی بودند که در مراکز ماده ۱۶ یعنی معتادان متجاهر نگهداری می‌شدند.

 

حسنوند افزود: البته تعدادی از این ۵۰۰۰ معتاد مدت زمان نگهداری شأن در کمپ‌های مراکز ماده ۱۶ که ۶ ماه است تمام شده و طبق قانون باید آزاد شوند و الان هم ما نمی‌توانیم برای این افراد کاری انجام دهیم، ولی تعداد دیگری که ۶ ماه شأن تمام نشده، باید جمع آوری شوند البته این را هم یادآوری کنم که اگر دستوری بالاتر از ستاد ملی مقابله با کرونا در رده احکام قضائی وجود داشته باشد، می‌توان معتادانی که ۶ ماهشان تمام شده است را تا آخر ریشه کن شدن این بیماری از کشور، در راستای حفظ سلامت فرد و دیگر افراد جامعه نگهداری کرد.

 

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت در پایان گفت: علی‌الحساب منتظر این هستیم که پروتکل بهداشتی ظرف یکی دو روز آینده تهیه و تدوین شود و پلیس هم مطابق موارد اعلامی ستاد ملی مقابله با کرونا رفتار کند.
منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->