آیا همه زندانیان می‌توانند از پابند الکترونیک استفاده کنند؟ منع بیماران مبتلا به سرطان از سفر زیارتی اربعین تصادف رانندگی در بزرگراه پیامبر اعظم مشهد یک مصدوم بر جای گذاشت (۲ مرداد ۱۴۰۳) تغذیۀ سالم راهی برای افزایش ایمنی بدن در برابر هوای آلوده طراحی کیت تشخیص «مننژیت» پژوهشگران مشهدی آیا ادارات استان اصفهان روز پنجشنبه (۴ مرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟ کشف ۱۹ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط مرزبانان خراسان رضوی بارش باران تابستانی در جاده‌های خراسان رضوی + فیلم (۲ مرداد ۱۴۰۳) آتش‌نشانان مشهدی مانع انفجار نشت الکل در شهرک صنعتی شدند (۲ مرداد ۱۴۰۳) تاکنون ۲۵۰۰ نفر به اداره گذرنامه خراسان رضوی مراجعه کردند | سریعترین راه صدور گذرنامه با اپلیکیشن «پلیس من» جزئیات تازه از جنایت تولیدکننده پادکست در کانادا | چرا راوی «آخرین شاهد» همسرش را به قتل رساند؟ جزئیات تعطیلی چهارساعته واحد‌های صنفی مشهد از ۳ مرداد ۱۴۰۳ تا ۲۰ روز آینده | تابلو‌های تبلیغاتی اصناف خاموش شود خدمات دهی به بیماران سکته قلبی در سه مرکز درمانی مشهد بیش از ۳۰ درصد سالمندان یک بار در عمر خود، سقوط را تجربه می‌کنند سازمان سنجش کشور به تشریح اقدامات ۳۳ ماه گذشته خود پرداخت همه‌چیز درباره مراسم ازدواج «آنانت آمبانی» و «رادیکا مرچنت» آیا پشه آئدس به خراسان شمالی رسیده است؟ جلوگیری از ۵۰۰ سقط جنین سالم در مشهد و خراسان‌رضوی نقش انرژی خورشیدی در شکل‌دادن به شهرهای پایدار آینده پیرترین ببر سیبری ایران در باغ‌وحش ارم تلف شد (دوم مرداد ۱۴۰۳) با گریه و لج بازی کودک برای رسیدن به خواسته‌هایش چه کنیم؟ وجود پشه آئدس در ۶ استان کشور (۲ مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تصمیمات جدید برای جمع آوری معتادان متجاهر اعلام شد

  • کد خبر: ۲۲۸۳۱
  • ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۵
تصمیمات جدید برای جمع آوری معتادان متجاهر اعلام شد
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت از تصمیم نهایی برای جمع آوری معتادان متجاهری که به دلیل جلوگیری از شیوع بیماری کرونا رها شده بودند، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ عبدالوهاب حسنوند  اظهار داشت: روز گذشته دو جلسه برگزار شد و تمامی افرادی که در جمع‌آوری و ساماندهی معتادان به ویژه معتادان متجاهر نقش داشتند، در آن جلسه حضور پیدا کردند.

 

وی افزود: خرد جمعی بر این شد که معتادان جمع‌آوری شوند، اما این اقدام و ساماندهی معتادان، نیاز به پروتکل بهداشتی دارد چرا که نمی‌شود معتادان را بدون هیچ دستورالعمل بهداشتی جمع‌آوری و وارد مرکز‌های ماده ۱۶ کرد.

 

نگران دیگر مددجویان مراکز ماده ۱۶ هستیم

 

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت گفت: امکان دارد این افراد به بیماری کرونا، مبتلا و حتی ناقل باشند و هنگامی که ما آن‌ها را وارد مراکز ماده ۱۶ می‌کنیم، به دیگران هم انتقال دهند؛ به همین دلیل باید یک پروتکل بهداشتی برای جمع‌آوری و ساماندهی آن‌ها در نظر گرفته شود.

 

حسنوند بیان کرد: نظر پلیس بر این است که اگر امکان داشته باشد، شهرداری، بهزیستی یا دیگر نهاد‌ها یک مرکز جداگانه در اختیار پلیس قرار دهند تا این معتادانی که از الان آزاد شده‌اند، جمع‌آوری و در همان مرکز نگهداری شوند یعنی معتادان متجاهر با مددجویانی که از قبل در کمپ‌ها بودند، تماسی نداشته باشند.

 

۵ هزار معتاد متجاهر آزاد شده‌اند

 

وی تصریح کرد: در پایتخت حدود ۵۰۰۰ معتاد آزاد شده‌اند که البته ما یک ظرفیت ۱۰ هزارتایی هم در پایتخت داریم. این ۵۰۰۰ معتاد، معتادانی بودند که در مراکز ماده ۱۶ یعنی معتادان متجاهر نگهداری می‌شدند.

 

حسنوند افزود: البته تعدادی از این ۵۰۰۰ معتاد مدت زمان نگهداری شأن در کمپ‌های مراکز ماده ۱۶ که ۶ ماه است تمام شده و طبق قانون باید آزاد شوند و الان هم ما نمی‌توانیم برای این افراد کاری انجام دهیم، ولی تعداد دیگری که ۶ ماه شأن تمام نشده، باید جمع آوری شوند البته این را هم یادآوری کنم که اگر دستوری بالاتر از ستاد ملی مقابله با کرونا در رده احکام قضائی وجود داشته باشد، می‌توان معتادانی که ۶ ماهشان تمام شده است را تا آخر ریشه کن شدن این بیماری از کشور، در راستای حفظ سلامت فرد و دیگر افراد جامعه نگهداری کرد.

 

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت در پایان گفت: علی‌الحساب منتظر این هستیم که پروتکل بهداشتی ظرف یکی دو روز آینده تهیه و تدوین شود و پلیس هم مطابق موارد اعلامی ستاد ملی مقابله با کرونا رفتار کند.
منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->