وزیر خارجه: پاپ فرانسیس، صلح و وحدت را در میان ملت‌ها و مذاهب ترویج کرد پوتین معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه را امضا کرد توضیحات وزارت امور خارجه چین به سفر عراقچی به پکن پیام تسلیت مسعود پزشکیان در پی درگذشت پاپ فرانسیس (۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مذاکرات ایران و آمریکا؛ امید و چالش‌ها سرلشکر باقری: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پناهگاه مستحکم مردم است بیوگرافی پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان پاپ جدید چگونه تعیین می‌شود؟ + جزئیات ابلاغ ۴ قانون به رئیس‌جمهور، توسط رئیس مجلس شورای اسلامی توضیحات وزیر کشور درباره تدوین مجوز‌های بی‌نام سرمایه‌گذاری در استان‌ها مخالفان نتانیاهو مقابل دادگاه او در تل‌آویو تجمع کردند (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) پاپ فرانسیس درگذشت (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم حضور مردم در واتیکان عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: تعطیلی پنجشنبه‌ها قطعی شده است بقایی در نشست خبری: استناد به مسائلی همچون مکانیزم ماشه سازنده نیست | قرار نیست جزئیات مذاکرات در رسانه‌ها بحث شود انصارالله یمن شرکت‌های نفت آمریکایی را تحریم کرد برگزاری جلسه نظارتی مجلس با حضور معاون اول رئیس‌جمهور یک مقام سابق پنتاگون: آشوب در وزارت دفاع آمریکا احتمالاً به برکناری وزیر بینجامد رئیس قوه قضائیه عازم چین شد | اژه‌ای در اجلاس شانگهای (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ از روسیه و اوکراین خواست صلح کنند و پس از آن پول دربیاورند سازمان بازرسی درباره ابطال مجوز‌های خودکار، ۳۵ هشدار صادر کرد برنامه تربیت ۵۰۰ مدیر کارآمد دستگاه های اجرایی کشور آغاز شد قطع برق تمام مراکز دولتی| پروژه عظیم نصب پنل‌های خورشیدی در ادارات دولت ترامپ برای لغو تحریم‌های سوریه شرط گذاشت عراقچی: روابط ایران و روسیه هیچ‌گاه این‌قدر به هم نزدیک نبوده است| اسرائیل هیچ وقت قادر به حمله به ایران نیست پاپ خواستار آتش‌بس فوری در غزه شد رژیم صهیونیستی جنوب لبنان را بمباران کرد (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) گردان‌های قسام خودروی نظامی اشغالگران در شمال نوار غزه را هدف قرار دادند (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) علی طیب‌نیا وزارت اقتصاد را نپذیرفت
سرخط خبرها

بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن در حمایت از غزه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۲۸۵۲۱
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۸
بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن در حمایت از غزه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)
در پایان راهپیمایی میلیونی مردم یمن بیانیه‌ای صادر شد که طی آن یمنی‌ها بر ادامه حمایت همه جانبه خود از مردم و مقاومت شجاع غزه و عملیات مستمر نیروهای مسلح یمن علیه رژیم صهیونیستی و حامیانش تاکید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، تظاهرات امروز مردم یمن با عنوان «همراه با غزه در یک جهاد مقدس هستیم و هیچ خطوط قرمزی در این زمینه نداریم» در صنعاء و مناطق دیگر برگزار شده است که در بیانیه پایانی آن آمده است به ایستادگی اسطوره ای مردم مبارز فسطین و ثبات قدم رزمندگانش در این مرحله سرنوشت‌ساز درود می‌فرستیم.

این بیانیه افزود به برادرانمان در فلسطین به ویژه در غزه و رفح می‌گوییم که شما تنها نیستید، خداوند و همه آزادگان با شما هستند، ما هم با شما هستیم.

در این بیانیه آمده است به دشمن آمریکایی و دشمن انگلیسی می‌گوییم که شما هرگز قادر به حمایت از رژیم صهیونیستی در برابر ضربات ما نخواهید بود، شما هرگز نمی‌توانید با وعده و وعید و ارعاب، ما را از ادامه موضع ثابت خود باز دارید.

این بیانیه ادامه داد به حکام نظامهای مرتجع عرب که در منامه و در نزدیکی سفارتخانه رژیم صهیونیستی گردهم آمدند، می‌گوییم که متاسفیم که شما را از این خبر مطلع می‌کنیم که دشمن تا کنون بیش از سه هزار کشتار دسته جمعی مرتکب شده، در حالی که یک کشتار دسته جمعی برای بیدار کردن وجدان شما کافی بود.

این بیانیه آورده است از ادامه تظاهرات دانشجویان در دانشگاههای آمریکا و دیگر کشورهای غربی تقدیر کرده و سرکوب آنها و حمله به تظاهرات کنندگان را که دروغ بودن شعارهای حمایت از حقوق بشر را نشان  داد، محکوم می‌کنیم.

در این بیانیه آمده است از ملتهای اسلامی می خواهیم به مسئولیت خود در قبال ملت فلسطین که در برابر جنایات نسل‌کشی و کشتار دسته جمعی قرار دارند، عمل کرده و دشمنان را هدف تحریم  اقتصادی قرار دهند.

این بیانیه همچنین از سید عبدالملک الحوثی رهبر  انصارالله یمن و نیز عملیات قهرمانانه رزمندگان فلسطینی در غزه و تمام فلسطین و نیز جبهه های پشتیبانی در لبنان و عراق تقدیر کرده است.

در این بیانیه آمده است از عملیات نیروهای مسلح یمن در مرحله چهارم خود که به دریای مدیترانه در شمال و اقیانوس هند در جنوب رسیده، تقدیر می‌کنیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->