تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد
سرخط خبرها

آمادگی حوزه سلامت مشهد برای مواجهه با حوادث احتمالی ناشی از سیلاب

  • کد خبر: ۲۲۸۶۸۹
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۲
آمادگی حوزه سلامت مشهد برای مواجهه با حوادث احتمالی ناشی از سیلاب
خادمان مردم در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جهت خدمت‌رسانی در حوزه‌های بهداشت و درمان برای مواجهه با حوادث احتمالی ناشی از سیلاب در آمادگی کامل هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، به‌دنبال بارش‌های سیلابی اواخر هفته گذشته در شهر مشهد و چند نقطه استان، ستاد مدیریت‌بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد بلافاصله تدابیر لازم را در ۳ حوزه بهداشت، درمان و دارو اندیشیده است تا خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان در این سیل، به‌موقع انجام شود.

در همین راستا، تمام نیرو‌های شاغل در مراکز امدادی، بهداشتی، درمانی و اورژانس پیش‌بیمارستانی در حالت آماده‌باش هستند تا با توجه به احتمال بروز آب‌گرفتگی و انسداد محور‌های مواصلاتی، اقدامات بموقع را در راستای انتقال بیماران پرخطر و مادران باردار از مناطق صعب‌العبور یا در مسیر سیلاب به مراکز ایمن انجام دهند و همچنین انتقال موارد نیازمند به دریافت خدمات درمانی را به نزدیک‌ترین بیمارستان، در دستورکار قرار دهند.

در راستای بررسی وضعیت آمادگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جهت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به افراد حادثه‌دیده سیل این شهر و همچنین اقدامات صورت‌گرفته از سوی این دانشگاه در حوزه‌های بهداشت، درمان و دارو، گفت‌وگویی را با معاونان بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت داده‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

تأکید ویژه بر خدمت‌رسانی مؤثر و بموقع در حوزه درمان به حادثه‌دیدگان در سیل مشهد

دکتر محمد دهقانی‌فیروزآبادی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در خصوص اقدامات صورت‌گرفته از سوی این معاونت در راستای کمک به حادثه‌دیدگان در سیل مشهد، گفت: در پی بارش‌های سیلابی شهر مشهد، آماده‌باش تمامی بیمارستان‌‎ها و پایگاه‌های اورژانس‌۱۱۵ این شهر از چهارشنبه (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) آغاز شده و تا دوشنبه (۳۱ اردیبهشت) ادامه دارد.

وی افزود: این آماده‌باش در حوزه بیمارستانی شامل تمامی بخش‌ها به خصوص اورژانس و اتاق عمل بوده و در حوزه پیش‌بیمارستانی هم شامل تمامی پایگاه‌های اورژانس شهری و روستایی به‌خصوص مناطق در خطر سیل بوده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تدابیر لازم از سوی تمامی بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی در راستای جلوگیری از ورود سیلاب به این مراکز پیش‌بینی شده است، خاطرنشان کرد: این اقدام در راستای جلوگیری از بروز آسیب به زیرساخت‌ها صورت پذیرفته تا هیچ‌گونه مشکلی در مسیر خدمت‌رسانی ایجاد نشود.

دکتر دهقانی‌فیروزآبادی با اشاره به لغو تمامی مرخصی‌های مدیران و پرسنل بهداشتی و درمانی از زمان آغاز تا پایان آماده‌باش اعلام‌شده، بیان کرد: در طول این مدت تمامی رؤسا و مدیران بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی باید در محل جغرافیایی خود حضور داشته باشند تا بتوانند به‌شکلی مناسب مدیریت بحران را در زمان بارش‌های شدید باران و وقوع سیلاب‌های احتمالی داشته باشند.

وی با ذکر این نکته که پاک‌سازی مسیر سیلاب‌ها برای جلوگیری از آب‌گرفتگی باید پیش از آغاز بارندگی‌ها مورد توجه قرار بگیرد، تأکید کرد: همچنین بررسی برق اضطراری و دیزل ژنراتور‌ها برای استفاده در زمان مورد نیاز، حضور تمامی متخصصان در روز‌های آینده در تمامی بیمارستان‌های مشهد و شهرستان‌ها برای خدمت‌رسانی مناسب به مردم و ارتباط مستمر و مناسب با مرکز EOC از دیگر موارد موردتأکید در آماده‌باش اعلامی بوده است تا بتوانیم در مواقع موردنیاز بهترین نوع خدمت را به مردم ارائه کنیم.

فعالیت سامانه فرماندهی حادثه در مرکز بهداشت خراسان‌رضوی و تمامی شهرستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در راستای مدیریت سیل و امدادرسانی بموقع به حادثه‌دیدگان

در ادامه دکتر حمیدرضا قربان‌زاده، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان کرد: مدیریت بحران حوزه بهداشت این دانشگاه از زمان وقوع سیل فعال شده است و در تمامی شهرستان‌های تابعه و نواحی پنج‌گانه شهر مشهد تیم‌های واکنش‌سریع، مدیریت‌ بحران و بلایا و واحد‌های فنی، بیماری‌های واگیر و غیرواگیر، جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس، آموزش بهداشت و... فعال شده‌اند تا در صورت نیاز، خدمات‌رسانی بموقع را به سیل‌زدگان و گروه‌های هدف داشته باشند.

وی تأکید کرد: تمامی مرخصی‌ها از زمان وقوع سیل تا پایان بحران کنونی، لغو شده و در بسیاری از حوزه‌ها به‌جز مراکز شبانه‌روزی فعال، شیفت‌های کاری ۲۴ساعته در قالب ۳ شیفت ۸ساعته فعال شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->