برگزاری مراسم ۱۴خرداد با سخنرانی رهبر معظم انقلاب و رئیس‌جمهور (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | روایت آیت‌الله خامنه‌ای از ملاقات با امام خمینی (ره) در بیمارستان | خط به خط با روح الله عراقچی با رئیس‌جمهور لبنان دیدار کرد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۶۰ فلسطینی بی‌گناه در یک هفته در نزدیکی مراکز توزیع کمک‌ها در غزه به شهادت رسیدند دیدار عراقچی با وزیر خارجه لبنان (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) گاردین: هدف قراردادن مدارس غزه بخشی از استراتژی عمدی اسرائیل است ارتش لبنان پرچم رژیم صهیونیستی را از محل استقرارش در جنوب، پایین کشید سخنگوی دولت: ایران میز مذاکره را ترک نمی‌کند | دولت صدای کامیون‌داران را شنید گفت‌و‌گوی وزیران خارجه عربستان و آمریکا درباره روابط دوجانبه دو کشور (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عارف: تفسیر از قوانین، ریشه فساد است واکنش وزارت خارجه به ادعای تکراری شورای همکاری خلیج‌فارس درباره جزایر سه‌گانه ایرانی سردار رادان: زائران اربعین برای کاهش زمان توقف در مرز‌ها از سامانه سجاد استفاده کنند عراقچی در رستورانی در قاهره با سه وزیر خارجه پیشین مصر دیدار کرد عراقچی در بدو ورود به بیروت: مصمم هستیم روابط با لبنان را براساس منافع و احترام متقابل ادامه دهیم محسن زنگنه: جلسه رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی اقتصاد احتمالاً چهارشنبه هفته آینده برگزار می‌شود + فیلم روزنامه عربستانی: روابط ایران و مصر فرصتی مناسب برای جلوگیری از تشدید بحران است توافق آلمان و آمریکا برای تحت فشار گذاشتن روسیه جهت صلح با اوکراین پنهان‌کاری کاخ سفید درباره خطرات نشت مواد سرطان‌زا در اوهایو خسارت ۷ میلیارد دلاری روسیه در پی حمله پهپادی اوکراین تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران به روایت رسانه عبری هشدار سازمان ملل: اسرائیل مانع رساندن آب به غزه شده است حمله موشکی یمن به تل آویو فرودگاه این شهر را زمین‌گیر کرد + ویدئو (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) رؤسای مجالس ایران و ونزوئلا دیدار کردند دستگیری ۱۰۸ زائر غیرمجاز در مخزن خودروهای سنگین عربستان کشته‌شدن ۳ نظامی صهیونیست در نوار غزه (۱۲ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهادت ۲ رزمنده دیگر حزب‌الله در جنوب لبنان (۶ خرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۰۴۴۹
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۴
شهادت ۲ رزمنده دیگر حزب‌الله در جنوب لبنان (۶ خرداد ۱۴۰۳)
حزب‌الله عصر امروز (یکشنبه) از شهادت ۲ رزمنده دیگر این جنبش در حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حزب‌الله اعلام کرد که رزمنده مجاهد «وسام علی حمید» ملقب به «ملاک» در راه قدس به شهادت رسید.

در بیانیه حزب‌الله آمده است که وسام علی حمید متولد سال ۱۹۹۸ از شهر بنت جبیل در جنوب لبنان بود که در راه قدس و مبارزه با رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.

حزب‌الله همچنین در بیانیه دیگری از شهادت رزمنده مجاهد «علی یوسف حرب» ملقب به «حیدر» متولد سال ۱۹۸۳ از شهر بنت جبیل در جنوب لبنان خبر داد.

از سوی دیگر جنبش حزب‌الله لبنان مواضع این رژیم از جمله پایگاه المالکیه، الرمثا، زبدین و پادگان لیمان در الجلیل غربی را هدف حملات موشکی و راکتی قرار داد.

رزمندگان حزب الله لبنان در عملیات دیگری پایگاه‌های نظامیان اشغالگر در شهرک‌های صهیونیست‌نشین افیفیم، مرگلیوت و سنیر را هدف قرار دادند که در نتیجه آن، نظامیان اشغالگر مستقیما هدف قرار گرفتند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->