رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد تأکید شهردار مشهد بر تسریع بر اجرای مصوبات مرتبط با خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران تداوم همکاری‌های بانک شهر و شهرداری مشهد در توسعه پروژه‌های عمرانی و حمل‌ونقل شهری یعقوبی: مشهد به‌زودی در تمام مناطق خود بوستان بانوان خواهد داشت پرستاران، فرشتگان ایثار | اکران تصاویر شهدای پرستار در مشهد شهردار مشهد مقدس: بوستان «شهربانوی بسیج» فردا (۶ آبان ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود ارتباط مستقیم با مردم، کلید تصمیم‌گیری دقیق در مدیریت شهری مشهد ارمنستان محدودیت‌های ترانزیتی با آذربایجان را لغو کرد پرستاران، جلوه‌ی عینی مهربانی و ایثار زمین های رها شده محله پورسینای مشهد و تردد دانش آموزان در اراضی خاکی | ۱۰۰  متر خاکی تا مدرسه!
سرخط خبرها

بازطراحی دو سامانه فرهنگی «اتفاق» و «سما» و بهره‌برداری از آن‌ها در مشهد

  • کد خبر: ۲۳۰۵۹۱
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵
بازطراحی دو سامانه فرهنگی «اتفاق» و «سما» و بهره‌برداری از آن‌ها در مشهد
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد از بازطراحی دو سامانه فرهنگی و بهره‌برداری از آن‌ها با همکاری کارکنان معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا سمیعی با بیان این خبر، اظهار کرد: سامانه «اتفاق» جهت مدیریت برنامه‌های اجرایی و سامانه «سما» برای مدیریت برنامه‌های مشارکتی و تشکل‌های فرهنگی، با توجه به بالارفتن اهمیت و تقاضا، همچنین ارتباط هرچه‌بهتر با عموم مردم بازطراحی شده است.

وی تصریح کرد: این سامانه‌ها با الگوگرفتن از نسخه قدیم خود و همچنین استفاده از دانش و تکنولوژی‌های روز، مهاجرت خوبی به نسخه جدید خود داشته‌اند.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد در ادامه با اشاره به دیگر موارد شاخص مدنظر در بازطراحی سامانه‌های اشاره‌شده اظهار کرد: استفاده از درگاه ملی خدمات دولت برای ورود یکپارچه به سامانه‌ها، اتصال هوشمند به سرویس‌های شهرداری ازجمله نقشه و امکان استفاده از اطلاعات مکانی به‌روز، امکان تعریف ردیف‌های بودجه و تعیین کد‌های حمایتی به‌ازای هر تشکل، امکان ارسال پیام، ابلاغیه و اعلامیه به ذی‌نفعان، امکان ارزیابی برنامه‌ها توسط شهروندان و سایر بهره‌برداران، امکان تعیین ردیف بودجه‌های معاونت و مناطق، و امکان کار با سامانه از طریق تلفن همراه در این سامانه‌ها ازجمله موارد مهم در بازطراحی سامانه‌های «اتفاق» و «سما» است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->