پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تولید ۶۰۰ هزار بشکه میعانات گازی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۳۰۶
  • ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۸
تولید ۶۰۰ هزار بشکه میعانات گازی در خراسان رضوی
رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: رشد تعاملات و تبادلات تجاری میان کشور‌های همسایه در نیازمند تقویت اراده‌های سیاسی و تلاش و تکاپو در این عرصه است.

به گزارش شهرآرا نیوز،غلامحسین شافعی در نشست «هم اندیشی برگزاری اولین همایش اقتصادی کشورهای دریای خزر در ترکمنستان» اظهار کرد: مقرر است اولین همایش اقتصادی کشورهای حاشیه دریای خزر، 20 تا 21 مردادماه در منطقه ملی گردشگری آوازه ترکمنستان برگزار شود.

وی افزود: این رویداد مجالی برای توسعه همکاری ها با کشورهای همسایه مان است. باید بپذیریم که کشور ما در اقدامات مشترکی که با همسایگان داریم، چندان موفق عمل نمی کند؛ البته این مسئله تنها به کشورهای حاشیه دریای خزر منحصر نمی شود بلکه در عرصه های دیگر نیز همین وضع را شاهد هستیم.

رئیس اتاق ایران خاطرنشان کرد: میزان تجارت و بازرگانی خارجی کشورهای حاشیه خزر هم‌اکنون حدود 600 میلیارد دلار برآورد می شود که در مقایسه با حجم جهانی تجارت خارجی، رضایت‌بخش نیست و به زیان اقتصاد تمامی کشورهای درگیر است.

ضرورت تشکیل اتاق تهاتر کالا در عرصه بین المللی

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی نیز عنوان کرد: اتاق بازرگانی مشترک ایران و ترکمنستان یک نقطه بسیار اثرگذاری در استان خراسان رضوی است، این اتاق مشترک نقش موثری در توسعه تجارت با کشورهای آسیای میانه دارد. اتاق مذکور می تواند محوریت اقتصادی کشور با کشورهای آسیای میانه باشد و سازماندهی و برنامه ریزی لازم را در این رابطه انجام دهد.

علی رسولیان یادآور شد: جمعیت 5 کشور حاشیه دریای خزر حدود 260 میلیون نفر است و حدود 600 میلیارد دلار مبادلات تجاری با این کشورهاست، با توجه به ظرفیت موجود جمعیتی، سهم بسیار اندکی از این مبادلات تجاری مربوط به کشورهای حاشیه دریای خزر می شود.

وی تصریح کرد: استان خراسان رضوی مرز بسیار طولانی با کشور ترکمنستان دارد و علاوه بر این مسیر ریلی در این خطه وجود دارد که بیشترین ترانزیت خروجی کشور را از این مسیر محقق می سازد. این استان دارای بازارچه مرزی و منطقه ویژه فعال با زیرساخت های کامل و جامع در مرز سرخس است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: حدود 600 هزار بشکه میعانات گازی در خراسان رضوی تولید می شود و حدود 550 هزار تن تولید گوگرد داریم که این مهم می تواند ظرفیت اقتصادی جدی را شکل بدهد، هر چند که اقداماتی در این حوزه صورت گرفته اما باید ظرفیت های سرمایه گذاری این منطقه ویژه تقویت شود.

از پتانسیل های کشورهای حاشیه دریای خزر غافل بوده ایم

رئیس اتاق مشترک ایران و ترکمنستان نیز عنوان کرد: کشور ما در این برهه حساس نیاز دارد تا به بستری دست پیدا کند که به تهاتر کالا منجر شود، از این منظر باید از همایش کشورهای حاشیه دریای خزر به عنوان فرصت بهره بجوییم.

مجید محمد نژاد تصریح کرد: در کنار این همایش، نمایشگاهی برپا خواهد شد که توانمندی ها و دستاوردهای نوین اقتصادی کشورهای حاشیه دریای خزر در آن به نمایش گذاشته می شود و بدین ترتیب بستر لازم برای مبادلات تجاری بین کشورها فراهم می آید.

وی عنوان کرد: کشور ایران با ترکمنستان کاهش تجارت 35درصدی را تجربه کرده است که این مسئله برای دو کشور مطلوب نیست، چرا که آن ها دارای اشتراکات فرهنگی، امنیتی و اجتماعی بسیاری می باشند و می توانند تعاملات خوبی را رقم بزنند که دو کشور را از برکاتش منتفع سازد. علاوه بر این، مبادلات تجاری ایران و قزاقستان نیز کاهش داشته و در مقابل روسیه کشوری است که مبادلات تجاری خود را با ایران تا 35 درصد افزایش داده است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->