راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشف دارویی که مانع از تکثیر ویروس کرونا می‌شود

  • کد خبر: ۲۳۰۶۲
  • ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۹
کشف دارویی که مانع از تکثیر ویروس کرونا می‌شود
محققان آلمانی و چینی دارویی ساخته‌اند که با توجه به ساختار پروتئاز ویروس کرونا اجازه تکثیر به آن نمی‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از دراگ‌تارگت، محققان آلمانی و چینی دارویی ساخته‌اند که باتوجه به ساختار پروتئاز ویروس کرونا اجازه تکثیر به آن نمی‌دهد و پروتئاز‌های اصلی در ویروس کرونا را هدف می‌گیرد.

 

به گفته دانشمندان آلمانی مطالعه آن‌ها می‌تواند باعث بهبود طراحی مهارکننده‌ها برای جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا شود، این اقدام گامی به سوی درمان‌های فوری مورد نیاز برای مبارزه با همه گیری جهانی ویروس کروناست.

 

محقق آلمانی این پژوهش به تازگی «آلفا- کتوآمید‌هایی پپتیدومتریک» (peptidomimetic α-ketoamides) را طراحی کرده و ساخته‌اند که این ساختار به عنوان بازدارنده پروتئاز اصلی ویروس کرونا عمل می‌کند.

 

 محققان برای طراحی آلفا کتوآمید‌های بازدارنده، ساختار کریستالی Mpro متعلق به ویروس کوید_۱۹ را مشخص کردند؛ این ساختار مشابه Mpro‌های مرتبط با ویروس SARS است.

 

محققان از ساختار کریستالی واکنش‌های Mpro برای تحقیق درباره واکنش آلفاکتوآمید‌ها و ارتقای داروی جایگزین استفاده کردند.

 

آن‌ها این ترکیب مهار کننده اصلی خود را در موش‌ها آزمایش کردند و دریافتند که هیچ عارضه‌ای بروز نمی‌کند.

 

این تیم پژوهشی که شامل محققان آلمانی و چینی می‌شود با مطالعات خود نشان داده‌اند که تجویز مستقیم این ترکیب بر روی ریه‌ها ممکن است به تولید دارو‌ها برای مبارزه با ویروس کرونا منجر شود.

 

این دارو ساخته شده توسط محققان چینی و آلمانی در حال حاضر بر روی موش‌ها آزمایش شده پروتئاز‌های اصلی در ویروس کرونا (Mpro که ۳ CLpro نیز نام دارد) هدف می‌گیرد و مانع شیوع و تکثیر آن می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->