هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای تشدید گرما در خراسان رضوی و ۳۰ استان دیگر عروسک‌های لبوبو چطور برای نسل زد تبدیل به یک نماد اجتماعی شد؟ تشخیص زودهنگام افسردگی با یک دماسنج ساده! آیا ادارات بوشهر روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد) تعطیل است؟ درباره انواع خطرناک بیماری هپاتیت و راه های پیشگیری و درمان | عفونت زرد فشار خون خودتان کم نشود آقای وزیر! مسقف شدن پارکینگ‌های عمومی با پنل‌های خورشیدی رئیس سازمان محیط زیست: بحران‌های محیط زیستی با راهکارهای ضربتی برطرف نمی‌شوند خودداری برخی مشاوران املاک از ارائه برگه رسمی معامله | قولنامه هست، اما هولوگرام ندارد! به فرد گرمازده آب‌قند و شربت ندهید ذخایر خونی خراسان رضوی رو به کاهش است رئیس سازمان هواشناسی: خشکسالی با بارورسازی ابر‌ها درمان نمی‌شود آیا استعفای رئیس صندوق بازنشستگی کشوری صحت دارد؟ خسارت ۱۴ هزار میلیارد تومانی مصرف دخانیات بر نظام سلامت زمین لرزه ۴ ریشتری در عسلویه بوشهر (۵ مرداد ۱۴۰۴) اهدای عضو بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو | ورود گرد و خاک شدید به مشهد از سمت جاده کلات (۵ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پرستاری کشور مطرح کرد: کاهش میزان مهاجرت پرستاران | فوق‌العاده خاص روی میز دولت مانده است آمادگی هلال احمر خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی در ایام اربعین ضرورت اصلاح جدی ساختار هیئت‌های بدوی و تجدیدنظر تامین اجتماعی در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی دقیق هواشناسی با برج راداری مشهد بازنشستگان خطاب به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مگر معوقات بازنشستگان چقدر است که پرداخت آن را چهار ماه عقب انداخته‌اید ورود حدود ۳۰ هزار معلم جدید به مدارس از مهر ۱۴۰۴ | ادامه فعالیت ۴۰ درصد از فرهنگیان بازنشسته کشف محموله بزرگ مواد اولیه ساخت موادمخدر صنعتی توسط پلیس مرزبانی از معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه خبر؟ مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی کاشمر از ابتدای مرداد ۱۴۰۴ شر مهندس سارق از  سر خودرو‌های مشهد کم شد موزه ملی ملک پس از جنگ ۱۲ روزه بازگشایی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشف دارویی که مانع از تکثیر ویروس کرونا می‌شود

  • کد خبر: ۲۳۰۶۲
  • ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۹
کشف دارویی که مانع از تکثیر ویروس کرونا می‌شود
محققان آلمانی و چینی دارویی ساخته‌اند که با توجه به ساختار پروتئاز ویروس کرونا اجازه تکثیر به آن نمی‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از دراگ‌تارگت، محققان آلمانی و چینی دارویی ساخته‌اند که باتوجه به ساختار پروتئاز ویروس کرونا اجازه تکثیر به آن نمی‌دهد و پروتئاز‌های اصلی در ویروس کرونا را هدف می‌گیرد.

 

به گفته دانشمندان آلمانی مطالعه آن‌ها می‌تواند باعث بهبود طراحی مهارکننده‌ها برای جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا شود، این اقدام گامی به سوی درمان‌های فوری مورد نیاز برای مبارزه با همه گیری جهانی ویروس کروناست.

 

محقق آلمانی این پژوهش به تازگی «آلفا- کتوآمید‌هایی پپتیدومتریک» (peptidomimetic α-ketoamides) را طراحی کرده و ساخته‌اند که این ساختار به عنوان بازدارنده پروتئاز اصلی ویروس کرونا عمل می‌کند.

 

 محققان برای طراحی آلفا کتوآمید‌های بازدارنده، ساختار کریستالی Mpro متعلق به ویروس کوید_۱۹ را مشخص کردند؛ این ساختار مشابه Mpro‌های مرتبط با ویروس SARS است.

 

محققان از ساختار کریستالی واکنش‌های Mpro برای تحقیق درباره واکنش آلفاکتوآمید‌ها و ارتقای داروی جایگزین استفاده کردند.

 

آن‌ها این ترکیب مهار کننده اصلی خود را در موش‌ها آزمایش کردند و دریافتند که هیچ عارضه‌ای بروز نمی‌کند.

 

این تیم پژوهشی که شامل محققان آلمانی و چینی می‌شود با مطالعات خود نشان داده‌اند که تجویز مستقیم این ترکیب بر روی ریه‌ها ممکن است به تولید دارو‌ها برای مبارزه با ویروس کرونا منجر شود.

 

این دارو ساخته شده توسط محققان چینی و آلمانی در حال حاضر بر روی موش‌ها آزمایش شده پروتئاز‌های اصلی در ویروس کرونا (Mpro که ۳ CLpro نیز نام دارد) هدف می‌گیرد و مانع شیوع و تکثیر آن می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->