واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است
سرخط خبرها

نظامیان صهیونیست برای فرار از جنگ خود را به دیوانگی می‌زنند

  • کد خبر: ۲۳۱۰۹۴
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۸
نظامیان صهیونیست برای فرار از جنگ خود را به دیوانگی می‌زنند
رسانه‌های عبری زبان از رسوایی جدیدی در ارتش رژیم صهیونیستی پرده برداشته و خبر دادند نظامیان برای فرار از خدمت سربازی خود را به دیوانگی می‌زنند تا از گزند جنگ غزه در امان بمانند.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارانوت در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، جریانی از فساد در داخل ارتش اسرائیل شکل گرفته است که به نظامیان اسرائیل کمک می‌کند تا با اسناد جعلی از حضور در جنگ معاف شوند.

در این گزارش تاکید شده است، این باند با کمک شماری از روانپزشکان و وکلای مدافع اقدام به صدور گواهی ابتلا به بیماری‌های روحی و روانی را برای شان تهیه می‌کند.

در ادامه این گزارش آمده است، این شبکه با کمک روانپزشکان گواهی‌های تقلبی در رابطه با شرایط روانی نظامیان مشمول یا احتیاط صادر و پول هنگفتی از این طریق به جیب زده‌اند.

این رسانه فاش کرد، چند هزار جوان سالم ۱۸ سال به بالا از خدمت سربازی فراری بوده و در مقابل پرداخت مقادیری پول از ورود به ارتش راحت می‌شوند.

آحارانوت خبر داد دست کم ۱۰ درصد از افرادی که در این برهه به دلایل مشکلات روانی و مغزی معاف شده‌اند، از خدمات این باند استفاده کردند.

پایگاه خبری زیمان اسرائیل هم اعلام کرد، آمار نظامیان فراری که حاضر به جنگ در نوار غزه نیستند رکورد زده است.

به نوشته این رسانه عبری زبان، با وجود آن که در روز‌های اولیه جنگ، حتی چپگرایان هم یکدست پشت اقدامات جنگی ایستادند، اما طی ماه‌های اخیر شاهد پس رفت این حمایت هستیم و شمار نظامیانی که از حضور در خدمت سرباز زده و این اقدام خود را به عنوان اعتراضی نسبت به سیاست‌های کابینه در جنگ غزه می‌دانند، هستیم.

سخنگوی جنبش "مرز‌هایی وجود دارد" که یک گروه چپ گرا محسوب و از زمان جنگ دوم لبنان (جنگ ۳۳ روزه) به نظامیانی که قصد فرار از خدمت نظامی دارند، کمک می‌کند، اعلام کرد، از زمان آغاز جنگ غزه حدود ۴۰ نظامی زن و مردم را که حاضر به حضور در نیرو‌های احتیاط نشدند، را مورد پشتیبانی قرار داده است.

کمک کرده است، این در حالی است که فعالان دیگری از این جنبش نیز به ده‌ها نظامی دیگر فراری کمک کرده‌اند.

این سخنگو تاکید کرد، تا به حال موسسه ما بیش از ۱۰۰ درخواست برای کمک جهت فرار از ارتش دریافت کرده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->