سرگذشت واقعی کارمندی که با یک تصادف فهمید ناخواسته پیک مواد مخدر شده است! دستگیری ۲ زورگیر مسلح که فقط ۱۶ سال سن داشتند | اعترافات تلخ و هولناک متهمان در کلانتری سپاد مشهد ریزش پل در کربلا حادثه آفرید + فیلم (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) آغاز ثبت‌نام آزمون لیسانس به پزشکی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ + لینک چگونه در ۲۰  گام فرزندانمان را برای آغاز سال تحصیلی جدید آماده کنیم؟ | شروع بی دغدغه مهر یک لبخند چندمیلیونی ترسناک قسمتی از اموال صندوق ذخیره فرهنگیان رفع توقیف شد مهلت ثبت سفارش کتاب‌های درسی تا ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ تمدید شد | جاماندگان هر چه سریع‌تر اقدام کنند میزان ارزآوری گردشگران سلامت ۴ برابر گردشگران عادی است بزرگ‌ترین فرش تصویری جهان به خراسان جنوبی آمد اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ به سهمیه‌ها + جزئیات درخواست‌ها یادی از محمد خجسته باقرزاده، خیر مشهدی حامی بیماران کلیوی | سایه بلند یک خانواده اصلاحات مربوط به ظرفیت پذیرش دانشجویان در رشته‌های پزشکی به زودی اعلام می‌شود صدور حکم قصاص برای قاتل منصوره قدیری جاوید، خبرنگار ایرنا بهترین زمان برای خوردن سالاد، قبل یا بعد غذا؟ توصیه‌های پزشکی درباره انتخاب و استفاده صحیح از کوله‌پشتی کودکان اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) قطع برق ۷۹ دستگاه اجرایی به خاطر پرمصرف‌بودن | مشهد، پیشتاز در نصب کنتور‌های هوشمند طرز تهیه شربت زعفران بسیار خوشمزه و ساده انتقال آب از دریا؛ ضرورت امروز است نه راه‌حل فردا سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: در سال جدید، کمبود معلم نخواهیم داشت زنی که متهم است با تصادف ساختگی شوهرش را کشته است: من شوهرم را نکشتم! تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان صندوق فولاد پرداخت شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | دمای مشهد بدون نوسان محسوس تا پایان هفته ارسال پیامک ماهانه دستمزد و نوع شغل | بیمه‌‎شدگان مغایرت را اعلام کنند ردپای کوتاهی‌ها در ناترازی انرژی زیر ذره‌بین سازمان بازرسی افرایش موارد ابتلا به کرونا در مشهد | بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوانزا چه ماه‌هایی است؟ اجرای تجمیع صندوق بازنشستگی فولاد با صندوق بازنشستگی کشوری کسب رتبه نخست مناسب‌سازی معابر و مبلمان شهری توسط خراسان رضوی
سرخط خبرها

دانش آموزان به گوش باشند/بخور و بخواب تمام شد

  • کد خبر: ۲۳۲۲۵
  • ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۹
دانش آموزان به گوش باشند/بخور و بخواب تمام شد
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، از تهیه برنامه فعالیت‌های ورزشی و حرکتی و نیز طراحی انواع بازی‌های مناسب دانش‌آموزان در منزل در دوران قرنطینه خانگی به دلیل شیوع بیمار کرونا خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از مرکز اطلاع ‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش ‌و پرورش، مهرزاد حمیدی، صبح امروز در برنامه انتهای الوند شبکه دو سیما درباره وضعیت فعلی آموزش‌های مجازی به دانش‌آموزان، گفت: تقریبا از ۳ اسفند مدارس به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل شدند، تا این زمان۷۰ درصد دروس آموزش داده شده بود. اما با توجه به وضعیت جدید و تعطیلی مدارس و خانه‌نشینی دانش‌آموزان، آموزش و پرورش بایدآموزش‌های تکمیلی را ارائه می‌کرد به همین خاطر بعد از دو روز از تعطیلی مدارس، آموزش‌ دروس دانش‌آموزان با همکاری صداوسیما آغاز شد.

 

وی با قدردانی از جهاد آموزشی که توسط فرهنگیان اتفاق افتاده است، افزود: معلمان به صورت مستمر از طریق امکانات شخصی و استفاده از بستر فضای مجازی، آموزش‌های مختلف را ارائه کردند. خوشبختانه با این اتفاق آموزش تعطیل نشد و اکنون می‌توانیم بگوییم تقریبا ۸۰ تا ۸۵ درصد محتوای، آموزش داده شده است.

 

معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه تاریخ بشریت چنین چیزی را تجربه نکرده است و شیوع ویروس کرونا تغییرات گسترده‌ای در همه ابعاد به وجود آورده است، ادامه داد: در این ایام خانواده‌ها و فرزندان آنان در قرنطینه خانگی به سر می‌برند. بنابراین در وضعیت فعلی احتمال بی‌تحرکی و یک‌نواختگی وجود دارد.

 

حمیدی ضمن تاکید بر انجام فعالیت‌های حرکتی در منزل گفت: با همکاری صداوسیما، برنامه‌های مختلفی از جمله «با هم برای هم» در این زمینه تهیه شد تا دانش‌آموزان در منزل بتوانند تحرک داشته باشند. ما باید با فعالیت‌های ورزشی و حرکتی با کم‌تحرکی مقابله کنیم. بهترین کار انجام فعالیت‌های ورزشی است و والدین باید در این زمینه مشارکت کنند.

 

وی با بیان اینکه والدین در این ایام باید مراقب باشند فرزندان را سرزنش نکنند، افزود: اکنون در آموزش و پرورش ۳۳ هزار معلم تخصصی تربیت‌بدنی بسیج شده‌اند تا انواع بازی‌های مخصوص این ایام را مناسب دانش‌آموزان طراحی کنند. دبیرخانه‌ای هم به این منظور شکل گرفته است، معلمان بعد از طراحی این بازی‌ها، آن را به دبیرخانه می‌فرستند و بعد از چند مرحله غربالگری در نهایت در اختیار دانش‌آموزان و خانواده‌ها قرار می‌گیرد.

 

معاون تربیت‌ بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه شبکه دو در حال حاضر میدان‌دار فعالیت‌های تربیت‌بدنی است، اضافه کرد: بهترین حالت این است که در این ایام عضلات حرکت داشته باشند و باید تاکید کنم در هر شرایطی می‌توان فعالیت‌های ورزشی و حرکتی انجام داد.

 

حمیدی از صداوسیما خواست تا در این ایام الگوهایی را که معلمان تخصصی تربیت‌بدنی تهیه کرده‌اند، هرچه بیشتر در اختیار دانش‌آموزان و خانواده‌ها قرار دهند تا سلامت آن‌ها حفظ شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->