زنانِ یک فیلم زنانه | مروری بر شخصیت‌های زن در سریال «در انتهای شب» مستند «دوئل» روایتی از مسیر پر پیچ و خم علیرضا حیدری + زمان پخش همه چیز درباره حواشی و فعالیت‌های عجیب «بنیامین بهادری» حضور ۴۰ بازیگر خارجی در فصل دوم «سلمان فارسی» اکران مجدد «آمِلی پولن» برای گردشگران المپیک «پیانو» در راه ایتالیا مدرسه‌ای به وسعت ایران با «میم مثل معلم» از شبکه دو سیما اقتصاد بی‌رنگ هنر | جای خالی حراج‌های هنری در گالری‌های مشهد نقد قطعه «جوکر» از امیر عظیمی و حمید صفت + زمان پخش تئاتر «شابلون» از امروز به روی صحنه می‌رود (۲ مرداد ۱۴۰۳) صحبت‌های وزیر ارشاد درباره معیار‌های تلویزیون، سینما و شبکه نمایش‌خانگی جدایی «قنبر از صنم» هم به داد گیشه نرسید | نگاهی به فروش سینما‌های استان در اولین ماه تابستان هشت بذر برای کاشتن یک درخت اعلام فهرست فیلم جشنواره تورنتو جزئیات مراسم یادبود سومین روز درگذشت «سعید راد» ماجرای زنی که سوژه پادکست جنایی شد! مجموعه شعر «تو و من و شب» را بخوانید «حبس مجرد» در جمع هشت فیلم پرفروش داستانی «هنر و تجربه»
سرخط خبرها

جشنواره «کن» مجازی هم برگزار نمی‌شود

  • کد خبر: ۲۳۳۱۸
  • ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۰
جشنواره «کن» مجازی هم برگزار نمی‌شود
رئیس جشنواره بین‌المللی کن اعلام کرد که در مواجهه با شیوع ویروس کرونا، جشنواره کن اگر نتواند به صورت فیزیکی برگزار شود، به صورت مجازی هم برگزار نخواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، «تیه‌ری فِرما» رئیس جشنواره بین‌المللی کن گفت: برای کن، برگزاری جشنواره، روح، تاریخ و کارایی و اثربخشی‌اش است و این مدل(دیجیتالی) کارا نخواهد بود. فستیوال دیجیتالی چیست؟ یک رقابت دیجیتالی؟ در صورت موافقت باید از دارندگان حق تصمیم‌گیری سوال کنیم و جویا شویم.

 

 

رئیس جشنواره کن ادامه داد: پخش فیلم‌های «وس اندرسون» یا «پل ورهوون» با کامپیوتر؟ تماشای «تاپ گان2» و «روح» به شیوه‌ای غیر از سالن سینما؟ اکران این فیلم‌ها به تعویق افتاده تا روی صفحه بزرگ سینما نمایش داده شوند. چرا ما بخواهیم آن‌ها را با یک وسیله دیجیتال نمایش دهیم؟

 
از اول ماه مارس که شیوع ویروس کرونا به مساله‌ای جهانی بدل شد، یک علامت سوال بسیار بزرگ برای برگزاری جشنواره فیلم کن ۲۰۲۰ به وجود آمد. پس از هفته‌ها بررسی، سازماندهندگان، نوزدهم ماه مارس این رویداد را که قرار بود اول ماه می‌برگزار شود به تعویق انداختند تا احتمالا در اواخر ماه ژوئن (خرداد) یا اوایل جولای (تیر) برگزار شود.

 

 

تیه‌ری فرما با تاکید بر اکران فیلم در سالن سینما گفت: کارگردانان فیلم‌ها بر این عقیده‌اند که آثارشان باید بر پرده بزرگ سینما به نمایش دربیاید و فیلم‌هایشان را بدین گونه و در رویدادهایی چون فستیوال‌ها با دیگران به اشتراک می‌گذارند و خواهان ختم شدن داستان به پخش از یک گوشی آیفون نیستند.

 

 

وی حتی برای بدترین شرایط هم جواب داشت و گفت: چنانچه تمام جشنواره‌ها لغو شوند، ما به راهکار ویترین کردن فیلم‌ها(showcase) برای اجتناب از هدر رفت یک سال خواهیم اندیشید، لیکن فکر نمی‌کنم چاره‌اندیشی بی‌پایه و بداهه و شتاب‌زده راه حل درستی برای جشنواره کن یا ونیز باشد.

با توجه به خطر سرقت هنری در میان دیگر مشکلات، زمانیکه ایده‌های نوآورانه برگزاری جشنواره‌های دیجیتالی آغاز شود، نگرانی‌های حول مساله حقوق مترتب بر صاحبان آثار پدیدار خواهد شد.

سخنان تیه‌ری فرما رئیس جشنواره فیلم کن منعکس کننده عقیده آلبرتو باربرا رئیس جشنواره ونیز است که او نیز آب پاکی را روی امید به برگزاری جشنواره دیجیتالی ونیز ریخت.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->