قبری در میانه حیاط | نقد رمان «ناخن‌کشیدن روی صورت شفیع‌الدین» در کتاب‌فروشی چشمه کارگر تهران سوتی‌های عجیب سریال «محکوم»! | بی احترامی پلتفرم‌ها به مخاطب همچنان ادامه دارد زمان پخش «بامداد خمار» مشخص شد + خلاصه داستان «لاک‌پشت و حلزون»، فیلمی ایرانی با طعم فرانسوی «یوز» تاریخ‌ساز شد | رکورد تازه در سینمای کودک ایران صوت | آهنگ جدید اشوان با نام «دلم تنگه» منتشر شد + لینک دانلود و متن آمریکا به اسلام ویزا نداد | تور ادبی آقای خواننده لغو شد لیدی گاگا به دنباله «شیطان پرادا می‌پوشد» اضافه شد «شرور» صدرنشین پیش‌فروش بلیت در ۲۰۲۵ شد هفته شیراز روی آنتن شبکه نمایش «قلمه»، جوانه امیدوارکننده طنزپردازان خراسان | آیین اختتامیه یازدهمین رویداد ملی طنز قلمه برگزار شد + فیلم چالش‌های ایفای نقش شهید علی هاشمی در «پسران هور» | از واکنش دختر شهید تا سختی‌های فیزیکی اطلاعیه اداره کل هنرهای نمایشی درباره اختتامیه جشنواره تئاتر مهر و ماه دیزنی، «گیسو کمند» را با اسکارلت جوهانسون زنده می‌کند معصومه آقاجانی، بازیگر و دوبلور پیشکسوت در بیمارستان بستری شد پایان فصل اول «۱۰۰» با اجرای هادی حجازی‌فر | فصل دوم به زودی ۷۰ درصد مردم همچنان پای تلویزیون | رقابت نزدیک شبکه سه و آی‌فیلم «استخر» با حضور پسر سروش صحت به پایان فیلم‌برداری رسید فیلم کوتاه «تنبیه» نامزد سه جشنواره معتبر جهانی شد ویدئو | وداع همایون شجریان با مادرش در مشهد
سرخط خبرها

جشنواره «کن» مجازی هم برگزار نمی‌شود

  • کد خبر: ۲۳۳۱۸
  • ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۰
جشنواره «کن» مجازی هم برگزار نمی‌شود
رئیس جشنواره بین‌المللی کن اعلام کرد که در مواجهه با شیوع ویروس کرونا، جشنواره کن اگر نتواند به صورت فیزیکی برگزار شود، به صورت مجازی هم برگزار نخواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، «تیه‌ری فِرما» رئیس جشنواره بین‌المللی کن گفت: برای کن، برگزاری جشنواره، روح، تاریخ و کارایی و اثربخشی‌اش است و این مدل(دیجیتالی) کارا نخواهد بود. فستیوال دیجیتالی چیست؟ یک رقابت دیجیتالی؟ در صورت موافقت باید از دارندگان حق تصمیم‌گیری سوال کنیم و جویا شویم.

 

 

رئیس جشنواره کن ادامه داد: پخش فیلم‌های «وس اندرسون» یا «پل ورهوون» با کامپیوتر؟ تماشای «تاپ گان2» و «روح» به شیوه‌ای غیر از سالن سینما؟ اکران این فیلم‌ها به تعویق افتاده تا روی صفحه بزرگ سینما نمایش داده شوند. چرا ما بخواهیم آن‌ها را با یک وسیله دیجیتال نمایش دهیم؟

 
از اول ماه مارس که شیوع ویروس کرونا به مساله‌ای جهانی بدل شد، یک علامت سوال بسیار بزرگ برای برگزاری جشنواره فیلم کن ۲۰۲۰ به وجود آمد. پس از هفته‌ها بررسی، سازماندهندگان، نوزدهم ماه مارس این رویداد را که قرار بود اول ماه می‌برگزار شود به تعویق انداختند تا احتمالا در اواخر ماه ژوئن (خرداد) یا اوایل جولای (تیر) برگزار شود.

 

 

تیه‌ری فرما با تاکید بر اکران فیلم در سالن سینما گفت: کارگردانان فیلم‌ها بر این عقیده‌اند که آثارشان باید بر پرده بزرگ سینما به نمایش دربیاید و فیلم‌هایشان را بدین گونه و در رویدادهایی چون فستیوال‌ها با دیگران به اشتراک می‌گذارند و خواهان ختم شدن داستان به پخش از یک گوشی آیفون نیستند.

 

 

وی حتی برای بدترین شرایط هم جواب داشت و گفت: چنانچه تمام جشنواره‌ها لغو شوند، ما به راهکار ویترین کردن فیلم‌ها(showcase) برای اجتناب از هدر رفت یک سال خواهیم اندیشید، لیکن فکر نمی‌کنم چاره‌اندیشی بی‌پایه و بداهه و شتاب‌زده راه حل درستی برای جشنواره کن یا ونیز باشد.

با توجه به خطر سرقت هنری در میان دیگر مشکلات، زمانیکه ایده‌های نوآورانه برگزاری جشنواره‌های دیجیتالی آغاز شود، نگرانی‌های حول مساله حقوق مترتب بر صاحبان آثار پدیدار خواهد شد.

سخنان تیه‌ری فرما رئیس جشنواره فیلم کن منعکس کننده عقیده آلبرتو باربرا رئیس جشنواره ونیز است که او نیز آب پاکی را روی امید به برگزاری جشنواره دیجیتالی ونیز ریخت.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->