اوکراین به بزرگترین پالایشگاه نفت روسیه در دریای سیاه حمله پهپادی کرد وزیر ارشاد درباره استخدام برادرزاده‌اش در وزارت بهداشت توضیح داد دادگاه عالی هند، قانون ایالتی تبعیض‌آمیز علیه مسلمانان را رد کرد عملیات زمینی جدید ارتش رژیم صهیونیستی در شرق خان‌یونس آغاز شد گفت و گوی تلفنی نخست وزیر ژاپن با پزشکیان کمیسیون امنیت ملی مجلس با برخی گزینه های وزارت امور خارجه مخالفت خواهد کرد ظریف: آماده گفتگو مطابق با برجام هستیم تاکید نیروی پدافند هوایی بر لزوم بهره گیری بیشتر از دانش‌های بومی گفت و گوی تلفنی رئیس جمهور منتخب با رئیس جمهور قزاقستان افزایش آمار شهدای غزه به ۳۹ هزار نفر بیانیه وزارت دفاع روسیه درباره رزمایش امداد و نجات دریایی ۲۰۲۴ در دریای خزر تکذیب دستور اژه‌ای درباره توقف آزادسازی قیمت بلیت هواپیما مراسم تحلیف رئیس جمهور با حضور قطعی ۵ رئیس‌جمهور و ۱۰ رئیس مجلس از سراسر جهان برگزار می‌شود افزایش خیره کننده کمک‌ به دموکرات‌ها بعد از اعلام انصراف بایدن رزمایش امداد و نجات و امنیت دریایی ۲۰۲۴ به پایان رسید زاکانی به تهدید استعفای دسته‌جمعی برخی از اعضای شورای شهر تهران پاسخ داد نماینده ولی‌فقیه در سپاه: هیچ زمانی جبهه استکبار مثل امروز، احساس ضعف و شکست نداشته است صدور کیفرخواست برای علی‌اکبر رائفی‌پور (یکم مرداد ۱۴۰۳) نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس شورای اسلامی: بیانات رهبری مسیر مجلس را برای رأی به وزرا روشن کرد سی‌ان‌ان می‌گوید که مشکلات مرتبط با سلامتی دلیل انصراف بایدن نبوده است
سرخط خبرها

تریبون آزاد دانشجویی «بازیگران تغییر، دانشجویان و انتخابات ملی» در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۲۳۳۱۸۰
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۲
تریبون آزاد دانشجویی «بازیگران تغییر، دانشجویان و انتخابات ملی» در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد
در آستانه برگزاری دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری، تریبون آزاد دانشجویی با عنوان «بازیگران تغییر، دانشجویان و انتخابات ملی» در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در آستانه برگزاری دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری، تشکل‌های دانشجویی به عنوان موتور‌های پیشران جریان‌های دانشجویی، برنامه‌هایی را برای جلب مشارکت دانشجویان دانشگاه‌ها در انتخابات و معرفی نامزد‌ها و بحث و گفتگو آغاز کرده اند.

امروز (۲۲ خردادماه) نیز انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد، در یک تریبون آزاد دانشجویی با عنوان «بازیگران تغییر، دانشجویان و انتخابات ملی»، تلاش کرد تا نظر جمعی از دانشجویان دانشگاه را به موضوع مشارمت فعال در انتخابات جلب کند.

البته این برنامه با مشارکت چندان قابل توجهی ازسوی دانشجویان مواجه نبود و آنگونه که در مباحث مطرح شده در تریبون آزاد نیز به آن پرداخته شد، دلایل مختلفی برای آن بیان شد.

سرخوردگی دانشجویان از برخی از برخورد‌های قهری و امنیتی در دانشگاه‌ها با تجمعات دانشجویی، ترس از ستاره دار شدن و برخورد‌های انظباطی، عدم توجه به خواسته‌های دانشجویان، عدم امید به تغییر و بی فایده بودن فعالیت‌های دانشجویی در مسیر تغییر سیاست‌ها در کشور و ... از جمله دلایلی بود که درباره کم رونق بودن برنامه‌های تشکل‌های دانشجویی به آن اشاره شد.

اما در این تریبون دانشجویی، مسائلی نیز در ارتباط با انتخابات پیش رو و دلایل تمایل به شرکت یا عدم شرکت دانشجویان در آن نیز بیان شد.
برخی از دانشجویان معتقد بودند که وجود نهاد‌های مهم و تاثیرگذاری که دولت نقشی در اداره آن ندارد، موجبات بی انگیزه بدن و عدم توجه مردم به موضوع انتخاب رئیس جمهور را فراهم آورده است.

برخی دیگر، وجود شورا‌هایی را که آرای مردم نقش مستقیم در انتخاب اعضای آن ندارد و موازی با نهاد مهم قانونگذار مجلس شورای اسلامی، قوانینی وضع می‌کنند که بیش از قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی در زندگی روزمره آنها ایفای نقش می‌کند را عامل کم انگیزه شدن مردم به مشارکت در انتخابات معرفی می‌کردند.

برخی دیگر نیز از تصمیمات دستگاه‌های نظارتی و نهاد‌هایی مانند شورای نگهبان گلایه داشتند که با مدل نظارتی خود و عدم شفافیت در عملکرد، مانع از حضور جمعی از افرادی در عرصه انتخابات شده اند که به اعتقاد آنان، از صلاحیت بیشتری برای قرار گرفتن در معرض رای مردم برخوردار بوده اند.

اما در مقابل، برخی نیز به دفاع از عملکرد حاکمیت و دستگاه‌های نظارتی در معرفی نامزد‌های انتخابات مختلف پرداختند و اعتقاد داشتند حاکمیت در زمان‌های مختلف، عرصه را برای حضور تفکرات مختلف فراهم کرده و حضور نیافتن برخی از افراد و جریانات سیاسی در عرصه‌های مدیریتی، محصول عدم مشارکت و اقبال خود آنان و یا عدم توانایی آنها در جلب آرای مردم بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->