زمان و مکان دقیق تشییع شهیدان سید حسن نصرالله و شیخ صفی‌الدین اعلام شد ابعاد جدید رسوایی درز اطلاعات محرمانه از دفتر نتانیاهو اعلام موضع سازمان ملل در قبال طرح ترامپ: با جابجایی اجباری فلسطینیان مخالف هستیم پیام بانوی ایرانی که از برنامه حسینیه معلی به رژیم صهیونیستی رسید + تصویر استعفای رئیس جمهور رومانی برای جلوگیری از بحران جان باختن ۵۱ نفر در تصادف یک دستگاه اتوبوس در گواتمالا (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) تعویق آزادی اسرای رژیم صهیونیستی تا اطلاع ثانوی (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) پزشکیان: وعده‌هایی را که دادم، فراموش نکرده‌ام ویدئو | دیدار خانواده آفریقایی که عاشق انقلاب اسلامی هستند با رهبر معظم انقلاب نتانیاهو در میانه تنش در کنست علیه ایران گزافه‌گویی کرد ترامپ: بازگشت فلسطینیان به غزه ممنوع خواهد بود! اردوغان: پیشنهاد تبعید کردن فلسطینیان را نمی‌توان جدی گرفت پزشکیان: از گسترش همکاری کشور‌های حاشیه دریای خزر برای تأمین منافع متقابل حمایت می‌کنیم سخنگوی پلیس: راهپیمایی ۲۲ بهمن در نظم امنیت و کامل برگزار شد قدردانی استاندار خراسان رضوی از حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن اخلاق، جانمایه انقلاب حجت‌الاسلام‌والمسلمین نظافت: هرچه ضربه می‌خوریم، از جهالت‌ها و نفاق است رئیس شورای عالی استان‌ها: مسئولان هم باید وحدت ملی و وفاق ملی را شکل دهند + ویدئو قالیباف در راهپیمایی ۲۲ بهمن ارومیه: مدیون شهدا و امام راحل هستیم آیت‌الله علم‌الهدی: حرف‌های رئیس‌جمهور آمریکا بلوف و توخالی است + ویدئو تولیت آستان قدس رضوی: اولین اثر انقلاب اسلامی بازگشت به اصالت انسانی و ارزش‌های اخلاقی و دینی است پزشکیان در راهپیمایی ۲۲ بهمن تهران: حضور مردم گواه آن است که ما تا آخر روی باور‌ها و اعتقادات خود ایستاده‌ایم وزیر امور خارجه: اعتمادی در مذاکره با آمریکا نداریم عارف در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳: نفعی در معامله با آمریکا نداریم فرماندهان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و پاکستان دیدار کردند (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: حضور مردم نشان از همدلی و اتحاد مردم با انقلاب دارد + ویدئو آیت الله علم‌الهدی: بدون حکمرانی دینی، دولت اسلامی محقق نمی‌شود ترامپ دستور اجرایی تغییر نام خلیج مکزیک به خلیج آمریکا را صادر کرد
سرخط خبرها

تریبون آزاد دانشجویی «بازیگران تغییر، دانشجویان و انتخابات ملی» در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۲۳۳۱۸۰
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۲
تریبون آزاد دانشجویی «بازیگران تغییر، دانشجویان و انتخابات ملی» در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد
در آستانه برگزاری دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری، تریبون آزاد دانشجویی با عنوان «بازیگران تغییر، دانشجویان و انتخابات ملی» در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در آستانه برگزاری دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری، تشکل‌های دانشجویی به عنوان موتور‌های پیشران جریان‌های دانشجویی، برنامه‌هایی را برای جلب مشارکت دانشجویان دانشگاه‌ها در انتخابات و معرفی نامزد‌ها و بحث و گفتگو آغاز کرده اند.

امروز (۲۲ خردادماه) نیز انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد، در یک تریبون آزاد دانشجویی با عنوان «بازیگران تغییر، دانشجویان و انتخابات ملی»، تلاش کرد تا نظر جمعی از دانشجویان دانشگاه را به موضوع مشارمت فعال در انتخابات جلب کند.

البته این برنامه با مشارکت چندان قابل توجهی ازسوی دانشجویان مواجه نبود و آنگونه که در مباحث مطرح شده در تریبون آزاد نیز به آن پرداخته شد، دلایل مختلفی برای آن بیان شد.

سرخوردگی دانشجویان از برخی از برخورد‌های قهری و امنیتی در دانشگاه‌ها با تجمعات دانشجویی، ترس از ستاره دار شدن و برخورد‌های انظباطی، عدم توجه به خواسته‌های دانشجویان، عدم امید به تغییر و بی فایده بودن فعالیت‌های دانشجویی در مسیر تغییر سیاست‌ها در کشور و ... از جمله دلایلی بود که درباره کم رونق بودن برنامه‌های تشکل‌های دانشجویی به آن اشاره شد.

اما در این تریبون دانشجویی، مسائلی نیز در ارتباط با انتخابات پیش رو و دلایل تمایل به شرکت یا عدم شرکت دانشجویان در آن نیز بیان شد.
برخی از دانشجویان معتقد بودند که وجود نهاد‌های مهم و تاثیرگذاری که دولت نقشی در اداره آن ندارد، موجبات بی انگیزه بدن و عدم توجه مردم به موضوع انتخاب رئیس جمهور را فراهم آورده است.

برخی دیگر، وجود شورا‌هایی را که آرای مردم نقش مستقیم در انتخاب اعضای آن ندارد و موازی با نهاد مهم قانونگذار مجلس شورای اسلامی، قوانینی وضع می‌کنند که بیش از قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی در زندگی روزمره آنها ایفای نقش می‌کند را عامل کم انگیزه شدن مردم به مشارکت در انتخابات معرفی می‌کردند.

برخی دیگر نیز از تصمیمات دستگاه‌های نظارتی و نهاد‌هایی مانند شورای نگهبان گلایه داشتند که با مدل نظارتی خود و عدم شفافیت در عملکرد، مانع از حضور جمعی از افرادی در عرصه انتخابات شده اند که به اعتقاد آنان، از صلاحیت بیشتری برای قرار گرفتن در معرض رای مردم برخوردار بوده اند.

اما در مقابل، برخی نیز به دفاع از عملکرد حاکمیت و دستگاه‌های نظارتی در معرفی نامزد‌های انتخابات مختلف پرداختند و اعتقاد داشتند حاکمیت در زمان‌های مختلف، عرصه را برای حضور تفکرات مختلف فراهم کرده و حضور نیافتن برخی از افراد و جریانات سیاسی در عرصه‌های مدیریتی، محصول عدم مشارکت و اقبال خود آنان و یا عدم توانایی آنها در جلب آرای مردم بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->