کشف شواهد وجود وسایل نقلیه در ۲۲ هزار سال پیش تاریخ احتمالی انتشار اندروید ۱۶ مشخص شد ویدئو | فرود تاریخی Blue Ghost روی سطح ماه ماه گرفتگی کامل در ۲۳ و ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ | آیا این رویداد نجومی در ایران قابل مشاهده است؟ معرفی بازی اکشن «دوست من پدرو» My Friend Pedro + دانلود اندروید و IOS اختلال گسترده اینترنت در ایران | دلیل اختلال امروز اینترنت اعلام شد آیپد ۱۱ اپل معرفی شد + زمان عرضه ناتینگ‌فون ۳a و ناتینگ‌فون ۳a پرو معرفی شدند + مشخصات و قیمت پیش‌ثبت‌نام الکامپ ۱۴۰۴ از فردا (۱۵ اسفند) با تمرکز بر هوش مصنوعی آغاز می‌شود مقایسه بلاک چین‌های مختلف: اتریوم، بیت کوین و پروژه‌های نوظهور ساخت بازی Split Fiction تقریبا دو برابر It Takes Two خرج داشته است تصویب ضوابط واگذاری باند‌های فرکانسی ۵G | ‌تحت‌پوشش‌قرارگرفتن ۷۵ درصد جمعیت شهری تا سال ۱۴۰۴ ربات معامله گر پروفسور: غول هوشمندی که کریپتو رو تسخیر می‌کنه! ویدئو | ربات انسان‌نمای Unitree G1 که حرکات سرعتی کونگ‌فو انجام می‌دهد مقایسه گلکسی A۵۶ با گلکسی A۵۵ + مشخصات و قیمت گلکسی A۵۶ معرفی شد + مشخصات و قیمت گلکسی A۳۶ و گلکسی A۲۶ رونمایی شدند + مشخصات و قیمت استفاده از پهپاد، راهکار جدید پلیس راهور برای ثبت تخلفات رانندگی در نوروز ۱۴۰۴ مدیرعامل استودیو بازی‌سازی «باباردو»: ساخت بازی برپایه اساطیر ایرانی مایه افتخار است
سرخط خبرها

نوکیا فناوری تماس تلفنی با صدای سه‌بعدی را معرفی کرد

  • کد خبر: ۲۳۳۱۹۷
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۴
نوکیا فناوری تماس تلفنی با صدای سه‌بعدی را معرفی کرد
پکا لوندماک، مدیرعامل نوکیا، با استفاده از فناوری جدیدی به نام «صوت و تصویر ایمرسیو» (Immersive) که کیفیت تماس‌ها را با صدای سه‌بعدی بهبود می‌بخشد و تعاملات را واقعی‌تر می‌کند، اولین تماس فراگیر جهان را برقرار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پکا لوندماک، مدیرعامل نوکیا، می‌گوید: «ما آینده تماس‌های صوتی را به نمایش گذاشتیم.» او سال ۱۹۹۱ نیز در اتاقی که اولین تماس ۲G برقرار شد، حضور داشت.

اولین تجربه تماس سه‌بعدی جهان 

تماس‌های فعلی با گوشی‌های هوشمند مونوفونیک هستند که عناصر صوتی را به هم فشرده و صدا را تخت و کم‌جزئیات می‌کنند. اما فناوری جدید صدایی سه‌بعدی ارائه می‌دهد که تماس‌گیرنده همه‌چیز را در آن به گونه‌ای می‌شنود که انگار با طرف دیگر در یک مکان هست.

جنی لوکاندر، رئیس تکنولوژی نوکیا، می‌گوید: «این بزرگ‌ترین پیشرفت در تماس‌های صوتی زنده از زمان معرفی صدای مونوفونیک در گوشی‌های هوشمند و رایانه‌ها است.»

لوکاندر در مصاحبه‌ای گفت: «این فناوری درحال استاندارد شدن است؛ بنابراین ارائه‌دهندگان شبکه، تولیدکنندگان چیپست و تولیدکنندگان گوشی می‌توانند آن را در محصولاتشان پیاده‌سازی کنند.» نوکیا این تماس را با استفاده از گوشی هوشمند معمولی و از طریق شبکه عمومی ۵G انجام داد.

علاوه‌بر تماس‌های فراگیر یا ایمرسیو بین افراد، این فناوری می‌تواند در تماس‌های کنفرانسی نیز استفاده شود که در آن صدا‌های شرکت‌کنندگان براساس موقعیت فضایی آنها جدا می‌شوند. «جیوری هوپانیمی»، رئیس تحقیقات صوتی در نوکیا، می‌گوید: «اکثریت قریب به اتفاق گوشی‌های هوشمند حداقل دو میکروفون دارند که می‌توانند این فناوری را با انتقال ویژگی‌های فضایی تماس در زمان واقعی پیاده سازی کنند.»

این فناوری بخشی از استاندارد پیشرفته ۵G آینده است و نوکیا به دنبال فرصت‌های صدور مجوز با این فناوری است که احتمالاً چند سال طول می‌کشد تا به‌صورت گسترده در دسترس قرار بگیرد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->