دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟
سرخط خبرها

جاری‌ حسود زندگی زن جوان را نابود کرد

  • کد خبر: ۲۳۳۴۱۳
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۸
جاری‌ حسود زندگی زن جوان را نابود کرد
زن جوانی با مراجعه به پلیس برای شکایت از جاری‌ خود گفت: مادربزرگم همیشه می‌گفت لباس دو جاری را نمی‌توان در یک تشت شست، اما من با اعتماد بیجا به جاری‌ام زندگی خود را به ورطه نابودی کشاندم.

به گزارش شهرآرانیوز، زن جوان در حالی که اشک از چشمانش سرازیر بود، با بیان داستانی تلخ از زندگی‌اش به کارشناس مرکز مشاوره پلیس خراسان‌رضوی گفت: از دوران کودکی عزت نفس پایینی داشتم. در خانواده‌ای مرفه بزرگ شدم، اما تامین نیاز‌های مادی از سوی خانواده‌ام کمبود‌ها و خلأ‌های عاطفی درونی مرا جبران نمی‌کرد. من و خواهر کوچک‌ترم یک سال با هم اختلاف سنی داشتیم، اما او بیشتر از من مورد توجه همگان بود؛ چراکه اطرافیان او را زیباتر و باهوش‌تر از من می‌پنداشتند.

من نیز همیشه سعی می‌کردم با ظاهرم توجه دیگران را به خودم جلب کنم. گاهی لباس‌های عجیب و غریب می‌پوشیدم و گاهی با آرایش‌های غلیظ و رفتار‌هایی سبک سعی در جلب توجه دیگران داشتم تا اینکه خواهرم در یکی از دانشگاه‌های دولتی پذیرفته شد و با یکی از همکلاسی‌هایش ازدواج کرد و به خانه بخت رفت. از اینکه همه نگاه‌ها به سمت خواهر کوچک‌ترم جلب شده بود، احساس بدی داشتم تا اینکه امید به خواستگاریم آمد و ما زندگی مشترکمان را در کنار یکدیگر آغاز کردیم.

با ازدواج با امید توجهی که مد نظرم بود از امید و خانواده‌اش کسب می‌کردم و با تولد فرزندم این توجه بیشتر شد. خیلی خوشحال بودم و انگار روی ابر‌ها حرکت می‌کردم تا اینکه برادرشوهرم تصمیم گرفت با دختری خیابانی که هیچ شناختی از او و خانواده‌اش نداشت، ازدواج کند. خانواده همسرم مخالفتشان را با این ازدواج اعلام کردند، اما حریف پسرشان نشدند و رها وارد خانواده ما شد.

خانواده همسرم او را عروسی ناخواسته می‌پنداشتند و توجهی به او نداشتند، اما رها سعی می‌کرد ارتباط صمیمانه‌ای با من برقرار کند. من هم گاهی با او درددل می‌کردم و از بی‌توجهی‌های همسرم بعد از تولد فرزندمان برای او سخن می‌گفتم.

در این میان رها در حالی که با من همدردی می‌کرد، گفت رویا تو بعد از زایمان کمی چاق شدی و جذابیتت را از دست دادی، به همین دلیل همسرت به تو توجه ندارد. او به من پیشنهاد داد که قرص‌های لاغری مصرف کنم تا به تناسب اندام برسم. من نیز قرص‌هایی را که رها برایم تهیه می‌کرد، مصرف می‌کردم تا اینکه پس از مدتی به قرص‌ها وابسته شدم.

یک روز که در شرایط نابسامانی قرار داشتم، از رها خواستم برایم قرص تهیه کند، اما رها آدرسی را در حاشیه شهر به من داد که خودم برای تهیه قرص‌ها به آن محل بروم. وقتی به آن محل رفتم، پس از اینکه قرص‌ها را خریداری کردم، امید و خانواده‌اش را دیدم که با نگاهی سرزنش‌آمیز مرا تعقیب می‌کردند.

در این هنگام رها از خودرو پیاده شد و با لبخندی پیروزمندانه گفت رویا مدت‌هاست که اعتیاد پیدا کرده، این هم از عروس یکی یکدانه‌تان! با دیدن این صحنه دیگر چیزی برای گفتن نداشتم و تازه فهمیدم که در چه دامی افتاده‌ام.

بررسی‌های کارشناسی و روان‌شناختی در این باره با دستور سرهنگ عمرانی در مرکز مشاوره پلیس خراسان رضوی آغاز شد.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->