دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

زاکانی: مهم‌ترین تقاضای مردم از من تحقق عدالت و آزادی است

  • کد خبر: ۲۳۳۶۲۹
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۵
  • ۱
زاکانی: مهم‌ترین تقاضای مردم از من تحقق عدالت و آزادی است
کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: مهم‌ترین خواسته مردم از من تحقق عدالت و آزادی است و به دنبال آن، حرکت در مسیر استقلال کشور باید بیش‌ازپیش در آینده رقم بخورد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا زاکانی در حاشیه سفر تبلیغاتی به قم با اشاره به نشست خود با استادان حوزه و دانشگاه و نخبگان، اظهار کرد: در این جلسه بر استمرار راه شهید رئیسی تاکید شد که در نهایت اوج خدمت و خدمت‌گزاری به شهادت رسید. در این نشست بر استمرار این جهت‌گیری در کشور و استیفای حقوق ملت در ابعاد مختلف تاکید شد.

وی افزود: مهم‌ترین خواسته مردم از من تحقق عدالت و آزادی است و به دنبال آن، حرکت در مسیر استقلال کشور باید بیش‌ازپیش در آینده رقم بخورد. سفره مردم کوچک شده، اما باید گره‌گشایی کنیم تا از این طریق به معیشت و زندگی مردم کمک شود. کشور باید در ابعاد مختلف پیشرفته و آباد شود.

زاکانی خطاب به مردم، گفت: آن دستِ خدایی که عیان و نمایان می‌شود، شما مردم هستید، شما باید پای صندوق‌های رأی یک حماسه خلق کنید که تحقق آن حماسه در جهت عینیت‌بخشیدن به جامعه و گشایش زندگی و پیشرفت و آبادانی باشد.

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری همچنین در ادامه این سفر به روستای دام‌شهر، علی‌آباد و شهر جعفریه استان قم رفت و در جمع مردم روستای دام‌شهر، گفت: این روستا عملاً یک مجتمع بزرگ برای دام‌پروری است که بیش از هزار و ۳۰۰ واحد دارد، اما مهترین مشکلش هویت است. یعنی متولی ارائه خدمت برای چارچوب‌بندی و تعهداتی که باید نسبت به تامین زیرساخت‌ها وجود داشته باشد، به دلیل همین فقدان هویت انجام نشده است.

وی افزود: مشکل بعدی دامداران این روستا تامین آب است. تامین منابع و نقدینگی برای پیشبرد کار و تامین بازار هم از مشکلات دیگر دامداران است که، چون خرید‌ها بدون‌برنامه و بی‌حساب انجام می‌شود، عملا دامداران در این زمینه متضرر می‌شوند. یکی از مشکلات دامداران، دلالان هستند که برای حل این مشکل باید مسئله هویتی دامداران برای تامین نیاز‌ها و رفع مشکلات دسترسی به آب با یک برنامه جامع حل شود، چراکه در درازمدت میزان بهره‌وری را کاهش می‌دهد.

زاکانی تاکید کرد: ما یک اقدام مشترک با جهادکشاورزی آغاز کردیم تا به صورت قراردادی و مشخص از کشاورزان خرید کنیم. لازم است این اقدام برای دامداران نیز عملی شود تا با آنان هم قرارداد داشته باشیم و دستان دلالان را کوتاه کنیم. خرید قراردادی می‌تواند در کل کشور توسعه یابد تا از این طریق به اطلاع جامعی از نیاز‌های کشور دست پیدا کنیم. یکی از مشکلات بزرگ کشور در حوزه کشاورزی و دامداری، فقدان اطلاعات دقیق و به‌روز است که سبب نبود برنامه‌ریزی دقیق برای رفع مشکلات می‌شود.

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری همچنین در دیدار با کشاورزان روستای علی‌آباد، گفت: موضوع خرید قراردادی یکی از مشکلات اصلی کشاورزان است که باید جدی پیگیری شود. وقتی خرید قراردادی انجام شود، واسطه‌ها سراغ کشاورز نمی‌آیند و خیال او هم راحت است که حاصل دست رنجش به خودش می‌رسد نه به دلالان. کسی که مسئول است اگر خود را یک روز جای کشاورز بگذارد متوجه می‌شود که آنان چه مشکلاتی را متحمل می‌شوند.

زاکانی تاکید کرد: مشکلات مردم حل‌شدنی است، اما تنها نیازمند یک برنامه‌ریزی جامع و داشتن اطلاعاتی دقیق از تمام نیاز‌های کشور است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۵
0
0
مردم ؟ من مردم میگم برو به خانه ات بزار یک اقتصاد وضعیت این کشور را عوض کند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->