ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفتگوها امروز راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور
سرخط خبرها

زاکانی: مهم‌ترین تقاضای مردم از من تحقق عدالت و آزادی است

  • کد خبر: ۲۳۳۶۲۹
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۵
  • ۱
زاکانی: مهم‌ترین تقاضای مردم از من تحقق عدالت و آزادی است
کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: مهم‌ترین خواسته مردم از من تحقق عدالت و آزادی است و به دنبال آن، حرکت در مسیر استقلال کشور باید بیش‌ازپیش در آینده رقم بخورد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا زاکانی در حاشیه سفر تبلیغاتی به قم با اشاره به نشست خود با استادان حوزه و دانشگاه و نخبگان، اظهار کرد: در این جلسه بر استمرار راه شهید رئیسی تاکید شد که در نهایت اوج خدمت و خدمت‌گزاری به شهادت رسید. در این نشست بر استمرار این جهت‌گیری در کشور و استیفای حقوق ملت در ابعاد مختلف تاکید شد.

وی افزود: مهم‌ترین خواسته مردم از من تحقق عدالت و آزادی است و به دنبال آن، حرکت در مسیر استقلال کشور باید بیش‌ازپیش در آینده رقم بخورد. سفره مردم کوچک شده، اما باید گره‌گشایی کنیم تا از این طریق به معیشت و زندگی مردم کمک شود. کشور باید در ابعاد مختلف پیشرفته و آباد شود.

زاکانی خطاب به مردم، گفت: آن دستِ خدایی که عیان و نمایان می‌شود، شما مردم هستید، شما باید پای صندوق‌های رأی یک حماسه خلق کنید که تحقق آن حماسه در جهت عینیت‌بخشیدن به جامعه و گشایش زندگی و پیشرفت و آبادانی باشد.

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری همچنین در ادامه این سفر به روستای دام‌شهر، علی‌آباد و شهر جعفریه استان قم رفت و در جمع مردم روستای دام‌شهر، گفت: این روستا عملاً یک مجتمع بزرگ برای دام‌پروری است که بیش از هزار و ۳۰۰ واحد دارد، اما مهترین مشکلش هویت است. یعنی متولی ارائه خدمت برای چارچوب‌بندی و تعهداتی که باید نسبت به تامین زیرساخت‌ها وجود داشته باشد، به دلیل همین فقدان هویت انجام نشده است.

وی افزود: مشکل بعدی دامداران این روستا تامین آب است. تامین منابع و نقدینگی برای پیشبرد کار و تامین بازار هم از مشکلات دیگر دامداران است که، چون خرید‌ها بدون‌برنامه و بی‌حساب انجام می‌شود، عملا دامداران در این زمینه متضرر می‌شوند. یکی از مشکلات دامداران، دلالان هستند که برای حل این مشکل باید مسئله هویتی دامداران برای تامین نیاز‌ها و رفع مشکلات دسترسی به آب با یک برنامه جامع حل شود، چراکه در درازمدت میزان بهره‌وری را کاهش می‌دهد.

زاکانی تاکید کرد: ما یک اقدام مشترک با جهادکشاورزی آغاز کردیم تا به صورت قراردادی و مشخص از کشاورزان خرید کنیم. لازم است این اقدام برای دامداران نیز عملی شود تا با آنان هم قرارداد داشته باشیم و دستان دلالان را کوتاه کنیم. خرید قراردادی می‌تواند در کل کشور توسعه یابد تا از این طریق به اطلاع جامعی از نیاز‌های کشور دست پیدا کنیم. یکی از مشکلات بزرگ کشور در حوزه کشاورزی و دامداری، فقدان اطلاعات دقیق و به‌روز است که سبب نبود برنامه‌ریزی دقیق برای رفع مشکلات می‌شود.

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری همچنین در دیدار با کشاورزان روستای علی‌آباد، گفت: موضوع خرید قراردادی یکی از مشکلات اصلی کشاورزان است که باید جدی پیگیری شود. وقتی خرید قراردادی انجام شود، واسطه‌ها سراغ کشاورز نمی‌آیند و خیال او هم راحت است که حاصل دست رنجش به خودش می‌رسد نه به دلالان. کسی که مسئول است اگر خود را یک روز جای کشاورز بگذارد متوجه می‌شود که آنان چه مشکلاتی را متحمل می‌شوند.

زاکانی تاکید کرد: مشکلات مردم حل‌شدنی است، اما تنها نیازمند یک برنامه‌ریزی جامع و داشتن اطلاعاتی دقیق از تمام نیاز‌های کشور است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۵
0
0
مردم ؟ من مردم میگم برو به خانه ات بزار یک اقتصاد وضعیت این کشور را عوض کند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->