ممنوعیت استفاده از هوش مصنوعی دیپ‌سیک در استرالیا امضای تفاهم‌نامه توسعه ترانزیت داده بین ایران و عمان شکست هوش مصنوعی دیپ‌سیک در آزمایش‌های ایمنی! رشد نگران‌کننده تعداد موش‌ها در شهر‌های بزرگ به دلیل افزایش گرمای زمین شتاب شوق برانگیز علمی کوشش شرکت های پارک علم و فناوری خراسان رضوی در مسیر خودکفایی | رونق تولید با توان دانش بنیان‌ها پرفروش‌ترین گوشی‌های ۲۰۲۴ | آیفون ۱۵ در صدر گروه بیتلز با کمک هوش مصنوعی برنده جایزه گرمی شد آیفون ۱۶ ترخیص شد (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) برتری‌های هوش مصنوعی Deepseek به ChatGPT | پشتیبانی از لهجه‌ها و اصطلاحات محلی فارسی! دستاوردهای شرکت فراحس پویا در زمینه هوشمندسازی ساختمان‌ها | هوشمندسازی، راهکار ناترازی انرژی گلکسی S25 اولترا در تست مقاومت چگونه عمل می‌کند؟ + فیلم رفع اختلال ارتباط مشترکین همراه اول در برخی نقاط شرق کشور (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معرفی تمام فیلم‌های حاضر در جشنواره فجر ۱۴۰۳ + بازیگران و خلاصه داستان هک کاربران واتس‌اپ تأیید شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) نگاهی به دستاوردهای تعاونی دانش‌بنیان انگاره فیزیک توس | دانش ایرانی؛ از زمین تا آسمان برنامه لیزر‌های فضایی ترامپ برای نابودی سلاح‌های هسته‌ای چیست؟ اعتراف ایلان ماسک به کاستی خودروهای تسلا در رانندگی تمام‌خودکار تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا برای مُسکنی جدید فورزا هورایزن ۵ چه زمانی برای پلی استیشن ۵ منتشر می‌شود؟ خرید جدیدترین گوشی اپل، آیفون 16 از فروشگاه اسنپ
سرخط خبرها

رفع مشکلات فضاپیمای «وویچر ۱» و ارسال دوباره اطلاعات به زمین

  • کد خبر: ۲۳۴۰۵۲
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۹
رفع مشکلات فضاپیمای «وویچر ۱» و ارسال دوباره اطلاعات به زمین
ناسا مشکلات فضاپیمای وویجر ۱ را رفع کرد  و حالا هر چهار ابزار علمی Voyager ۱ دوباره درحال ارسال اطلاعات به زمین هستند.

به گزارش شهرآرانیوز - وویجر ۱ نوامبر ۲۰۲۳ با مشکلاتی روبه‌رو شد که باعث می‌شد سیگنال‌های عجیب و غیرقابل‌فهمی به زمین بفرستد. باتوجه‌به ۴۶ ساله بودن این فضاپیما دور از انتظار نبود که به پایان کارش نزدیک شده باشیم و فاصله ۲۴ میلیارد کیلومتری با زمین نیز تعمیر آن را دشوار کرده بود. اما اکنون ناسا می‌گوید هر چهار ابزار علمی وویجر ۱ دوباره درحال ارسال اطلاعات به زمین است تا یافته‌هایش را درباره امواج پلاسما، میدان‌های مغناطیسی و ذرات وابسته به فضا به دست ما برساند.

زمانی که کارشناسان ناسا مشکل وویجر ۱ را شناسایی کردند، متوجه شدند سیستم بسته‌بندی ارسال داده به زمین خراب شده؛ به همین دلیل کد خودش را به موقعیت دیگری در «زیرسیستم داده‌های پرواز» (FDS) منتقل کردند تا این پردازش‌ها را انجام بدهد؛ درنتیجه، ۲۰ آوریل وویجر ۱ دوباره توانست به زمین اطلاعات درست ارسال کند. اما آن زمان فقط دو وسیله از ابزار‌های علمی این فضاپیما کار می‌کرد. حالا دو وسیله دیگر هم دوباره فعال شده‌اند و می‌تواند داده‌هایش را به زمین بفرستد.

تیم وویجر ۱ به بهینه‌سازی این فضاپیما ادامه خواهد داد تا عملکرد آن را به بهترین حالت برساند، اما حتی اگر عملیات رفع این مشکل شکست بخورد و این مأموریت پایان بپذیرد، وویجر ۱ همچنان به موفقیتی عظیم دست یافته است. این فضاپیما سال ۱۹۷۷ پرتاب شد و اکنون با حرکت به‌سمت بیرون منظومه شمسی به ماجراجویی به‌سوی ناشناخته‌ها ادامه می‌دهد و اطلاعات ارزشمندی به زمین ارسال می‌کند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->