زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

مرگ ۳۲۳ حاجی مصری در طول مراسم حج

  • کد خبر: ۲۳۴۴۶۸
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۵
مرگ ۳۲۳ حاجی مصری در طول مراسم حج
خبرگزاری فرانسه به نقل از دیپلمات‌های عربی از درگذشت ۳۲۳ حاجی مصری در طول مراسم حج به دلیل گرمای شدید خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، گرمای طاقت‌فرسای امسال در مکه مکرمه که در روز عید قربان تا ۴۸ درجه نیز رسید؛ بار دیگر موسم حج را با مرگ زائران همراه کرد.

در این راستا خبرگزاری فرانسه به نقل از دیپلمات‌های عربی نوشت که ۳۲۳ حاجی مصری در مراسم حج امسال به دلیل گرمای شدید جان خود را از دست داده‌اند؛ از این تعداد فقط یک نفر به دلیل برهم خوردن تعادل در میان ازدحام شدید زخمی شده و در بیمارستان دار فانی را وداع گفته است.

به گفته یک دیپلمات، دلیل افزایش مرگ حاجیان مصری این بوده که بسیاری از آنها خارج از چارچوب رسمی، ثبت نام و به شکل انفرادی در مراسم حج شرکت کرده بودند.

به گفته این دیپلمات‌ها ۶۰ حاجی اردنی نیز در پی گرمای شدید و ازدحام بالا، جان خود را از دست داده‌اند.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه در مجموع بالغ بر ۵۷۷ حاجی در مراسم حج امسال به دلیل گرما و ازدحام جمعیت جان خود را از دست داده‌اند و اکنون در سردخانه المعیسم، بزرگترین سردخانه مکه مکرمه،  ۵۵۰ جسد وجود دارد.

طبق مطالعه‌ای که ماه گذشته در عربستان سعودی منتشر شد، دمای حج در هر دهه ۰.۴ درجه سانتی‌گراد افزایش می‌یابد، امسال حدود ۱.۸ میلیون زائر از جمله ۱.۶ میلیون زائر از خارج عربستان در مراسم حج شرکت کرده بودند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->