اعلام قطعی آب در برخی نقاط مشهد به مدت ۸ ساعت، طی فردا (۳۰ مهر ۱۴۰۴) افزایش چشمگیر آلودگی هوا در مشهد | پاییز امسال، نفس مشهد تنگ‌تر می‌شود نگاهی به آخرین وضعیت بافت پیرامون حرم امام‌رضا(ع) | هم‌زیستی هویت و نوسازی و چاره‌ای که نیست استاندار خراسان جنوبی: دیپلماسی منطقه‌ای فرصتی ارزشمند برای سرمایه گذاری استان‌های خراسان در کشور‌های همسایه است هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) کاشت بیش از ۲۰۵ هزار گل پاییزی در مشهد برای جشنواره «طعم و رنگ پاییز ۱۴۰۴» پخش «انجمن اشباح» از امشب (۲۹ مهر ۱۴۰۴) در فیلم‌نت + بازیگران گروه اول آلودگی هوای مشهد در مهر ۱۴۰۴ نسبت‌به سال قبل، ۲برابر شد | هشدار شورای شهر درباره پیامدهای آلودگی برای سلامت شهروندان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بلندمرتبه‌سازی یکی از منابع درآمدی مهم در شرایط سخت اقتصادی است شهردار مشهد مقدس: ساختار معیوب املاک قولنامه‌ای در مشهد با نگاه مردم‌محور اصلاح شود آلودگی هوا دست از سر مشهدی‌ها برنمی‌دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای گروه‌های حساس (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) فوت روزانه ۶۰ نفر در مشهد طی شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ نگاهی به بازار مجد، جاذبه گردشگری مشهد | جهانی از جنس تور و گیپور و دکمه... کنکاشی تاریخی درباره پیشینه و دلایل نام‌گذاری محله قدیمی «قبر میر»در مشهد | نامی سرگردان بین «میر علیمون» و «میرتقی‌الدین» فرماندار مشهد: آماده میزبانی از دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای هستیم ادامه روند عملیات اجرایی بوستان شهربانو آفتاب در مشهد هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) کاهش نسبی آلودگی هوای مشهد از فردا (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | گروه‌های حساس بااحتیاط نفس بکشند سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: هیچ مصوبه‌ای درباره ازدواج موقت اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت وجود ندارد
سرخط خبرها
مدیر کل آموزش و پرورش استان خبر داد

از لغو تعطیلی آخر هفته تا برگزاری ۴ هفته کامل آموزش

  • کد خبر: ۲۳۵۶۹
  • ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۴
از لغو تعطیلی آخر هفته تا برگزاری ۴ هفته کامل آموزش
علیرضا ظهیری - پس از اینکه در روز سوم اسفند سال گذشته به‌صورت رسمی اعلام شد کشور درگیر ویروس کرونا شده است، مدارس تعطیل شد. این تعطیلی همچنان ادامه دارد و در این مدت، دانش‌آموزانی که امکان داشته‌اند، از‌طریق فضای مجازی، بخشی از عقب افتادگی‌های درسی خود را جبران کرده‌اند، اما بسیاری از دانش‌آموزان همچنان درگیر تعطیلی مدارس هستند و آینده تحصیلی‌شان در سال جاری کاملا مبهم است.
به‌طور‌قطع با عادی‌شدن شرایط، موضوع مهم، نحوه جبران عقب‌ماندن دانش‌آموزان است و مسئولان آموزشی استان با طراحی چند سناریو در‌صدد‌ند که به‌شکلی مناسب، شرایط را بهبود بخشند.
در همین زمینه، مـدیـرکـــل آموزش‌و‌پرورش خراسان‌رضوی در گفتگو با شهرآرا با بیان اینکه بر‌اساس اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، مدارس به‌صورت قطعی تا ۳۰‌فروردین تعطیل است، بیان کرد: قبل از بازگشایی مدارس، اقداماتی نظیر آماده‌سازی فضای آموزشی، ضدعفونی‌کردن کلاس‌ها، برگزاری جلسه با مدیران، دبیران و اولیا و بازگشایی تدریجی مدارس انجام خواهد شد. قاسم‌علی خدابنده درباره سناریوی بازگشایی تدریجی مدارس توضیح داد: در‌صورت اعلام بازگشایی مدارس، در ابتدا ورود دانش‌آموزان با پایه‌های پایانی هر دوره، پایه‌های ششم، نهم و دوازدهم آغاز می‌شود و بازگشایی مدارسی نیز که دارای تراکم جمعیتی کمتر هستند، در اولویت قرار می‌گیرد. از سوی دیگر کلاس‌های شلوغ به احتمال زیاد به‌صورت زوج و فرد آغاز به کار خواهند کرد و پس‌از اینکه شرایط به حالت عادی برگشت، به‌شکل کامل کلاس‌های درسی فعال خواهند شد.
خدابنده با تأکید بر اینکه «به‌طور قطع، سلامت دانش‌آموزان و نیرو‌های آموزشی اولویت اصلی ماست و تا زمانی‌که سلامت آن‌ها تضمین نشود، مدرسه‌ای هم باز نخواهد شد»، افزود: یکی از مسائل اصلی امروز سیستم آموزشی کشور، نحوه جبران عقب افتادگی آموزشی دانش‌آموزان است که بخشی از آن از‌طریق کلاس‌های مجازی در‌حال جبران است؛ هر‌چند همه دانش‌آموزان به این نوع آموزش دسترسی ندارند و البته کیفیت این نوع آموزش نسبت‌به آموزش حقیقی پایین‌تر است.
وی با تشریح مدل‌های مختلف پیش‌بینی‌شده برای جبران عقب‌افتادگی‌های آموزشی گفت: برای جبران عقب‌افتادگی‌ها در مدارس یک‌نوبته به احتمال زیاد یک زنگ آموزشی برای برخی دروس اضافه خواهد شد و حتی پیش‌بینی شده است تعطیلی جمعه‌ها و پنجشنبه‌ها نیز لغو و به زمان آموزشی اضافه شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان افزود: پیش‌بینی ما این است که درصورت بازگشایی مدارس، حداقل ۴ هفته به‌صورت کامل آموزش داشته باشیم و پس از آن وارد مرحله امتحانات شویم که این نوع پیش‌بینی منجر به طولانی‌شدن تقویم آموزشی خواهد شد.
وی ادامه داد: ممکن است با‌توجه‌به گرم‌شدن هوا، برخی فصول درسی نیز حذف شود و برای جبران این دروس، در ابتدای سال تحصیلی آینده، زمانی برای جبران اختصاص پیدا کند؛ به‌عنوان نمونه برای جبران این دروس، مدارس از تاریخ ۱۵‌شهریور ماه باز شوند و تا تاریخ ۱۵‌مهرماه در مدارس این دروس عقب‌افتاده تدریس شود و پس از آن وارد سال تحصیلی جدید شویم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->