پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ مشهد، میزبان بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان در کشور قیمت خودروهای داخلی و خارجی (۷ آبان ۱۴۰۴) | بازار در وضعیت انتظار جزئیات مصوبات کمیته حمایت از کسب‌وکار اعلام شد شرایط فروش فوری محصول برقی شرکت سایپا اعلام شد | مهلت افتتاح حساب وکالتی تا چه روزی است؟ + لینک ثبت نام عبور میانگین قیمت خانه در تهران از متری ۱۲۹ میلیون تومان | رشد خفیف تورم مسکن در مهرماه ۱۴۰۴ برنامه اصلاحی بانک مرکزی درباره ۵ بانک ناتراز چیست؟ سرانه مصرف انرژی بخش خانگی در ایران، ۳ برابر متوسط جهانی است ظهوریان: نهاد‌های نظارتی به وقوع پول‌شویی در پروژه‌های بانک آینده مشکوک‌اند +فیلم صعود بورس به کانال ۳.۲ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۷ آبان ۱۴۰۴) نرخ دلار در بازار آزاد مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) هر گرم طلا امروز در بازار مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) اونس جهانی طلا بار دیگر افزایش یافت (۷ آبان ۱۴۰۴) دلایل افزایش قیمت پوشاک چیست؟ | پوشاک استوک، بلای جان تولیدکنندگان جهش بی‌سابقه قیمت گوشت در بازار | علت چه بود؟ آخرین خبر از ساعت کاری کارکنان دولت (۷ آبان ۱۴۰۴) ساعت ثبت سفارش خرید عرضه‌اولیه امروز اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ رشد تومور تورم در خراسان رضوی | تورم نقطه به نقطه خوراکی‌ها در خراسان رضوی در مهرماه ۱۴۰۴، به  ۶۷.۴ درصد رسید دینار عراق امروز در مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) شنبه منتظر عرضه‌اولیه سهام «پتوسعه» باشید (۱۰ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ آبان ۱۴۰۴) | میوه‌های پاییزی چند؟ واردات برق ایران ۳برابر بیشتر از صادرات آن ایران‌خودرو بازهم افزایش قیمت داد (۷ آبان ۱۴۰۴) | هایما ۲۳۰ میلیون گران شد آغاز توزیع اضطراری ۲۶ هزار تن نهاده دامی از انبار ذخیره پشتیبانی امور دام خراسان رضوی
سرخط خبرها

ماجرای پیامک ثبت‌نام «سبد معیشتی» و «حمایت خانوار» چه بود؟

  • کد خبر: ۲۳۷۹۶۶
  • ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۹
ماجرای پیامک ثبت‌نام «سبد معیشتی» و «حمایت خانوار» چه بود؟
«سلام، حمایت خانوار نگرفتی بگیر! من خودم گرفتم.» احتمالاً طی روز‌های گذشته برای خیلی‌ها پیامکی با همین مضمون از طرف دوستان و آشنایان ارسال شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، «سلام، حمایت خانوار نگرفتی بگیر! من خودم گرفتم.» احتمالاً طی روز‌های گذشته برای خیلی‌ها پیامکی با همین مضمون از طرف دوستان و آشنایان ارسال شده است. برخی هوشیارانه از آن گذشته‌اند، اما برخی دیگر با کلیک روی لینک ارسال‌شده و در پی دریافت بسته معیشتی، بخشی از دارایی حساب خود را از دست داده‌اند.

ارسال این دست پیامک‌ها البته تازگی ندارد و پلیس فتا بار‌ها هشدار داده که شهروندان در صورت مشاهده‌ چنین‌پیامک‌هایی، از قید بازکردن آن بگذرند؛ هشداری که هنوز هم بسیاری آن را جدی نمی‌گیرند؛ به خصوص اگر مشکلات معیشتی به‌قدری جدی باشد که حتی اندک مبلغی که تحت عنوان یارانه یا سبد معیشت و... پرداخت می‌شود، بتواند دردی از مشکلات شدید معیشتی دوا کند!

«علی» یکی از همین افرادی است که به امید دریافت «حمایت» وعده‌داده‌شده، بر روی لینک کلیک کرده و تمام مراحل را تا انتها، یعنی تا وارد‌کردن مشخصات و در‌نهایت شماره کارت، رفته است. اما نه‌تنها مبلغی دریافت نکرده که در دو نوبت، از حساب او مبلغ ۱۰ و ۷ میلیون تومان برداشته شده است. 

او از تجربه‌ خود و ازدست‌دادن پولی می‌گوید که به‌سختی و بعد از مدت‌ها کار با ماشین به دست آورده است: «پیامک از سمت یکی از معتمد‎ترین آشنایانم ارسال شد؛ به همین دلیل اعتماد کردم و وارد لینک شدم. اطلاعاتی که خواستند را وارد کردم و گفتند شما مشمول دریافت حدود ۷ میلیون تومان کمک‌هزینه‌ معیشتی می‌شوید. شماره کارتم را وارد کردم و بعد بلافاصله از سایت بیرون افتادم.» 

«علی» که یک جوان حدوداً سی‌ساله است، می‌گوید: «از صبح تا شب مسافرکشی می‌کنم و مبلغ ناچیزی به عنوان پس‌انداز کنار می‌گذارم تا در مواقع ضروری برداشت کنم. روزی که از طرف یکی از آشنایانم پیامک آمد، فکر کردم این پیامک هم ادامه‌ همان سیاست‌های پرداخت یارانه و سبد کالاست. فکر نمی‌کردم به همین راحتی پس‌انداز ماه‌ها کارم را لحظه‌ای از دست بدهم. فردای آن روز وقتی برای خرید، کارت کشیدم و رمز کارت را دادم، کمی بعد ۱۰ میلیون تومان و بعد هم ۷ میلیون تومان از حسابم کم شد.» 

او حالا به پلیس فتا برای ثبت شکایت مراجعه کرده و به او گفته شده که به شکایت شما رسیدگی می‌شود. خودش می‌گوید هیچ امیدی برای پیگیری شکایت و بازگشتن مبلغ ازدست‌رفته به حسابش ندارد. می‌گوید احتمالاً مانند من بسیارند و همه هم به امید اینکه کمک‌خرجی هرچند ناچیز برای گذران هزینه‌های روزمره زندگی نصیبشان شود، روی آن «لینکِ لعنتی» کلیک کرده‌‌اند. علی می‌گوید: «ما بدبختیم و عده‌ای از این بدبختی سوءاستفاده می‌کنند.»

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->