قیمت میوه و صیفی جات در مشهد (۷ بهمن ۱۴۰۳) | گوجه فرنگی کیلویی ۱۷ تا ۶۰ هزار تومان طرح نشان‌دار کردن مالیاتی چه مزایایی دارد؟ دومین عرضه اولیه مشهدی در هفته جاری اعلام شد | چهارشنبه ۱۰ بهمن، عرضه اولیه «اخشان» عمده معطلی کالا‌ها در گمرک مربوط به تخصیص ارز از بانک مرکزی است فهرست خودرو‌های مجاز وارداتی اعلام شد + جدول ظلم شرکت‌های پیمانکاری به کارگران پیش بینی قیمت سکه و طلا (یکشنبه ۷ بهمن ۱۴۰۳) کوییک، خودرو جدید پلیس ونزوئلا شد! + تصاویر پیش بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۷ بهمن ۱۴۰۳) معاون وزیر نیرو در مشهد: مردم باید ارتقای کیفیت خدمات شرکت‌های حوزه صنعت آب و برق را لمس کنند پیش بینی بورس (یکشنبه ۷ بهمن ۱۴۰۳)| صعود ادامه دارد؟ افزایش ۳۰ درصدی صادرات غیرنفتی گمرک در خراسان رضوی (۶ بهمن ۱۴۰۳) هوگار، نسخه وانت پژو ۲۰۷ ایرانی، در برزیل تولید شد + عکس قیمت گوشی گلکسی اس۲۵ اولترا مشخص شد فرصت خرید یا زنگ خطر اصلاح در بازار سکه؟ (۶ بهمن ۱۴۰۳) دستمزد ۱۴۰۴ کارگران را مجلس تعیین می‌کند یا شورای عالی کار؟ سود ۲۲۰۰ میلیارد تومانی سرمایه‌گذاران خارجی از بورس ایران طی ۴ ماه دلار تا پایان امسال چند تومان می‌شود؟ (۶ بهمن ۱۴۰۳) آیا کالا‌های اساسی گران می‌شوند؟ (۶ بهمن ۱۴۰۳) عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس: سامانه مالی بریکس به سلطه‌گری دلار پایان می‌دهد دست برتر نماد‌های شاخص‌ساز در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۶ بهمن ۱۴۰۳) افزایش چشمگیر قیمت خودرو‌های خارجی، امروز (۶ بهمن ۱۴۰۳) رشد قیمت‌ها در بازار طلا و سکه مشهد ادامه یافت (۶ بهمن ۱۴۰۳) تخت‌ گاز قیمت‌ها در بازار خودرو‌های داخلی، امروز (۶ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش ۱۷ میلیونی قیمت رانا پلاس زمان قرعه‌کشی بهمن‌ماه ۱۴۰۳ ایران‌خودرو مشخص شد انجام برنامه‌ریزی برای تأمین میوه تنظیم‌بازار مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | عرضه میوه در ۳۲ جایگاه قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۶ بهمن ۱۴۰۳) | دلار ۸۳ هزار و ۵۵۰ تومان
سرخط خبرها

پیش‌بینی موسسه مک‌کینزی از وضعیت اقتصادی کشور‌ها

  • کد خبر: ۲۳۸۱۹
  • ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۳
پیش‌بینی موسسه مک‌کینزی از وضعیت اقتصادی کشور‌ها
موسسه بین‌المللی مشاوره مدیریت «مک‌کینزی اند کمپانی» (McKinsey & Company) با انتشار گزارشی وضعیت اقتصادی جهان را بر پایه دو سناریوی خوشبینانه و بدبینانه پیشِ رو برای شیوع ویروس کرونا پیش‌بینی کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، عصر ایران به نقل از یورونیوز نوشت: سناریوی نخست مورد بررسی این موسسه بر این فرض استوار است که شیوع فزاینده ویروس کرونا تا اواسط سه ماهه دوم سال جاری میلادی (ماه مه) در خاورمیانه، اروپا و ایالات متحده ادامه خواهد داشت و سپس تحت تاثیر اقدام‌های بهداشتی و درمانی موثر سیر نزولی به خود خواهد گرفت. موسسه مک‌کینزی پیش‌بینی کرده که در صورت تحقق این فرضیه، رشد تولید ناخالص داخلی جهان در سال جاری میلادی به منفی ۱.۸ درصد می‌رسد و در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۱ به سطح پیش از بحران اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا خواهد رسید.
همچنین رشد اقتصادی آمریکا در سال جاری میلادی به منفی ۲.۴ درصد می‌رسد، ولی در زمستان امسال این رشد به سطح پیش از نمایان شدن تبعات اقتصادی همه‌گیر شدن ویروس کرونا باز خواهد گشت. اما کشور‌های عضو منطقه اقتصادی یورو با رکود سنگین‌تری مواجه خواهند شد و رکود ۴.۷ درصدی را در سال ۲۰۲۰ متحمل خواهند شد و تا تابستان سال ۲۰۲۱ زمان خواهد برد تا شرایط اقتصادی این منطقه به حالت پیش از شیوع ویروس کرونا بازگردد.
در مقابل آمریکا و اروپا، چین کمترین تاثیر منفی را متحمل خواهد شد؛ به طوری که رشد اقتصادی این کشور در سال جاری میلادی به منفی ۰.۵ درصد می‌رسد و اقتصاد این کشور همچون آمریکا از زمستان سال جاری به شرایط قبل از کرونا باز خواهد گشت.
اما سناریوی بدبینانه موسسه مک‌کینزی بر این فرض متکی است که ویروس کرونا در جهان بدون افت شتاب در تابستان همچنان گسترش یابد و سیستم‌های بهداشت و درمان بسیاری از کشورها، به ویژه کشور‌های کم درآمد و در حال توسعه، با تلفات سنگین انسانی رو به رو می‌شوند و زیان اقتصادی قابل توجهی به کشور‌ها وارد شود.
در صورت تحقق این فرضیه، رکود اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۰ به ۵.۷ درصد می‌رسد و غلبه بر تبعات اقتصادی شیوع ویروس کرونا تا زمستان سال ۲۰۲۲ طول خواهد کشید. در این صورت، رشد اقتصادی آمریکا در سال جاری به منفی ۸.۷ درصد می‌رسد و سنگین‌ترین رکود اقتصادی این کشور پس از پایان جنگ جهانی دوم رخ خواهد داد. شرایط کلان اقتصادی در ایالات متحده تا تابستان سال ۲۰۲۴ به شرایط قبل از فراگیری ویروس کرونا باز نخواهد گشت.
اقتصاد منطقه یورو نیز در سال جاری میلادی ۱۰.۶ درصد کوچک‌تر خواهد شد و برای برقراری شرایط پیشین اقتصادی تا زمستان سال ۲۰۲۴ باید صبر کرد.
اما در این سناریوی بدبینانه نیز شرایط اقتصادی چین از آمریکا و اروپا بهتر خواهد بود؛ به طوری که رکود اقتصادی این کشور در سال ۲۰۲۰ به ۲.۳ درصد می‌رسد و تا تابستان سال ۲۰۲۱ وضعیت اقتصادی چین به حالت قبل از شیوع ویروس کرونا باز خواهد گشت.
موسسه مک‌کینزی در این گزارش همچنین برآورد کرده که صنایع هوایی، نفت، گاز و بانک‌ها و خودروسازی‌ها به ترتیب بیشترین خسارت اقتصادی ناشی از همه‌گیر شدن ویروس کرونا در جهان را متحمل خواهند شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->