سازمان حمایت از مصرف کننده: ایران‌خودرو حق افزایش قیمت‌ها را ندارد نتایج قرعه‌کشی طرح مادران ایران خودرو اعلام شد + لینک (۱۸ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس ۱۹ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ مطالبات گندم‌کاران تسویه شد اعلام زمان دقیق واریز و مبلغ یارانه نقدی مهرماه ۱۴۰۴ جزئیات جدید از عدم بازگشت ۹۵ میلیارد دلار ارز صادراتی یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم
سرخط خبرها

پیش‌بینی موسسه مک‌کینزی از وضعیت اقتصادی کشور‌ها

  • کد خبر: ۲۳۸۱۹
  • ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۳
پیش‌بینی موسسه مک‌کینزی از وضعیت اقتصادی کشور‌ها
موسسه بین‌المللی مشاوره مدیریت «مک‌کینزی اند کمپانی» (McKinsey & Company) با انتشار گزارشی وضعیت اقتصادی جهان را بر پایه دو سناریوی خوشبینانه و بدبینانه پیشِ رو برای شیوع ویروس کرونا پیش‌بینی کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، عصر ایران به نقل از یورونیوز نوشت: سناریوی نخست مورد بررسی این موسسه بر این فرض استوار است که شیوع فزاینده ویروس کرونا تا اواسط سه ماهه دوم سال جاری میلادی (ماه مه) در خاورمیانه، اروپا و ایالات متحده ادامه خواهد داشت و سپس تحت تاثیر اقدام‌های بهداشتی و درمانی موثر سیر نزولی به خود خواهد گرفت. موسسه مک‌کینزی پیش‌بینی کرده که در صورت تحقق این فرضیه، رشد تولید ناخالص داخلی جهان در سال جاری میلادی به منفی ۱.۸ درصد می‌رسد و در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۱ به سطح پیش از بحران اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا خواهد رسید.
همچنین رشد اقتصادی آمریکا در سال جاری میلادی به منفی ۲.۴ درصد می‌رسد، ولی در زمستان امسال این رشد به سطح پیش از نمایان شدن تبعات اقتصادی همه‌گیر شدن ویروس کرونا باز خواهد گشت. اما کشور‌های عضو منطقه اقتصادی یورو با رکود سنگین‌تری مواجه خواهند شد و رکود ۴.۷ درصدی را در سال ۲۰۲۰ متحمل خواهند شد و تا تابستان سال ۲۰۲۱ زمان خواهد برد تا شرایط اقتصادی این منطقه به حالت پیش از شیوع ویروس کرونا بازگردد.
در مقابل آمریکا و اروپا، چین کمترین تاثیر منفی را متحمل خواهد شد؛ به طوری که رشد اقتصادی این کشور در سال جاری میلادی به منفی ۰.۵ درصد می‌رسد و اقتصاد این کشور همچون آمریکا از زمستان سال جاری به شرایط قبل از کرونا باز خواهد گشت.
اما سناریوی بدبینانه موسسه مک‌کینزی بر این فرض متکی است که ویروس کرونا در جهان بدون افت شتاب در تابستان همچنان گسترش یابد و سیستم‌های بهداشت و درمان بسیاری از کشورها، به ویژه کشور‌های کم درآمد و در حال توسعه، با تلفات سنگین انسانی رو به رو می‌شوند و زیان اقتصادی قابل توجهی به کشور‌ها وارد شود.
در صورت تحقق این فرضیه، رکود اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۰ به ۵.۷ درصد می‌رسد و غلبه بر تبعات اقتصادی شیوع ویروس کرونا تا زمستان سال ۲۰۲۲ طول خواهد کشید. در این صورت، رشد اقتصادی آمریکا در سال جاری به منفی ۸.۷ درصد می‌رسد و سنگین‌ترین رکود اقتصادی این کشور پس از پایان جنگ جهانی دوم رخ خواهد داد. شرایط کلان اقتصادی در ایالات متحده تا تابستان سال ۲۰۲۴ به شرایط قبل از فراگیری ویروس کرونا باز نخواهد گشت.
اقتصاد منطقه یورو نیز در سال جاری میلادی ۱۰.۶ درصد کوچک‌تر خواهد شد و برای برقراری شرایط پیشین اقتصادی تا زمستان سال ۲۰۲۴ باید صبر کرد.
اما در این سناریوی بدبینانه نیز شرایط اقتصادی چین از آمریکا و اروپا بهتر خواهد بود؛ به طوری که رکود اقتصادی این کشور در سال ۲۰۲۰ به ۲.۳ درصد می‌رسد و تا تابستان سال ۲۰۲۱ وضعیت اقتصادی چین به حالت قبل از شیوع ویروس کرونا باز خواهد گشت.
موسسه مک‌کینزی در این گزارش همچنین برآورد کرده که صنایع هوایی، نفت، گاز و بانک‌ها و خودروسازی‌ها به ترتیب بیشترین خسارت اقتصادی ناشی از همه‌گیر شدن ویروس کرونا در جهان را متحمل خواهند شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->