پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بازار قرمز می‌ماند؟ پیش‌بینی قیمت دلار (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ ارز کالاهای اساسی رسماً به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان برگشت خشکسالی، تولید گیاهان دارویی خراسان رضوی را تهدید می‌کند قطعی منظم برق شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس: سرمایه‌گذار اماراتی به تعهد خود عمل کند مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: پیگیر مطالبات به‌حق نانوایان هستیم متخلفان بازار ارز و شبکه توزیع آرد نقره‌داغ شدند | ۴۱.۵ میلیارد تومان، جریمه دو شرکت متخلف در خراسان رضوی ظرفیت‌های نمایشگاه اینوکس-فاینکس | رویدادی برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی ثبت رکورد جدید در صادرات محصولات چاپی | درآمدزایی ۴.۵ هزار میلیارد تومانی محصولات چاپی برای خراسان رضوی آیا مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) شارژ می‌شود؟ + جزئیات فرماندار مشهد برای رفع کمبود برنج پاکستانی در شهر به وزارت جهاد کشاورزی رفت قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد سامانه یکپارچه وصول حق بیمه و مالیات ایجاد می‌شود پیش‌بینی قیمت دلار (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) عدالت به سبک وزارت نیرو پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بورس در کُما می‌ماند؟ کاهش تعرفه گمرکی واردات کالاهای اساسی، دارو و شیرخشک به یک درصد پیش‌بینی نرخ دلار تا دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا بیت‌کوین امسال از طلا سبقت می‌گیرد؟ سقف قیمت فروش مرغ اعلام شد طلای جهانی آماده آغاز روند صعودی است؟ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت گازوئیل سه‌نرخی می‌شود تحرکات کم‌حجم در بورس ادامه یافت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: «پدیده» تنها یک طرح عمرانی نیست؛ بلکه سرمایه جمع بزرگی از مردم و خانواده‌ها در آن نهفته است روزانه بیش از ۶۵۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود
سرخط خبرها

پیش‌بینی موسسه مک‌کینزی از وضعیت اقتصادی کشور‌ها

  • کد خبر: ۲۳۸۱۹
  • ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۳
پیش‌بینی موسسه مک‌کینزی از وضعیت اقتصادی کشور‌ها
موسسه بین‌المللی مشاوره مدیریت «مک‌کینزی اند کمپانی» (McKinsey & Company) با انتشار گزارشی وضعیت اقتصادی جهان را بر پایه دو سناریوی خوشبینانه و بدبینانه پیشِ رو برای شیوع ویروس کرونا پیش‌بینی کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، عصر ایران به نقل از یورونیوز نوشت: سناریوی نخست مورد بررسی این موسسه بر این فرض استوار است که شیوع فزاینده ویروس کرونا تا اواسط سه ماهه دوم سال جاری میلادی (ماه مه) در خاورمیانه، اروپا و ایالات متحده ادامه خواهد داشت و سپس تحت تاثیر اقدام‌های بهداشتی و درمانی موثر سیر نزولی به خود خواهد گرفت. موسسه مک‌کینزی پیش‌بینی کرده که در صورت تحقق این فرضیه، رشد تولید ناخالص داخلی جهان در سال جاری میلادی به منفی ۱.۸ درصد می‌رسد و در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۱ به سطح پیش از بحران اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا خواهد رسید.
همچنین رشد اقتصادی آمریکا در سال جاری میلادی به منفی ۲.۴ درصد می‌رسد، ولی در زمستان امسال این رشد به سطح پیش از نمایان شدن تبعات اقتصادی همه‌گیر شدن ویروس کرونا باز خواهد گشت. اما کشور‌های عضو منطقه اقتصادی یورو با رکود سنگین‌تری مواجه خواهند شد و رکود ۴.۷ درصدی را در سال ۲۰۲۰ متحمل خواهند شد و تا تابستان سال ۲۰۲۱ زمان خواهد برد تا شرایط اقتصادی این منطقه به حالت پیش از شیوع ویروس کرونا بازگردد.
در مقابل آمریکا و اروپا، چین کمترین تاثیر منفی را متحمل خواهد شد؛ به طوری که رشد اقتصادی این کشور در سال جاری میلادی به منفی ۰.۵ درصد می‌رسد و اقتصاد این کشور همچون آمریکا از زمستان سال جاری به شرایط قبل از کرونا باز خواهد گشت.
اما سناریوی بدبینانه موسسه مک‌کینزی بر این فرض متکی است که ویروس کرونا در جهان بدون افت شتاب در تابستان همچنان گسترش یابد و سیستم‌های بهداشت و درمان بسیاری از کشورها، به ویژه کشور‌های کم درآمد و در حال توسعه، با تلفات سنگین انسانی رو به رو می‌شوند و زیان اقتصادی قابل توجهی به کشور‌ها وارد شود.
در صورت تحقق این فرضیه، رکود اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۰ به ۵.۷ درصد می‌رسد و غلبه بر تبعات اقتصادی شیوع ویروس کرونا تا زمستان سال ۲۰۲۲ طول خواهد کشید. در این صورت، رشد اقتصادی آمریکا در سال جاری به منفی ۸.۷ درصد می‌رسد و سنگین‌ترین رکود اقتصادی این کشور پس از پایان جنگ جهانی دوم رخ خواهد داد. شرایط کلان اقتصادی در ایالات متحده تا تابستان سال ۲۰۲۴ به شرایط قبل از فراگیری ویروس کرونا باز نخواهد گشت.
اقتصاد منطقه یورو نیز در سال جاری میلادی ۱۰.۶ درصد کوچک‌تر خواهد شد و برای برقراری شرایط پیشین اقتصادی تا زمستان سال ۲۰۲۴ باید صبر کرد.
اما در این سناریوی بدبینانه نیز شرایط اقتصادی چین از آمریکا و اروپا بهتر خواهد بود؛ به طوری که رکود اقتصادی این کشور در سال ۲۰۲۰ به ۲.۳ درصد می‌رسد و تا تابستان سال ۲۰۲۱ وضعیت اقتصادی چین به حالت قبل از شیوع ویروس کرونا باز خواهد گشت.
موسسه مک‌کینزی در این گزارش همچنین برآورد کرده که صنایع هوایی، نفت، گاز و بانک‌ها و خودروسازی‌ها به ترتیب بیشترین خسارت اقتصادی ناشی از همه‌گیر شدن ویروس کرونا در جهان را متحمل خواهند شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->