تیم مذاکره‌کننده ایران به ریاست سیدعباس عراقچی عازم عمان شد حمله پهپادی یمنی‌ها به ۲ هدف در تل‌آویو (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) پیامد حمله آمریکا به ایران تا اوکراین و تایوان کشیده می‌شود بمباران در پایتخت یمن ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد: رفح به طور کامل در محاصره است پایان مذاکرات ۴.۵ ساعته پوتین و فرستاده ترامپ پیش‌بینی سیمپسون‌ها درباه ترور ترامپ تکذیب شد کاخ سفید مدعی شد: دیدار ایران و آمریکا مستقیم است رژیم صهیونیستی در یک قدمی سقوط سازمان ملل: هدایت مسایل هسته‌ای ایران را آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برعهده دارد رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی در گفتگو با شهرآرانیوز توضیح داد : چرا مذاکره مستقیم بین ایران و آمریکا رد شد؟ ادعای تکراری آمریکا درباره اعمال محدودیت فروش نفت ایران آمار شهدای جنگ غزه به ۵۰ هزار و ۹۱۲ نفر رسید (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) دیدار ویتکاف، فرستاده ترامپ با پوتین افزون بر ۱۰۰ نفر در سیل اخیر هند و نپال جان باختند (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) حمله موشکی و پهپادی یمن به ناو هواپیمابر آمریکایی (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) جزئیاتی جدید از شیوه مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط عمان سازمان ملل: کوچ اجباری فلسطینی‌ها جنایت علیه بشریت است تماس تلفنی مسعود پزشکیان با همتای عراقی | رابطه با عراق یکی از مهمترین عرصه‌های روابط خارجی ایران است سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: احتمال ادامه یافتن مذاکرات را رد نمی‌کنیم ویدئو | راهپیمایی مردم مشهد در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آیت‌الله علم‌الهدی: مذاکره با آمریکا، خلاف غرور ملی است | بدعهدی آمریکا، تجربه ۷۰ سال عمر سیاسی ملت ایران رویترز: آمریکا، اروپا را در جریان مذاکرات با ایران قرار نداده است ترامپ: نیازی به ایلان ماسک ندارم شمخانی: عراقچی با اختیارات کامل برای ⁧مذاکره غیرمستقیم⁩ با آمریکا⁩ راهی ⁧عمان است «ویتکاف» فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه با پوتین دیدار می‌کند حملات هوایی آمریکا به پایتخت یمن (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: روز شنبه نیت و جدیت طرف آمریکایی را ارزیابی می‌کنیم
سرخط خبرها

بایدن بار دیگر بر ادامه حضور خود در رقابت‌های انتخاباتی تأکید کرد

  • کد خبر: ۲۳۸۸۴۹
  • ۲۳ تير ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۹
بایدن بار دیگر بر ادامه حضور خود در رقابت‌های انتخاباتی تأکید کرد
رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر بر ادامه حضور خود در رقابت‌های انتخاباتی ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ ایالات متحده تأکید کرد و گفت: من نامزد می‌شوم و ما پیروز می‌شویم.

به گزارش شهرآرانیوز، بایدن در جریان سخنرانی در دبیرستانی در شهر دیترویت خطاب به هوادارانش، افزود: ۱۴ میلیون دموکرات مانند شما در انتخابات مقدماتی به من رأی دادند.

رئیس جمهور آمریکا با اشاره به درخواست‌های فزاینده قانونگذاران دموکرات و حامیان مالی کارزار انتخاباتی خود خطاب به جمعیت، گفت: شما مردم، من را نامزد کردید نه هیچ کس دیگر؛ نه مطبوعات، نه کارشناسان، نه هم‌حزبی‌های دموکرات و نه حامیان مالی، شما رأی‌دهندگان تصمیم گرفتید من نامزد شما باشم و من هم تا آخر می‌مانم و جایی نمی‌روم.

رئیس جمهور آمریکا همچنین در جریان این سخنرانی برای اولین بار اولویت‌های خود را برای ۱۰۰ روز اول دوره دوم ریاست جمهوری از جمله شامل دائمی کردن کاهش مالیات کودکان، گسترش برنامه‌های سلامت، افزایش حداقل دستمزد و ممنوعیت سلاح‌های تهاجمی برشمرد.

گفتنی است که حکیم جفریس رهبر اعضای دموکرات کنگره آمریکا پیش‌تر در دیدار با رئیس جمهور ایالات متحده، هیچ سخنی درباره حمایتش از ادامه کارزار انتخاباتی بایدن برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ ایالات متحده به زبان نیاورد.

جفریس همان طور که قبلا نیز به صورت کتبی نظر نمایندگان دموکرات کنگره آمریکا در مورد نامزدی بایدن را ارائه کرده بود، در دیدار حضوری با رئیس جمهور آمریکا به صراحت نظر اعضای دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا را اعلام کرد، اما عامدانه این موضوع را مطرح نکرد که تصمیم گیری برای کناره‌گیری از نامزدی حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا، تصمیمی است که خود بایدن باید آن را بگیرد.

رهبر نمایندگان کنگره آمریکا که پیش‌تر از حامیان بایدن برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا بود، در این دیدار حمایت خودش از ادامه رقابت بایدن در این کارزار انتخاباتی را به وی اعلام نکرد.

رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا در حالیکه اکثر دموکرات‌ها خواستار کناره گیری جو بایدن رئیس جمهور کنونی دموکرات این کشور از انتخابات هستند، در توصیه‌ای به اعضای این مجلس از آنان خواست برای اقدامات بعدی در خصوص بایدن با رای دهندگان خود ارتباط داشته باشند چرا که مهم است آنها در ایالت‌ها و شهر‌های خود با رای‌دهندگان ارتباط داشته باشند.

جفریس که به طور علنی از رئیس جمهور آمریکا حمایت کرده، در حال شنیدن نگرانی‌های دموکرات‌ها از سراسر آمریکا بوده است.

بسیاری از همکاران جفریس معتقدند که رهبر جوان و سیاه‌پوست دموکرات‌های سراسر آمریکا در یک موقعیت حساس قرار دارد: اگر او به حمایت از بایدن رئیس‌جمهور آمریکا ادامه دهد، می‌تواند شورش علیه بایدن را مهار کند همچنین اگر او به بایدن بگوید که حمایت از بین رفته است، از هر نظرسنجی یا ایمیلی برای جمع آوری کمک‌های مالی کارزار انتخاباتی بایدن تاثیر گذار‌تر خواهد بود.

آمریکایی‌ها روز سه‌شنبه ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳) برای انتخاب رئیس جمهور بعدی آمریکا به پای صندوق‌های رای می‌روند. برنده این انتخابات، دوره چهار ساله ریاست جمهوری را از ژانویه ۲۰۲۵ آغاز خواهد کرد.

۲ نامزد اصلی انتخابات این دوره ریاست جمهوری آمریکا با مشکلات مختلفی مواجه هستند؛ بایدن به دلیل کهولت سن و ناتوانی آشکار جسمی و از سوی دیگر پرونده اتهامی علیه هانتر بایدن پسرش در میان رای دهندگان در حال از دست دادن محبوبیت خود است و دونالد ترامپ نیز هنوز با محکومیت‌های دوران قبلی ریاست جمهوری خود دست‌و پنجه نرم می‌کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->