نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

باقری‌کنی: لبنان زنده‌کننده شکست‌های تاریخی برای صهیونیست‌هاست

  • کد خبر: ۲۳۹۴۰۶
  • ۲۷ تير ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۰
باقری‌کنی: لبنان زنده‌کننده شکست‌های تاریخی برای صهیونیست‌هاست
سرپرست وزارت امور خارجه ایران گفت: لبنان زنده‌کننده شکست‌های تاریخی برای صهیونیست‌هاست، چه در سال ۲۰۰۰ و چه ۲۰۰۶؛ بنابراین، لبنان قطعاً جهنم بی‌بازگشت برای صهیونیست‌ها خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، علی باقری عصر سه‌شنبه به وقت محلی، پس از دیدار با سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، در جمع خبرنگاران درباره این دیدار اظهار کرد: ایران و روسیه دو همسایه با روابط و مناسبات متنوع و متعدد هستند؛ بنابراین همواره ما به گفتگو و تعامل و رایزنی با یکدیگر درباره هم مسائل دوجانبه و هم موضوعات مورد علاقه دو کشور در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیاز داریم.

سرپرست وزارت خارجه ایران اضافه کرد: در این دیدار هم، ابتدا آخرین وضعیت مناسبات دوجانبه به ویژه در عرصه اقتصادی را مرور کردیم و سپس به موضوعات مورد علاقه دو کشور در عرصه منطقه‌ای و مسائل مهم بین‌المللی به ویژه موضوع جنایت و نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه و راه‌های توقف هرچه‌سریع‌تر و بدون قیدوشرط نسل‌کشی و جنایت صهیونیست‌ها در غزه پرداختیم.

وی ادامه داد: وزیر خارجه روسیه از دیدگاه‌هایی که جمهوری اسلامی ایران در نشست دیروز شورای امنیت درباره چندجانبه‌گرایی مطرح شده بود، استقبال کردند و ما همین‌طور در نشست روز چهارشنبه شورای امنیت در موضوع فلسطین هم مشارکت خواهیم داشت و دیدگاه‌ها و مواضع جمهوری اسلامی ایران درباره مهم‌ترین موضوع جهان امروز و جنایتی که صهیونیست‌ها در غزه انجام می‌دهند، به تفصیل و تشریح بیان خواهیم کرد.

باقری در پاسخ سؤالی درباره تنش‌ها میان اسرائیل و حزب‌الله لبنان و ادعا‌های رژیم اسرائیل و نیز واکنش جمهوری اسلامی ایران، گفت: این تجربه‌ ثابت‌شده است؛ هرچه صهیونیست‌ها بیشتر در منطقه تنش‌آفرینی کنند و بیشتر جنایت انجام دهند، خودشان را در باتلاق تهدیدات و مخاطرات جدی‌تر فرو می‌برند.

وی تأکید کرد: لبنان زنده‌کننده شکست‌های تاریخی برای صهیونیست‌هاست، چه در سال ۲۰۰۰ و چه ۲۰۰۶؛ بنابراین، لبنان قطعاً جهنم بی‌بازگشت برای صهیونیست‌ها خواهد بود.

سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: صهیونیست‌ها نمی‌توانند شکست‌های غزه را با توسعه جنگ‌افروزی در دیگرمناطق در سطح منطقه جبران کنند؛ بلکه بیشتر خود را در باتلاق مخاطرات بسیار جدی‌تر فرو می‌برند.

باقری در پاسخ به پرسش دیگری درباره پیگیری موضوع ترور سردار قاسم سلیمانی که به دستور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور وقت آمریکا، صورت گرفت نیز گفت: جمهوری اسلامی ایران موضوع ترور سردار سلیمانی را از طریق چهارچوب‌های حقوقی بین‌المللی مورد پیگیری قرار داده و همچنان در دستورکار خودش دارد. جنایت ترور سردار سلیمانی در دادگاه‌های داخلی ایران هم در دستورکار و مورد پیگیری است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->