پزشکیان: توسعه بدون توجه به منابع طبیعی فاجعه‌آفرین است وزیر انگلیسی: متعهد هستیم فلسطین را به رسمیت بشناسیم وب‌سایت اطلاعاتی سازمان سیا هک شد جواد لاریجانی: هیچ مذاکره بُرد ـ بُردی با آمریکا نداشته‌ایم روایت سردار شکارچی از توان نظامی ایران در جنگ ۱۲ روزه: رژیم صهیونیستی در روز نهم جنگ دست تسلیم را بالا گرفت سرکوب تظاهرات علیه نسل‌کشی غزه در حیفا؛ ۱۵ فلسطینی بازداشت شدند (۲ مرداد ۱۴۰۴) عراقچی: تصمیمات بزرگ نظام در مجموعه مدیریت عالی اتخاذ می‌شود + ویدئو اظهارات ویتکاف درباره مذاکرات آتش‌بس غزه افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۵۹ هزار و ۵۸۷ شهید (۲ مرداد ۱۴۰۴) احتمال تمدید ۶ ماهه مهلت فعال‌سازی مکانیسم ماشه برای ایران بیانیه مرجع عالیقدر؛ حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی «مدظله العالی» پیرامون مسائل در حال وقوع غزه رایزنی وزیران خارجه ایران و بنگلادش درباره اوضاع غزه ایران: بیانیه سران ژاپن و اتحادیه اروپا گمراه کننده است حماس: آمریکا مسئول مستقیم ادامه نسل‌کشی در غزه است ویدیو | واکنش سردار وحیدی به حضور عامل نفوذی در خصوص لو رفتن جلسه سران قوا وزارت امور خارجه: رژیم اسرائیل هدفی جز نابودی کامل فلسطین ندارد ما کجا ایستاده‌ایم؟ شهادت ۱۱۵ نفر از گرسنگی در نوار غزه انفجار شدید در ادلب سوریه + فیلم (۲ مرداد ۱۴۰۴) وزیر صهیونیست در آستانه مذاکرات هسته‌ای ایران و اروپا به فرانسه سفر کرد ویدیو | موشک خرمشهر ۵ کابوس جدیدی برای پدافند اسرائیل زخمی شدن دست کم ۷ اسرائیلی در عملیات ضدصهیونیستی (۲ مرداد ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون امنیت ملی: برخی می‌خواهند جنگ ۱۲ روزه ما را صرفاً به نبرد با رژیم صهیونیستی تقلیل دهند فرمانده قرارگاه اربعین فراجا: امنیت راهپیمایی اربعین با ۱۵ هزار نیرو تأمین می‌شود مجمع جهانی بیداری اسلامی: گرسنگی مردم غزه، جنایت علیه بشریت است یمن خواستار موضع یکپارچه دولت‌های اسلامی و عربی در مقابله با رژیم صهیونیستی شد اعتراض آیت‌الله نوری همدانی به جنایات اسرائیل در نامه‌ای به پاپ لئون چهاردهم
سرخط خبرها

وزیر ارتباطات با رئیس‌جمهور منتخب دیدار کرد + جزئیات

  • کد خبر: ۲۳۹۵۶۵
  • ۲۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۷
وزیر ارتباطات با رئیس‌جمهور منتخب دیدار کرد + جزئیات
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات روز چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۳ با حضور در دفتر رئیس جمهور منتخب، با دکتر مسعود پزشکیان دیدار و گزارشی از آخرین وضعیت حوزه تحت مدیریت خود ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، عیسی زارع‌پور پس از این دیدار گفت: در جلسه با دکتر پزشکیان چند پیشنهاد را خدمت ایشان مطرح و برای ایشان آرزوی سلامتی و توفیق کردیم و عرض کردم تا لحظه آخر انجام وظیفه می‌کنیم و هر جایی هم نیاز باشد در خدمت دکتر پزشکیان هستیم تا کمک و مسائل کشور را حل کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت سیزدهم افزود: گزارشی از آخرین وضعیت حوزه‌های ماموریتی وزارت ارتباطات خدمت دکتر پزشکیان، از حوزه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی کشور، بحث دولت هوشمند، حوزه فضایی، اقتصاد دیجیتال و موضوعات دیگر مربوط به وزارتخانه ارتباطات عرضه کردیم.

وی خاطر نشان کرد: آخرین اتفاقاتی که در این حوزه رخ داده و همچنین مسائل و مشکلات و پیشرفت‌هایی که حاصل شده را خدمت دکتر پزشکیان شرح دادیم.

زارع‌پور درخصوص ادامه برنامه‌های دولت سیزدهم در دولت مسعود پزشکیان افزود: وزارتخانه ارتباطات یک وزارتخانه زیرساختی است، کار‌هایی که انجام می‌دهیم کمی زمان‌بر است، مانند پروژه فیبر نوری که امروز در میانه راه است و حدود ۴۰ درصد پیشرفت داشته است. البته در قانون برنامه هفتم توسعه این مسئله و همه موضوعات دیگری که وزارت ارتباطات در حال دنبال کردن آن است، مانند دولت هوشمند، تبدیل به قانون شده و دستگاه‌ها مکلف شدند خدمات خود را تا پایان برنامه هوشمند کنند تا نیاز به مراجعه حضوری نباشد.

وی گفت: در حوزه شبکه ملی اطلاعات، در حوزه فضایی، در حوزه فیبر نوری هر چند که این مسائل تبدیل به قانون شده و باید اجرا شود، ولی حتما نیازمند همدلی و همراهی و پیگیری جدی از سمت رئیس جمهور محترم و کسانی است که به عنوان مدیر ارشد و وزیر محترم بعدی فعالیت خواهند کرد تا به هرحال طعم شیرین استفاده از فناوری‌های جدید را در حکمرانی به مردم عزیز بچشانند و امیدوارم این مسیر تدوام داشته باشد و اشکالاتی هم که در کار ما بوده توسط وزیر بعدی برطرف شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->