اختلال گسترده در اینترنت کشور (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) + علت ازکی‌وام جریمه بازپرداخت اقساط وام را تا ۲۷ تیرماه ۱۴۰۴ بخشید (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) پیشنهادات سازمان نصر کشور به رئیس جمهور برای حفظ تاب‌آوری دیجیتال آیا اسرائیل بانک سپه را هک کرده است؟ (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) + زمان رفع اختلال اپراتور مجازی موبایل و گوشی هوشمند سازمان ترامپ رونمایی شد موشک عمودپرتاب (VLS) چیست؟ + ساختار و ویژگی‌ها آیا اینستاگرام استوری‌های حاوی پرچم ایران را حذف می‌کند؟ وزارت علوم در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی و شهادت دانشمندان برجسته کشور بیانیه‌ای صادر کرد اطلاعیه وزارت ارتباطات درباره محدودیت‌های اینترنتی کشور بعد از حمله رژیم صهیونیستی (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) شهید فریدون عباسی، دانشمند هسته‌ای ایران که بود؟ اینترنت استارلینک روی گوشی‌های آیفون فعال شد نتیجه تحقیقات جدید: سیگارکشیدن بزرگ‌ترین عامل کاهش شناختی و زوال عقل است نیل دراکمن: تمرکز فصل سوم سریال The Last of Us بر شخصیت «ابی» خواهد بود هاوینگ بیت‌کوین چیست؟ روسیه برای مقابله با تلگرام و واتساپ پیام‌رسان بومی می‌سازد تصویری از ماه توت‌فرنگی در آسمان مشهد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اپل از iOS 26 رونمایی کرد + ویژگی‌ها و مشخصات قطعی گسترده هوش مصنوعی ChatGPT (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) | سرویس OpenAI بار دیگر از دسترس خارج شد ویدئو | تریلر بازی Call of Duty: Black Ops 7 ترسناک‌ترین و انکارناپذیرترین واقعیت مدل‌های هوش مصنوعی چیست؟ احتمالا باتری سری گلکسی S۲۶ پیشرفت چندانی نخواهد داشت
سرخط خبرها

عامل اختلال گسترده در سیستم‌های رایانه‌ای جهان مشخص شد

  • کد خبر: ۲۳۹۸۴۱
  • ۲۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۵
عامل اختلال گسترده در سیستم‌های رایانه‌ای جهان مشخص شد
مدیرعامل شرکت امنیت سایبری نقص در به‌روزرسانی محتوا برای کامپیوتر‌های با میزبانی ویندوز را عامل اصلی اختلال در سیستم مایکروسافت اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جورج کورتز تاکید کرد: کامپیوتر‌های با سیستم عامل مک یا لینوکس دچار مشکل نشده اند.

وی با اشاره به این که مشکل شناسایی و اقدامات اصلاحی انجام شده است، افزود: ما مشتریان خود را برای آخرین به‌روزرسانی‌ها به پورتال پشتیبانی ارجاع داده و به ارائه به‌روزرسانی‌های کامل و مستمر در وب‌سایت خود ادامه می‌دهیم. همچنین به سازمان‌ها توصیه می‌کنیم که از طریق کانال‌های رسمی با نمایندگان «کراود استرایک» (CrowdStrike) در ارتباط باشند.

شایان ذکر است که بسیاری از بانک‌ها، خطوط هوایی و پخش‌کننده‌ها به دلیل اختلال در سیستم رایانه‌ای جهان آفلاین شده و بسیاری از رایانه‌های ویندوزی به طور ناگهانی از کار افتادند.

به گزارش شهرآرانیوز، یک اختلال وسیع امروز (جمعه) سیستم‌های کامپیوتری جهانی را تحت تاثیر قرار داده است به طوری که پرواز‌ها در آمریکا و بسیاری از کشور‌های دیگر را لغو کرده است. پخش زنده شبکه‌های تلویزیونی در انگلیس مختل شده و در استرالیا نیز شبکه‌های مخابراتی با اختلال روبرو شده است.

هماهنگ‌کننده امنیت سایبری ملی استرالیا گفت که قطع فنی در مقیاس بزرگ به دلیل مشکل پلت‌فرم نرم‌افزاری ایجاد شده است و هنوز هیچ اطلاعاتی مبنی بر دخالت هکر‌ها وجود ندارد.پرواز‌ها در فرودگاه براندنبورگ آلمان به دلیل مشکل فنی به حالت تعلیق درآمد.

بزرگترین اپراتور ریلی انگلیس نسبت به لغو احتمالی قطار‌ها به دلیل مشکلات فناوری اطلاعات هشدار داد، در حالی که عکس‌های منتشر شده در اینترنت نشان می‌دهد صف‌های طویلی در فرودگاه سیدنی استرالیا شکل گرفته است.

سخنگوی فرودگاه سیدنی گفت: پرواز‌ها در حال حاضر در حال ورود و خروج هستند، اما ممکن است در طول عصر تاخیر داشته باشد.

شبکه خبری اسکای نیوز در انگلیس اعلام کرد که به دلیل نقص فنی، پخش اخبار صبحگاهی خود را تعطیل کرده است و همین اتفاق برای شبکه استرالیایی ای‌بی‌سی نیز رخ داده است.

رسانه‌های نیوزلند اعلام کردند که بانک‌ها و سیستم‌های کامپیوتری در داخل پارلمان این کشور مشکلاتی را گزارش می‌کنند. مایکروسافت در بیانیه‌ای اعلام کرد که در پاسخ به مشکلات خدماتی «اقدامات کاهشی» انجام می‌دهد.مشخص نیست که آیا این موارد به قطع برق جهانی مرتبط است یا خیر.

مایکروسافت با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که سرویس‌های این شرکت همچنان به کار خود ادامه می‌دهند ولی همچنان اقدامات کاهشی انتظار می‌رود.

فعالیت فرودگاه‌ها در ژاپن و هند هم تحت تاثیر قرار گرفته است. فرودگاه ناریتا در ۶۰ کیلومتری توکیو خبر داده است که چند شرکت هواپیمایی فعال در این فرودگاه با مشکلاتی در سیستم‌هایشان مواجه شده‌اند.در هند هم فرودگاه دهلی از تاثیر مقطعی اختلال‌ها بر خدماتش خبر داده است.

رادیو برلین اعلام کرده نقص فنی به سرور‌ها و سیستم‌های اضطراری فرودگاه بین المللی برلین آسیب زده است.

فرودگاه لس‌آنجلس اعلام کرد که خدمات این فرودگاه تحت تاثیر اختلال سایبری جهانی قرار گرفته است.

اسپانیا هم اعلام کرد که سیستم‌های تمام فرودگاه‌های این کشور دچار نقص فنی شده است.شرکت هواپیمایی ترکیه اعلام کرد که خدماتش تحت تاثیر اختلال سایبری جهانی قرار گرفته است.بورس اوراق بهادار لندن نیز مختل شدن برخی خدمات این سازمان را تحت تأثیر اختلال سایبری جهانی تایید کرد.

شرکت‌های بزرگ راه‌آهن در بریتانیا نیز به مسافران خود به دلیل «مشکلات گسترده سیستم‌های کامپیوتری» و اختلال در حرکت قطار‌ها از صبح روز جمعه هشدار داده اند.

خبرگزاری رویترز نیز در خبری اعلام کرد که سیستم رزرواسیون پزشکی در بریتانیا متوقف شده است.

منبع: ایرنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->