حمله اسرائیل به ستاد وزارت دفاع در تهران (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) رئیس شاباک استعفا داد اختلال گسترده در شبکه توزیع برق اسرائیل پس از حمله موشکی ایران حمله اسرائیل به انبار نفت شهران و یک مخزن سوخت در تهران (یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم شنیده شدن صدای انفجار در مناطقی از شرق و غرب تهران (یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم حاجی‌صادقی: وعده صادق ۳ وعده نابودی اسرائیل است اطلاعیه سپاه درباره موج جدید عملیات تهاجمی ترکیبی وعده صادق ۳ غریب‌آبادی: عراق از نظر ما مسئول است و باید جلوی تجاوز را بگیرد آغاز موج جدید حمله ایران به اسرائیل (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم انهدام نفربرهای اسرائیل و تلفات سنگین به اشغالگران در خان یونس ویدئو| تخریب گسترده در محل حمله موشکی ایران در تل آویو بیانیه نمایندگان اقلیت‌های مذهبی در مجلس شورای اسلامی در محکومیت حمله اسرائیل و نیز دفاع از میهن اطلاعیه درباره نحوه اطلاع‌رسانی در شرایط اضطراری استان خراسان رضوی توضیحات جدید آژانس اتمی درباره تاسیسات هسته‌ای اصفهان گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با ولیعهد عربستان | بن‌سلمان: در همه تعاملات دیپلماتیک خود به دنبال اعمال فشار و توقف تجاوز‌گری‌های اسرائیل هستم آیا کارکنان دستگاه‌های اجرایی شهر و استان تهران دورکار شدند؟ توضیحات اسکات ریتر، نظامی بازنشسته آمریکایی، درباره عملیات فریب ارتش اسرائیل بیانیه رسانه‌ای بسیج وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره دریابان شمخانی گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور فرانسه | مکرون: از قصد اسرائیل برای حمله به ایران خبر نداشتیم! انهدام ۱۰ هواگرد اسرائیلی در مناطق مختلف کشور (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) پهپاد اسرائیلی در سایت نطنز با سامانه سوم خرداد منهدم شد پزشکیان در گفتگو با رئیس جمهور ترکیه: ذات رژیم صهیونیستی با جنایت و کشتار پیوند دارد ناوشکن جاسوسی انگلیس در دریای عمان متوقف شد واکنش فرماندار مشهد به خبر فعالیت پدافندی این شهر حمله مسلحانه به دو قانون‌گذار آمریکایی در مینه‌سوتا پوتین و ترامپ با محوریت ایران گفت‌و‌گو کردند (۲۴ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزرای دولت چهاردهم از بدنه وزارت‌خانه‌ها انتخاب شوند

  • کد خبر: ۲۳۹۹۳۰
  • ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۷
وزرای دولت چهاردهم از بدنه وزارت‌خانه‌ها انتخاب شوند
عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: بنده معتقدم وزرای دولت چهاردهم باید متعهد و متخصص بوده و از بدنه کارشناسی هر وزارت‌خانه انتخاب شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد جلالی درباره ویژگی‌های کابینه دولت چهاردهم بیان کرد: بنده آقای پزشکیان را به دین‌داری و به مردم‌داری می‌شناسم؛ بنابراین، ایشان باید راه را بر راهزن‌های تفکرات تند جناح‌های مختلف سیاسی ببندند.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه دکتر پزشکیان باید با توجه به اسناد و قوانین بالادستی دولت چهاردهم گام بردارد، اظهار کرد: بنده به عنوان عضوی از کمیسیون کشاورزی مجلس، حتماً از دولت پشتیبانی خواهم کرد و مجلس نیز قطعاً به دولت کمک خواهد کرد؛ اما باید دولت چهاردهم توجه داشته باشد تا در چاله‌ها و باتلاق‌های سیاسی نیفتد.

وی گفت: انتظار می‌رود وزرای اقتصادی دولت به‌ویژه وزیران امور اقتصادی و دارایی، صمت و جهاد کشاورزی علاوه بر همه شرایط عمومی که باید داشته باشند، حتماً در این حوزه‌ها کار کرده باشند.

نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بهتر است وزرای دولت از کارکنان همان وزارت‌خانه انتخاب شوند. از نگاه بنده، اولویت این است که علاوه بر شرایط عمومی که وزیر جهاد کشاورزی از آن برخوردار است، از کارکنان حوزه وزارت گسترده جهاد کشاورزی باشد. می‌توان یک وزیر همراه با تفکر آقای پزشکیان از کل حوزه وزارت جهاد کشاورزی انتخاب کرد. در کلیه وزارت‌خانه‌های اقتصادی این امکان وجود دارد که وزیر مربوطه از بین کارکنان همان وزارت‌خانه انتخاب شوند.

وی در ادامه تأکید کرد: تعهد و تخصص از شرایط عمومی است که همه وزرای دولت باید داشته باشند. وزیر جهاد کشاورزی باید حداقل کارشناس یکی از حوزه‌های فعالیت وزارت جهاد کشاورزی باشد؛ از برنامه‌ریزی گرفته تا زراعت و اصلاح نباتات، باغبانی، شیلات و سایر فعالیت‌های وزارت جهاد کشاورزی.

جلالی در پایان گفت: به اعتقاد بنده، وزیر جهاد کشاورزی باید کارشناس یکی از این حوزه‌ها بوده و در وهله بعدی، کارمند یا کارشناس وزارت جهاد کشاورزی باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->