انتقاد نماینده مجلس از کنکور دومرحله‌ای درپی انفجار بندر شهید رجایی، هیچ‌گونه آلودگی وارد خلیج‌فارس نشده است کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات محیط زیست گلستان است تذکر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه اعطای وام ازدواج بهترین سن برای تزریق واکسن پاپیلوما چه زمانی است؟ نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی چند توصیه برای تقویت و رشد مجدد ابرو‌ها بخش‌های وی‌آی‌پی بیمارستان‌های دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اضافه شدند جزئیات قتل هانیه بهبودی، ورزشکار فریمانی، از زبان دادستان عمومی و انقلاب فریمان | قاتل دستگیر شد معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است تبر در دست گل فروش انتشار ۲ عنوان دیگر از دانشنامه محیط زیست با هدف آموزش حفاظت از طبیعت به نوجوانان آغاز ثبت‌نام امریه سربازی در دانشگاه‌ها از امروز (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما در استان طی امروز نامه سرگشاده جمعی از بازنشستگان تأمین اجتماعی درباره بانک رفاه به مدیرعامل سازمان (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) مشهد طی ۲ سال آینده در تامین درختان شهری خودکفا خواهد شد وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری ۶۰ میلیون تومان شد | زمان ثبت نام اعلام شد انسداد جاده چالوس از امشب تا فردا (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) هدایت تحصیلی چه فایده‌ای برای دانش‌آموزان دارد؟ شرایط برگزاری مجازی کلاس‌های دانشگاه‌ها در تابستان ۱۴۰۴ جزئیاتی از خنثی‌سازی ۴ عملیات انفجاری داعش در ۴ استان کشور «انبه» میوه مفید برای سلامت قلب زنان ممنوعیت سگ‌گردانی در کاشمر ذرت، انرژی‌‌بخش طبیعی برای کودکان و بزرگسالان تزریق بیش از ۲۰۰ هزار دُز واکسن پنج‌گانه به کودکان در مشهد و خراسان رضوی برنامه‌های جدید سازمان حفاظت محیط زیست برای حفظ محیط دریایی قند کدامیک در ایجاد دیابت مؤثرتر است؛ نوشیدنی‌ها یا غذا‌های جامد؟ سلول‌های خورشیدی بر بام مدارس با هزینه خیرین راه‌اندازی می‌شوند ثبت‌نام آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش آغاز شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعمال مبالغ جدید جرائم تعزیرات حکومتی از هفتم مردادماه ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۳۹۹۴۴
  • ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲
اعمال مبالغ جدید جرائم تعزیرات حکومتی از هفتم مردادماه ۱۴۰۳
وزیر دادگستری از اعمال مبالغ جدید جرائم تخلفات تعزیرات حکومتی در کشور از هفتم مردادماه ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امین‌‌حسین رحیمی در افتتاحیه دوره آموزشی شعب سازمان تعزیرات حکومتی در مشهد، اظهار کرد: جزای نقدی کلیه جرائم و تخلفات در اجرای ماده ۲۸ قانون مجازات اسلامی به پیشنهاد وزارت دادگستری و تصویب هیئت وزیران، تیرماه امسال تعدیل شد.

وی بیان کرد: همیشه رویکرد و نگاه منحل‌شدن تعزیرات حکومتی وجود داشت. به‌تازگی موفق شدیم برای این سازمان نمودار اداری موردتأیید سازمان امور اداری و استخدامی را تدوین کنیم.

رحیمی با بیان اینکه در تنظیم‌بازار، اولین اقدام تأمین کالا و بعد از آن قیمت‌گذاری و توزیع است، عنوان کرد: در مرحله بعدی نظارت بر بازار و رسیدگی به پرونده‌های تخلفات باید انجام شود که رسیدگی به پرونده‌ها وظیفه تعزیرات حکومتی است.

وزیر دادگستری افزود: آرا صادره در تعزیرات حکومتی از اهمیت خاصی برخوردار است و باید احکام صادره به حق و از روی علم و اطلاع کامل باشد. گران‌فروشی، احتکار و قاچاق اقتصاد را فلج می‌کند و باید با دقت و جدیت با متخلفان برخورد شود. مصونیت روسای شعب نیز مانند قضات دادگستری باید تامین و در این خصوص چاره‌اندیشی شود.

وی با اشاره به اینکه شهید رئیسی الگوی اخلاق و شخصیت نمونه بارز بود، تصریح کرد: معیشت مهمترین دغدغه شهید جمهور خستگی‌ناپذیر بود و در دوران دولت سیزدهم اتفاقات خوبی رقم زده شد.

رحیمی ادامه داد: هدف از قیام امام حسین(ع) حفظ اسلام بود. قبول بیعت با یزید به معنای ذلت و از بین رفتن اسلام بود، سالار شهیدان با قیام عاشورا اسلام را حفظ کرد. در قرن حاضر نیز غزه مصداقی از کربلا و عاشورا است، در زندگی خصوصی و جامعه نیز اینگونه بوده و باید در مسیر حق حرکت کنیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->