بی بندوباری برخی فیلم‌های شبکه نمایش خانگی واکنش وزارت بهداشت را برانگیخت ویژگی‌های یک کوله پشتی مناسب برای دانش آموزان سقوط مرگبار زن جوان از روی پل نمایشگاه در مشهد (۱۸ شهریور ۱۴۰۳) قتل زن ۶۰ ساله تهرانی به دست همسر رژیم غذایی برای کاهش خطر مرگ در سالمندان حجت الاسلام پژمانفر: شورای‌عالی انقلاب فرهنگی مانع ظلم به دانش آموزان شود رمزگشایی ۱۳ فقره سرقت در منطقه قاسم آباد مشهد(۱۸شهریور ۱۴۰۳) آتش‌سوزی کارخانه چینی در شهرک صنعتی توس مرگ جوان کاشمری در پی مشاجره لفظی آیا واقعاً تنیس سالم‌ترین ورزش جهان است؟ جزئیات تصادف مرگبار در محور خواف به تایباد (۱۸ شهریور ۱۴۰۳) تصادف در محور قوچان به چناران با ۲ کشته و هفت مصدوم (۱۸ شهریور ۱۴۰۳) تصادف مرگبار ۲ کامیون در کمربند سبز مشهد (۱۸ شهریور ۱۴۰۳) بی عدالتی در محاسبه ۲ سال پایانی خدمت برای مستمری بازنشستگان | راهکار‌های متناسب‌سازی عادلانه حقوق بازنشستگان چیست؟ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به وزارت کار ابلاغ شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۳) | احکام جدید بازنشستگان تامین اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ میانگین نمرات دانش‌آموزان در امتحانات نهایی ۱۴۰۳ اعلام شد| قبولی با نمرات ناپلئونی! تمدید مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۳ افزوده‌شدن قطار پنج‌ستاره همدان-مشهد به شبکه ریلی کشور (۱۸ شهریور ۱۴۰۳) در مورد کمردرد چه می دانید؟| آیا کودکان هم کمردرد می شوند؟ ابلاغ طرح استقبال از مهر به استانداران ابلاغ دریافت عوارض ۱۰ یورویی از مسافران پرواز‌های خارجی بخشی از کسری بارش پاییز و زمستان گذشته در بهار امسال جبران شد
سرخط خبرها

تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی

  • کد خبر: ۲۴۰۴۴۲
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۷
تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی
سرپرست گروه ارزیابی فناوری سلامت و مطالعات مدیریتی و اقتصادی سازمان غذا و دارو گفت: میزان نسخ حاوی آنتی‌بیوتیک‌های تجویزی در کشور ما ۱۰ درصد از میزان استاندارد اعلام شده از سوی سازمان بهداشت جهانی بالاتر است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر آزیتا نبی‌زاده با اشاره به میزان مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در ایران، اظهار کرد: ۴۰ در صد نسخ در کشور حاوی آنتی‌بیوتیک هستند؛ در حالیکه سازمان جهانی بهداشت توصیه می‌کند که حداکثر ۳۰ درصد نسخ تجویزی حاوی آنتی‌بیوتیک باشند.

وی افزود: میزان تجویز آنتی‌بیوتیک در نسخ طی سال‌های قبل حدودا ۵۰ درصد بود که با تلاش‌های صورت گرفته توسط سازمان غذا و دارو و معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور به ۴۰ درصد کاهش یافته است.

سرپرست گروه ارزیابی فناوری سلامت و مطالعات مدیریتی و اقتصادی سازمان غذا و دارو با تاکید بر نقش رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی در خصوص عوارض مصرف خودسرانه و یا نادرست آنتی‌بیوتیک‌ها، گفت: امیدواریم به دنبال اقدامات انجام شده، طی سال‌های آینده شاهد مصرف منطقی آنتی‌بیوتیک‌ها باشیم؛ چرا که آنتی‌بیوتیک‌های موثر در حال اتمام هستند و اگر هوشمندانه این دارو‌های حیاتی را مصرف نکنیم عوارض مقاومت‌های آنتی‌بیوتیکی را شاهد خواهیم بود و به‌زودی به عصری برمی‌گردیم که جراحت‌های جزئی باعث مرگ انسان شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->