عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا
سرخط خبرها

نماینده ولی‌فقیه در سپاه: هیچ زمانی جبهه استکبار مثل امروز، احساس ضعف و شکست نداشته است

  • کد خبر: ۲۴۰۴۵۶
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۶
نماینده ولی‌فقیه در سپاه: هیچ زمانی جبهه استکبار مثل امروز، احساس ضعف و شکست نداشته است
نماینده ولی‌فقیه در سپاه گفت: تاکنون جبهه مقاومت قدرت به‌کارگیری توانمندی‌های خود را نداشته، اما اکنون چنین‌قدرتی را به نمایش گذاشته است و درمقابل، جبهه کفر است که قدرت ظاهری زیادی دارد، اما قدرت به‌کارگیری توانمندی خود را ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام عبدالله حاجی‌صادقی روز دوشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۳)، در نشست طرح جهادگران تبیین بسیج اساتید حوزه علمیه قم در مشهد، اظهار کرد: دولت‌های دیگر اگرچه در مجامع بزرگ عمومی و رسانه‌ای محوریت انقلاب اسلامی را بیان نکرده‌اند، در مجامع خصوصی و ویژه به‌صراحت بیان می‌کنند.

وی گفتمان انقلاب اسلامی را تنها راه حیات عزتمند در دنیای کنونی دانست و بیان کرد: امروز فرزندان مقاومت نیز گفتمان انقلاب اسلامی را به عنوان تنها راه حیات عزتمند در دنیای کفر و سلطه استکبار دانستند و از این رو شاهد هستیم که در جبهه‌ها شهید می‌شوند، اما مقاومت و ایستادگی خود را از دست نمی‌دهند و این موضوع رو به رشد است.

نماینده ولی فقیه در سپاه اظهار کرد: ما که صادرکننده گفتمان مقاومت به جهان هستیم نباید ایستادگی در جبهه مقاومت را از دست بدهیم و رشد این گفتمان توسط نیرو‌های یمنی و جبهه‌های دیگر مقاومت اتفاق می‌افتد.

وی با تأکید بر این واقعیت که هیچ زمانی جبهه استکبار مثل امروز، احساس ضعف و شکست نداشته است، ادامه داد: تاکنون جبهه مقاومت قدرت به‌کارگیری توانمندی‌های خود را نداشته، اما اکنون چنین‌قدرتی را به نمایش گذاشته است و درمقابل، جبهه کفر است که قدرت ظاهری زیادی دارد، اما قدرت به‌کارگیری توانمندی خود را ندارد.

حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی ادامه داد: مبهم‌بودن میزان قدرت نیرو‌های مقاومت نیز باعث ترس روز‌افزون دشمن شده و قدرت استفاده از توانمندی خود را از دست داده که این را مدیون و مرهون رهبر معظم انقلاب هستیم.

وی گفت: دشمن در حال برنامه‌ریزی برای کم‌رنگ‌کردن تأثیرگذاری و مرجعیت روحانیت بر جامعه است، اما جدای از برنامه دشمن، بخشی از کم‌رنگ‌شدن مرجعیت روحانیون، به عملکرد برخی روحانیون و اقدامات آن‌ها برمی‌گردد.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه افزود: حتی نیرو‌های دفاع مقدس که به عنوان بسیجیان جان‌برکف در دفاع مقدس شرکت کرده بودند، امروز تحلیل‌ها و ذائقه آن‌ها به سمت مسائل دنیایی رفته که واقعیتی تلخ است که از مرجعیت افراد غیرصلاح و داعیه‌دارشدن کسانی که تحصیل‌کرده‌ تفکر مادی‌گرای غرب هستند، نشان دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->