رئیس سازمان سینمایی: باید سبد کالای سینما را متنوع کنیم وزیر فرهنگ: تشییع ‌پیکر شهدای اقتدار ایران در تهران، شکوه دیگر از همبستگی ایرانیان بود درگذشت «لالو شیفرین» آهنگساز فیلم «ماموریت غیرممکن» آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) حضرتی: راه فرماندهان و دانشمندان شهید ادامه دارد کارگردان ایرانی نامزد جشنواره نالیوود کانادا و برنده جوایز سن‌دیگو شد هزار و ۲۰۰ ساعت برنامه رادیویی، ویژه محرم ۱۴۰۴ برنامه ریزی برای ساخت انیمیشن راتاتویی ۲ جدیدترین آمار فروش سینما‌های کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | فروش حدود هفت میلیارد تومان بلیت در ۳ روز استوری جدید حامد بهداد | تسلیت به مردم داغدار + عکس انتشار کتاب «مداح شو» برای کودکان و نوجوانان نگاهی به ضعف‌های سریال «ناریا»؛ از روایت آشفته تا قصه مبهم! سعید روستایی و پیمان معادی در فهرست رای دهندگان اسکار هشدار وزیر فرهنگ درباره صداهای تفرقه‌افکنِ پس از جنگ چرا آهنگ «بوم، بوم، تل‌آویو»؛ در پاسخ حملات موشکی ایران به اسرائیل جهانی شد؟ + ویدئو نقدی بر وضعیت کنونی شعر آئینی | احساسات و گریه در شعر سوگ‌محور باید همراه محبت ولایت و شعور باشد
سرخط خبرها

«عامدانه، عاشقانه، قاتلانه» بازتابی از درد‌ها و رنج‌های زنان

  • کد خبر: ۲۴۰۵۸۹
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۴
«عامدانه، عاشقانه، قاتلانه» بازتابی از درد‌ها و رنج‌های زنان
تئاتر نمایشی «عامدانه، عاشقانه، قاتلانه» روایت داستان چهار قاتل زن است و به واکاوی درد‌ها و رنج‌های این قشر در جامعه امروز می‌پردازد.

الهام اسماعیلی | شهرآرانیوز، نمایش «عامدانه، عاشقانه، قاتلانه» به‌کارگردانی محسن مسعودی‌فر و نویسندگی ساناز بیان که در طی سه اپیزود به روایت داستان چهار قتل می‌پردازد، برای سومین شب متوالی در مشهد به روی صحنه رفت و با استقبال تماشاگران روبه‌رو شد. 

این نمایش در ژانر اجتماعی، به واکاوی درد‌ها و رنج‌های زنان در جامعه امروز می‌پردازد و از این طریق، به مسائل و چالش‌هایی که زنان با آن‌ها دست‌به‌گریبان هستند، می‌پردازد. 

مسعودی‌فر، کارگردان این اثر، در حاشیه اجرای این نمایش در مشهد، در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به منبع الهام این اثر، گفت: ما در این نمایش به داستان زنانی پرداخته‌ایم که به دلایل مختلف، مرتکب قتل شدند. در واقع، دغدغه اصلی نویسنده، به‌تصویرکشیدن مشکلات و معضلاتی است که زنان در جامعه با آن‌ها روبه‌رو هستند.

وی در ادامه، به فرایند تولید این نمایش اشاره کرد و گفت: برای آماده‌سازی و اجرای این نمایش، ۵ ماه تمرین فشرده داشتیم. سال گذشته نیز این نمایش در جشنواره تئاتر استان خراسان‌رضوی به عنوان اثر برگزیده معرفی شد و پس از ۱۵ شب اجرا در نیشابور، به عنوان نماینده استان به جشنواره تئاتر تبریز راه یافت و در آنجا نیز موفق به کسب جوایز متعددی شد.

مسعودی‌فر که سابقه ۲۵ سال فعالیت حرفه‌ای در تئاتر را دارد و تاکنون ۲۲ اثر نمایشی را به روی صحنه برده است، در ادامه به وضعیت تئاتر خراسان اشاره کرد و گفت: امیدوارم با انتخاب هیئت‌مدیره جدید در انجمن نمایش استان، شاهد رونق دوباره این هنر در خراسان باشیم.

وی تأکید کرد: نگاه به تئاتر باید یا کاملاً خصوصی باشد یا کاملاً دولتی. اگر دولتی است، باید حمایت و سرمایه‌گذاری لازم انجام شود و به هنرمندان بها داده شود. اگر هم خصوصی است، باید موانع اداری و بروکراسی رفع شود. 

این کارگردان تئاتر ابراز داشت: در حال حاضر تئاتر خراسان‌رضوی از نظر سطح کیفی در رده‌های بالا قرار دارد و انتظار می‌رود با حمایت مسئولان، تئاتر شهرستان‌ها نیز رشد و رونق یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->