«خط مقاومت» به آنتن شبکه سه بازگشت + زمان پخش بازیگران «جزر و مد» خواستار پاسخ‌گویی پلتفرم استارنت شدند اولین همکاری رضا عطاران و نوید محمدزاده در اثری جدی هزینه تولید فصل اول «جوکر» فاش شد! منیر قیدی، کارگردان سینما: نگاه انسانی به سینما داشته باشیم «در آغوش ایران» فرصتی برای اکران تولیدات سینمایی | نشست صمیمانه فیلم‌سازان جوان مشهدی با منیر قیدی، کارگردان سینما + فیلم بهرام افشاری با نقشی متفاوت به جشنواره فجر می‌رود آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود بازگشت قدرتمندانه داستان اسباب‌بازی‌ها | پیکسار هنوز استاد احساس است توقف اجرای نمایش‌های کمدی و غیرکمدی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) (۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۴) پرستاره‌ترین فیلم کمدی سینما اکران شد | نگاهی به فیلم «آقای زالو» با بازی مهران مدیری انتشار کتاب «من خبرنگارم» به قلم ارسلان رسولی مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مجریانی که بازیگر شدند بحران نبود استقلال | نگاهی به سریال «محکوم»، ساخته سیامک مردانه تولید اثر؛ از دردسر‌های اداری تا هزینه‌های سرسام‌آور | نگاهی به مشکلات تولید و اجرای تئاتر در مشهد جان ویلیامز موسیقی فیلم جدید استیون اسپیلبرگ را می‌سازد بازگشت «محمدرضا گلزار» به شبکه نمایش خانگی بلیت ۲ میلیون تومانی برای نمایش بهنوش طباطبایی و هوتن شکیبا!
سرخط خبرها

توضیح وزیر ارشاد درباره فیلم‌هایی که بازیگر بی‌حجاب دارند

  • کد خبر: ۲۴۱۵۳۲
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۵
توضیح وزیر ارشاد درباره فیلم‌هایی که بازیگر بی‌حجاب دارند
«محمد مهدی اسماعیلی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این باره گفت: فیلم‌هایی که بازیگر بی‌حجاب دارند، مجوز نمی‌گیرد؛ چه من باشم چه وزیر دیگری

به گزارش شهرآرانیوز؛ «محمد مهدی اسماعیلی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره گمانه‌های این روز‌ها مبنی بر ۳۰، ۴۰ فیلمی که به‌صورت غیرقانونی و بدون پروانه ساخته شده‌اند، گفت: اینها فیلم‌هایی هستند که مجوز ساخت نگرفته‌اند. عدد فیلم‌ها، این‌قدر‌ها نیست و در مورد آن اغراق می‌کنند.

وی با تاکید بر الزام پایبندی به موازین و قانون جمهوری اسلامی در ساخت آثار سینمایی گفت: فیلمی که بازیگر آن کشف حجاب کرده باشد، مجوز ساخت نمی‌گیرد و اگر هم غیرقانونی ساخته شود، مجوز نمایش نخواهد گرفت.

وزیر فرهنگ درباره گمانه‌های این روز‌ها مبنی بر ۳۰، ۴۰ فیلمی که به‌صورت غیرقانونی و بدون پروانه ساخته شده‌اند، گفت: اینها، فیلم‌هایی هستند که مجوز ساخت نگرفته‌اند. عدد فیلم‌ها، این‌قدر‌ها نیست و در مورد آن اغراق می‌کنند. کل فیلم‌ها شاید دو، سه فیلم باشد.

وی افزود: در مورد برخی از این آثار که نهاد‌های مرتبط با سازمان سینمایی مطلع می‌شوند، می‌بینند که مجوز ندارند و از ادامه کارشان جلوگیری می‌شود. ۳۰، ۴۰ فیلم را مطرح می‌کنند که تصمیم‌گیران را دچار وحشت کنند. دو، سه فیلم ساخته شده بود، آن هم به دلیل این‌که مکشوفه بودند. تصویر کسی که کشف حجاب کند، طبق قوانین جمهوری اسلامی نمی‌تواند پخش شود.


اسماعیلی تصریح کرد: چند روز پیش که با آقای پزشکیان صحبت می‌کردم، در مورد این موضوع حرف زدیم. به ایشان گفتم، من نباشم فرد دیگر مسئولیت دارد. مگر می‌توانیم به قانون جمهوری اسلامی، بی‌اعتنایی و بی‌احترامی کنیم؟ طبیعی است. دوره ما، دوره شفافی در حرف‌زدن‌ها بود. فیلمی که بازیگر آن کشف حجاب کرده باشد، مجوز نمایش نخواهد گرفت.

وی افزود: فیلمی اخیرا به همین منوال عمل کرده و قسمت‌هایی فیلمبرداری شده بود که آن را به خارج از کشور فرستاده بودند. در چند فیلم در خارج از کشور ممکن است بازیگر ایرانی باشد و حتی عوامل تهیه آنها ایرانی باشند، اما اساسا در داخل کشور امکان ساخت ندارند. مگر اینکه زیرزمینی ساخته شود که در حد محدود و کمتر از انگشتان یک دست است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->