ویدئو | سقوط مرگبار خودروی پژو پارس به درۀ هومل سردشت (۲۵ شهریور ۱۴۰۳) کمبود نیرو و فرسودگی ناوگان، مهمترین چالش‌های اورژانس کشور اعترافات گوشی‌قاپ خشن به دزدی‌های سریالی در مشهد + عکس بیش از ۹۸ درصد نسخ بیمه سلامت الکترونیکی بوده است کدام سواحل دریای خزر آلوده‌تر است؟ فرصت یک‌ساله برای جلوگیری از سلب‌امتیاز خطوط بدهکار آغاز سال تحصیلی در خراسان رضوی بدون کمبود معلم آیا به زائران عمره مفرده تسهیلات بانکی تعلق می‌گیرد؟ معاون وزیر آموزش و پرورش: تمدید مجوز مدارس غیردولتی منوط به کسب صلاحیت‌های لازم است توصیه های طب ایرانی برای حفظ سلامتی در فصل پاییز انتقال آب شیرین از دریای عمان به مشهد وابسته به پیگیری ملی است ازدواج‌های فامیلی و وجود برخی فرهنگ ها، در شیوع بیماری‌های ژنتیکی نقش مهمی دارد پایان پیگیری‌های پلیس مشهد در چند پرونده | از دستگیری زورگیران بی‌رحم تا جیب بر رسالت حدود ۷۶ گونه از رده‌های جانوری ایران در فهرست قرمز اتحادیه جهانی حفاظت از طبیعت (IUCN) قرار دارد کارت یارانه ۱۴ هزار و ۹۲۷ سرپرست خانوار دارای کودک زیر ۶ سال در مشهد شارژ شد اگر کسی سکته مغزی کرد برای نجاتش چکار کنیم؟ | علائم سکته مغزی اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به یک بیمار زندگی دوباره بخشید  (۲۵ شهریور ۱۴۰۳) اتوبوس مشهد - قم در محور سرخه - آرادان واژگون شد کشته شدن چندین نفر در طوفان و سیل شدید اروپا قتل خونین مادربزرگ و سرقت طلاها برای تهیه پول عروسی
سرخط خبرها

عملیات فروغ جاویدان و شکست سنگین فرماندهان پوشالی مسعود و مریم

  • کد خبر: ۲۴۱۵۳۵
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶
عملیات فروغ جاویدان و شکست سنگین فرماندهان پوشالی مسعود و مریم
مسعود رجوی برای نبرد با نیروهای ایرانی که در مسیر قرار بود با آنها مواجه شوند فکری نکرده بود که خود گواه دیگری است از این که رجوی از قبل می‌دانست این عملیات چه سرنوشتی دارد، اما برای پوشاندن حقیقت از جان نیروهایش مایه گذاشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛  ایرج صالحی از جدا شدگان سازمان مجاهدین خلق با اشاره به اهداف فرماندهان محورهایی که در عملیات فروغ جاویدان مشخص شده بودند روایت می‌کند: در نشست توجیه عملیات مشخص شد که نیروها در ۵ محور سازماندهی شدند. فرمانده محور اول مهدی براعی (با نام مستعار احمد واقف) بود و مسئولیت تصرف شهرهای قصرشیرین، سرپل ذهاب، کِرند و اسلام آباد را برعهده داشتند.

فرمانده محور دوم ابراهیم ذاکری بود که مسئولیتش تسخیر شهرهای کرمانشاه و سنندج بود. فرماندهی محور سوم بر عهده مهدی افتخاری بود که مسئول تصرف قزوین بودند. محور چهارم مسئولیت تصرف همدان را بر عهده داشت و فرمانده آن محمود مهدوی (با نام مستعار محمود قائمشهر) بود.

محور پنجم مسئولیت تصرف تهران را به عهده داشت و فرمانده آن محمود عطایی و معاونش مهدی ابریشمچی بود. بیشتر تیپ‌ها در محور پنجم سازماندهی شده بودند.

رجوی مسئولیت تیپ‌ها در مرحله پایانی طرح یعنی هنگام فتح تهران را مشخص کرد! که بر اساس آن مسئولیت تیپ ما تصرف زندان اوین و آزاد کردن زندانیان بود. این در حالی بود که او برای نبرد با نیروهای ایرانی که در مسیر قرار بود با آنها مواجه شویم فکری نکرده بود که خود گواه دیگری است از این که رجوی از قبل می‌دانست این عملیات چه سرنوشتی دارد، اما برای پوشاندن حقیقت از جان نیروها مایه گذاشت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->